Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar acil bi bakar misiniz
Ben daha önce göğsümde kist olduğu için ameliyat oldum. Şimdi yine ağrılarım çok artmaya başladı ve doktorum klinik açmış ücreti biraz tuzlu. Bunun için önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? Genel cerrahi dışında başka bi bölüme gitmem gerekir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen kendini çok fazla ihmal ediyorsun. Ağrıya kadar beklemeden gitsen tedavini aksatmadan iş bu raddeye gelmez
Kendinle savaşma kendinle baris lutfen
Aldım randevuyu gidicem. Doktorum başka yere gittiği için randevuyu alamamıştm
Göğsün alındımı
Tövbe de ya ne biçim sorular soruyorsun mal mısın
Ln sen soruda demişsin ameliyat oldum diye. Kitle vardı diye önce insan ol ya kaç yaşındasın 6 falanmi biraz düzgün konus
Memede kist var ise onkoloji hastanesinde genel cerraha git
Evet var daha önce aldılar ama yine çoğaldı tekrar da ameliyat olmak istemiyorum ama ağrılarım çok arttı
Tekrar ol ağrı varsa
Demekki büyüyor vücut yapıyor
Sonrasında sekil sorunu olursa aynı operasyonda estetik yaptırabilirsşn
Kalple ilgili falan olma ihtimali var mı acaba bir bilene soracaktım ama etiket yapamadım. şu an bıçak saplanıyormuş gibi üst kısmı ağrıyor
Üşütmüş olabillr misn
Sanmıyorum 1 haftadır böyle
Ne zamam kontrol ettirdin buyumış mü kistler
6 ay önce bakti normalde bu ay gidecektim ama doktor gittiğim hastaneden ayrılmış klinik açmış ve sadece muayene için 1000 TL istedi. O yüzden başka bi bayan doktor arıyorum
Neden illa ki bayan
İlk gittiğim doktor erkekti sapık çıktı pislik bana çokta genç sayılmazsin sen de gibi laflar kullandı o yüzden gitmek istemiyorum erkek doktora ve utanıyorum
Sende çok genç sayılmazsın neden sapıkça olsun anlamadın
Bilmiyorum imalı bi şekilde konuştu. Sende çok sayılmazsın ne demek yani neye göre genç değilim bi hastaya edilebilecek bi laf mı? Ayrıca yaşımda ne var anlamadım bana çok saçma geldi
Densizlik yapmış sapıklık değil
Kaç yaşındasın çocuk var mı?
Yok bekarım 28 yaşındayım. Kaç yasinda olursam olayım kimse böyle bi muameleyi haketmez işini yap geç sanane genç ya da yaşlı oluşumdan
Haklısın kesinlikle
Ancak erkek kadın deme git
İleride çocuk olacak emzirmek gerekecek
Sağlıklı ve acısız olmalısın
Genelde kist hormonlar ile alakalı olabillr
Gidicem bakalm yoksa bu ağrıyla çok zor gitmeme gibi bi lüksüm yok da umarım tekrar ameliyat demez
Sanmıyorum
Ne zaman ameliyat oldun kaç kist teöixlendş