Sağlık Az uyku ile nasıl yorgun hissetmem? Hilalaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl 10 yaşındayım siz kaç yaşındasınız Güncellemeler1 yıl Şikayet eder misiniz Az uyku ile nasıl yorgun hissetmem? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Sağlık konusunda 687 cevap paylaştı. Bünyen alışkın değilse zor ama çok uykun gelirse şok uykusu yaparsan seni 2-3 saat daha dinç götürür. 0 3 Yorumla Hilalaaa 1 yıl O nasıl yapılıyor Yorumla Cavendish 1 yıl Çok gözlerin bayılınca kafanı bir yere koyacaksın yatağa v. s. uzanmayacaksın masaya koymak gibi. 15 dk sonra kalkacaksın Yorumla Hilalaaa 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl 1-2 gün dayanır bünyen sonra pes eder 0 1 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Zaten fazla süre değil birkaç gün lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayaklarına masaj yapsam 10 dakikada uyursn 😄 0 3 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Şimdi bir küfür ederdim dua et hesabım kapansın istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemende g kalkıyor hee makarasna diyorm sen kimsn sana masaj yapicm ben bi bana bak bi aynaya bak Yorumla Hilalaaa 1 yıl Klasik TC erkosu boş yapma Yorumla
itsmylifemyworld Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Da vinci uykusu dene 0 3 Yorumla Hilalaaa 1 yıl O ne Yorumla itsmylifemyworld 1 yıl Uzun şimdi anlatamam Google a sor Yorumla Hilalaaa 1 yıl Tamam saol Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 936 cevap paylaştı. Kahve kahve kahve 0 4 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Çarpar ya o yaklaşık 3 haftadır hiç içmedim Yorumla whysosreious 1 yıl Ben hic icmedim ama tavsiye ediom Yorumla Hilalaaa 1 yıl Jdjsjxjejdjdjdjdjdjdjdhd Yorumla whysosreious 1 yıl Dbdbdhdb Yorumla
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Ben de 3 saatlik uykuyla ayaktayım 0 1 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bende aynı dün okadar uyudum bugünde öyle yüksek ihtimal Yorumla
MBSG-19CM Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kahve 0 6 Yorumla Hilalaaa 1 yıl O çarpar şimdi Yorumla MBSG-19CM 1 yıl Bişi olmaz iç ben günde 9-11 tane içiyorum hemde sek Yorumla Hilalaaa 1 yıl Bende normali içiyordum da 3 haftadır hiç tuketmedim sorun çıkarmasın Yorumla MBSG-19CM 1 yıl Çıkarmaz iç Yorumla Hilalaaa 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MBSG-19CM 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hilal hanım 0 10 Yorumla Hilalaaa 1 yıl Efendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canınızı sıkmayın lütfen Yorumla Hilalaaa 1 yıl Rica edecem beni şikayet edebilir misiniz hesap kapansın diye Yorumla Hilalaaa 1 yıl Yok burdan itraf et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam; siz benim size söylediklerim için mi hesabınızı kapatmak istiyorsunz Yorumla Hilalaaa 1 yıl Sen ve senin gibi erkeklerin zihniyetinden biktigim için kapatıyorum gerçekten yeter ya engelle engelle bilmiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam konuşmayalım ama darginda kalmayalım hakini helal et Yorumla Hilalaaa 1 yıl Etmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senden bir parça almak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bünyen alışkın değilse zor ama çok uykun gelirse şok uykusu yaparsan seni 2-3 saat daha dinç götürür.
O nasıl yapılıyor
Çok gözlerin bayılınca kafanı bir yere koyacaksın yatağa v. s. uzanmayacaksın masaya koymak gibi. 15 dk sonra kalkacaksın
Teşekkür ederim
1-2 gün dayanır bünyen sonra pes eder
Zaten fazla süre değil birkaç gün lazım
Ayaklarına masaj yapsam 10 dakikada uyursn 😄
Şimdi bir küfür ederdim dua et hesabım kapansın istemiyorum
Hemende g kalkıyor hee makarasna diyorm sen kimsn sana masaj yapicm ben bi bana bak bi aynaya bak
Klasik TC erkosu boş yapma
Da vinci uykusu dene
O ne
Uzun şimdi anlatamam Google a sor
Tamam saol
Kahve kahve kahve
Çarpar ya o yaklaşık 3 haftadır hiç içmedim
Ben hic icmedim ama tavsiye ediom
Jdjsjxjejdjdjdjdjdjdjdhd
Dbdbdhdb
Ben de 3 saatlik uykuyla ayaktayım
Bende aynı dün okadar uyudum bugünde öyle yüksek ihtimal
İmkansiz
Belki değildir
Kahve
O çarpar şimdi
Bişi olmaz iç ben günde 9-11 tane içiyorum hemde sek
Bende normali içiyordum da 3 haftadır hiç tuketmedim sorun çıkarmasın
Çıkarmaz iç
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Hilal hanım
Efendim
Canınızı sıkmayın lütfen
Rica edecem beni şikayet edebilir misiniz hesap kapansın diye
Yok burdan itraf et
Tamam; siz benim size söylediklerim için mi hesabınızı kapatmak istiyorsunz
Sen ve senin gibi erkeklerin zihniyetinden biktigim için kapatıyorum gerçekten yeter ya engelle engelle bilmiyorsunuz
Tamam konuşmayalım ama darginda kalmayalım hakini helal et
Etmiyorum
Neden
Senden bir parça almak istiyorum