Güncellemeler
1 yıl
Bilgisi olan yazarsa çok sevinirm
Güncellemeler
1 yıl
Sağlıkçı arkadaş var mı aranızda
Sağ bacağımda ve sol bacağımda osteokondrom var ve sağ üst bacağımda da damar yumağı var ve şu an yeni şişlikler fark ettim bacağımda aynı zamanda vücudumda morluklarda mevcut kanser belirtisi olabilir mi hastane randevum var bunu bilerek yaşın lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence burada kafanı bulandırma ve kendini stres yapma dr ye git randevun varmış ona göre davran kendini üzersin kötü düşünme
Çok merak ediyorum o yüzden kafamı dağıtmaya çalışıyorum uzanırken bile kemiklerim batiyo sürekli düşünüyorum bu durumu
evet anlıyorum ama buradan bilinçsiz bir cevap alıp stres olabilirsin iyice buda seni üzer
Haklısın da işte kafam allak bullak çok ağrım oluyor morluklar elimde oluşan döküntüler çok canımı sıkıyor kendimi buraya atıyorm ya da Google da deli gibi araştırıyorum
araştırmalarının sonucu ne peki
Ya benim tahminim bende zaten mevcut olan hastalık kansere dönüşmüş olabilir çünkü bacagmda sislk fark ettm ve sürekli morluklar çıkıyor aşırı derecede zayfladm ve kemiklerm çok ciddi anlmda belirginleşti cirkn de duruyor kansere dönmüş olabilir ya da belki lenfoma falan bilmiyorum saglk ocagnda kan vermistm ama aile hekimi değerlerin normal oldgnu söylemişti
bence başka bi durum korkmanı gerektirecek bir şey değil gibi bu sende çok stres yapıyor randevu ne zaman
Sislk başka neyden dolayı cikabilirki 9 gün var aslında yarindi ama bayram tatili uzayınca randevum iptal edildi
bunlar kanser demek için çok yetersiz sadece onu biliyorum başka bir hastalık bşlangıcı olma ihtimali de var stres yapıp zarar veriyorsun kendine 🥹
Ya sadece onlar değil istahsizm ara ara mide bulantısı yaşıyorum 1 aydır süren kemik ağrıları vs he yerim kemik oldu resmen kan değerleri de normal çıktı kafayı yicem
en isabetlisi 9 gün bekleyip dr ye görünmek tekrar şüphe kalırsa da başka bir dr ye gitmek
Aynn öyle
endişelenme bakalım önce
Yok sakinim yapacak bişey kötü biseyse de başa gelen çekilir zaten sonradan çıkan şişliğin de iyi oldgnu düşünmüyorum sağ üst bacakta az bisey baldra yakın tarafta
kesinlikle öyle şu an düşünsen stres yapsan ne değişecek tam tersi zarar verir önce muayene ol bakalım. yzar mısın bana
Burdan haber vericem tm
mesaj atsna şu an