Güncellemeler
1 yıl
ben zaten balık etliyim cok zayıflamasamda olur
Güncellemeler
1 yıl
BU FİZİK BENİM DEĞİL ARKADASLAR BUNUN GİBİ OLMAK İÇİN NE YAPMALIYI DİYORUM ALGINIZMI KAPALI
göbeğim çok var. panoya takılan mantar iğne gibi duruyom.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
spor yapabilirsiniz..
Protein tozu spor. Bol kardiyo ve kalça çalışmalısın.
Sayfamdaki soruma yardımcı olursan çok mutlu olurumm
Pardon da protein tozu ile oluyor mu kanka bizde hemen yapalım 😂😂
Sadece protein tozuyla elbette olmaz. Fakat kilo alımını desteklemek için gerekir. Ayrıca protein tozunu kullanıp yatarsan yine olmaz. Bölgesel çalışacaksın. Bilmediğim bir konu hakkında konuşmuyorum, böyle tepki vermene gerek yok.
ben cok kilolu biriyim arkadaslar
O zaman önce ideal kilona düşersen daha sağlıklı olur. Daha sonra şekillendirmeye, bölgesel çalışmaya başlarsın.
Kilo alımını desteklemek için protein alıyorsun çok ilginç bir yöntem. Bu da bilmediğin konu bence o yüzden konuşmamalısın. Protein tozu zaten yeterli proteini alabiliyorsan bir işe yaramaz. Yeterli proteini alamıyorsan kullanmalısın.
@four4 sen bi dur öneli bişi konuşuyoz benim saglıgım daha onemli
Soran arkadaşa söylüyorum bunu alakası yok spor yaparak ideal kilona düşmelisin şekillenme daha kolay olur ve sarkma olmaz bu arkadaşın spor hakkında bildiği hiç bir şey yok
Çok özür dileyerek soruyorum ben ne yazmışım okuyor musun? Önce ideal kilona düş yazmışım. Sonra bölgesel çalış yazmışım. Ki ben ideal kiloda birine göre yorum yaptım. Arkadaş kiloluyum deyince de tavsiyemi düzelttim. Kendimce bu konularla ilgiliyim. Bildiği hiç bir şey yok derken neye dayanarak konuştun anlayamadım?
Okuyorum ve söylediğin her şeyin duyumdan ibaret olduğunu düşünüyorum. Sporla uzaktan yakından alakan yok bence. Kendimle ilgiliyim dediğin şeyler kulaktan duyma bilgiler. Cümlene protein tozu ile başladın bu bile ne kadar bilgisiz olduğunu gösterir
@four4 sonuç olarak yağları eriteyim öylemi şekillendireyim arkadaşlar
Yağlarını yakmak için takviyeler alabilirsin fakat bunu sporla beraber yaparak hem şekil kazanabilir hemde çok daha rahat kalori açığı çıkarabilirsiniz. Spor yaparsan fazla kilolarından kurtulup sıkı bir vücuda sahip olabilirsin.
@four4 şeker kolesterol hastasıyım
Sen çok bilgilisin sanırım. Sen yardımcı ol.
Evet sana kıyasla çok çok bilgiliyim
Soran arkadaş sana söylüyorum engelli bireyler bile fiziksel olarak spor yapabiliyor. Hiç bir şekilde problem yaratmaz
Fazlaca egolusun ayrıca
Ego ile alakası yok bunun sadece biliyormuş gibi davranman saçma gerçekten egolu değilim
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Akıl akıldan üstündür, sen daha tecrübeli olabilirsin. Sen yardımcı ol. Önemli olan kimin daha bilgili olduğu değil, arkadaşa yardımımız dokunsun yeter. Ben de kendimce bu işlerle uğraşıyorum bir senedir. Yanlışı doğrusu böyle biliyorum, yardımcı olmak istedim.
Bu kadar saygılı ve seviyeli olabileceğini düşünmedim. Gerçekten kusura bakma birden bire gerildim. Kırmadan gayet güzel bir şekilde anlattın. Bilgin olmasa bile çok saygılı ve seviyeli bir insansın. Teşekkür ederim.
Kaba biri gibi mi duruyorum?
Aslında seninle alakalı değil sadece buranın seviyesi ile alakalı bir durum bu ve benim hatam çok önyargılı davrandım.
@four4 pilatese mi gidiyim fitness a mı
Anladım. Sorun değil.
Fitness daha uygun olabilir fakat kardiyoya önem vermelisin ve kendini sakatlamadan hafif çalışmalısın
@fferaye kanka bu arada demeden gecemicem ppdeki sensen cok guzelsin maşşallah
Teşekkür ederim çiçeğimm. Eminim sen de çok güzelsindir🌸
kilo verip sekerle kolesterol gecseydi
Panoya takılan mantar iğneye kadar ciddi geldim gece gece iyi güldürdün göbüşlü
Kaç kilosun
Bizim memlekette böyle fizik yok zaten, isteseniz de olamazsınız ki.
Bol kardiyo yap ilgiyi azalt hırsı yükselt nerde biliyosun diye sorma
Kardiyo + karın
Sitedeki erkeklerin canım şaka mı?
Gérîizekalılığı
Ay çok sqlaklar evet
bunda fizik falan yok ki dogal bu
Bence gayet iyisin
Kişisel plan yapılır
Bundan şikayet ettiğin ne olabilir
Düzenli spor ve diyet
bı karı sadece götten ibaret ama
Büyük toto mu istiyorsun