Teşekkürler diyete giriyorum ama belim fiziğim kum saati kimse benim seksenimi olduğuma inanmıyor en fazla yetmiş diyorlar bakalım sonuç nasıl bir şey olacak
Git dalganı başka bir yerde geç fiziğimi seviyorum he ne kadar tartıda seksen küsür çıksada bir şey sorduk diye ağzınıza sakız olacak değilim tabiki. Ya insanca fikrini belirt ya da boş yapma 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vücut yaşın 36 kanka ayrıca yağ oranım yüksek ideal kilon orada yazıyor bak 65 olman lazım sen 82 sin
Ya bu yanlış olabilr mi ben altmış beş olsam yok olurum
O zaman salla sen mutlu musun şu an
Ya mutluyum seviyorum fiziğimi de rakam çok fazla geliyor seksen iki kilo kız mı olur
😂😂😂
Erkeğim ve seninle aynı boyda aynı kilodayım çok iyi fizik gerçekten (bir kız için şaheser)
Hadi canım böyle mi düşünüyorsun
Şaka yaptım aw Ama boyun uzun bunun kıymetini bil kilo değişir ama boy değişmez
Git dalganı başka bir yerde geç fiziğimi seviyorum he ne kadar tartıda seksen küsür çıksada bir şey sorduk diye ağzınıza sakız olacak değilim tabiki. Ya insanca fikrini belirt ya da boş yapma 😊
Yağ oranın fazla sanirim %30 da çok fazla güzel bir fizik için ortalama 11-12 falan olması lazım
Tabi emin değilim anlamam attığın listeyi sadece yağ oranin %30 olarak yorumladım
yağ yüzden biraz fazla, onu 30'un altına filan çekmen lazım. O da bi 10kg filan demek ortalama. Ama bence yaparsın :)
tam onu diyecektim bence bacağın gayet hoş duruyor şaşırdım 80 küsür kg görünce
Ne kadardır gidiyorsun
Dört yıl
Fişi kaldırda bakalım
Tam hayalimdeki kadın fiziği bence
Boyda aynı şekilde
Max 1 seneye canavar fiziği olur eğer iyce abanirsan spora
Bakalım nasıl bir canavar olacağım
Kilo çok fazla
Ama çoğu kas
Ama yine de kilo fazla bana göre tabi duruşu da çok önemli
Bekle bakayım