Sizce kısa bir uyku, hiç uyumamaktan iyi mi yoksa kötü mü?

Sizce kısa bir uyku, hiç uyumamaktan iyi mi yoksa kötü mü?
Uyanabilirim. Sanırım 23 -02 arasındaki uyku 💤 altı saatlik uyku kalitesine denkti. Bir dergide okumuştum. O saatleri değerlendirebiliriz. Az uyuyorsak şayet. 🌾🥂❇
Dandini dandini dastana söyle:)
Koyunları saydın mı🙂🙂
Benim farklı bir 1⃣ yöntemim var 💁sdfghjklş 🔊ses olmalı, doğa 🌿🍃 sesleri veya 🔥ateş sesi bunlar beni rahat hissetiriyor ney sesi de bunlardan biri. ❇:
Lafı olmaz her zaman 🌾🌺🌠🌾😇
Uyanabiliyorum ama sersem oluyorum. Gecə 1 saat uyuyup yola çıktım ve 1 kez kaza yapıyordum neredeyse (Tır şoförünün suçu vardı ama dalgınlığıma denk geldi).
Təşəkkürlər.
Sersem yapiyo insani ya
Teşekkür ederimm
Çok uykusuz zamanlar geçirdim. Sabah 5'te yatıp 6.30'da kalktığım çok olmuştur. Hep arkadaş kurbanı olduk o zamanlar :D
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌😊
Cevap
15Cevap
kolayca uyanamam genellikle
Hayırrr sınavlara çalışırken başıma gelen en kötü olay gece çalış birkaç saatlik uykuyla tekrar derssss çok yorucu
Algılar hep aktif ahaass salisede direk benim gözler açılıyor semih kardeşim 🤣🤭
Uykuyu çok sevsem de zorla kaldırıyorlar.. 🥺🥺
Benim geceleri uykuya ihtiyacım var sabahları kolay uyansam da hiç kalkmak istemem uyumayı devam ederdim, her zaman uykuya ihtiyacım oluyor.
Kısa süreli uykudan uyanmak benim için zorlayıcı kendimi yorgun hissediyorum 😅 onun için hepimizin yeterli uyku uyumamiz gerekiyor
Sabah uykusundan uyanmak istemiyorum, günün diğer saatinde uyanırım.😌
Eskiden olsa uyanamazdım, ama 2-3 aydır uyuyamıyorum neredeyse. Günde ortalama 3-4 satt uyuyorum ve ufak bir seste uyanabiliyorum gardaşım. Ve hiç uyumakatansa 1-2 saatte olsa uyumak daha iyidir bence
Uyanırım ama zorlanırım nedense nefesim daralıyor öyle olunca nefes nefese uyanıyorum
5-10 dakika ilaç gibi geliyor kimi günler. Bazı günlerde gözü açık bile uyurum o kadar
Ben alışkınım kısa süreli uyumaya ömrümün yarısı hastanede geçti benim bundan sonra da hastanede geçecek çünkü tıp fakültesinde okuyorum
O kısa uyku benim için 4 saat falan olmalı yoksa kendime gelemiyorum
Uyanamıyorum valla ayı gibi uyuduğum için uyurken beni ameliyat etseler uyanmam 😂😂
Estağfurullah şekerim 💐
Uyku konusunda bi ustayım yau. 🤣 Her haltı yapabildiğimi fark ettim bununla.
Bazen cin gibiyim abi😂
İyi öğlen arası çok iyi hem de 😂
Uyanıyorum Semihcim😂 iş güç olunca mecbur 😂
Hepimize efendim 😂
Kötü daha beter olurum
Kısa süreli uyku güzel oluyor. Daha zinde hissediyor insan kendini. Her zaman uyanabiliyorum.
Bence kötü ama yapıyoruz insan agresif oluyor tahammülsüz o zamanda kahve yetişiyor imdada 😂
Her zaman için daha tatlı ve daha zor gelir uyanması
uykum hafiftir hemen uyanırım
Maalesef hayirr
Uykum hafiftir hemen uyanıyorum
Hiç uyumam ki neredeyse
Çok kötü oluyorum ya öyle.
Eskiden o kisa uyku bna zehir olurdu ama simdi bi iki saat benim icin cok onemli oldu
Sersem oluyor insan
Evet bro
Yok ya baş ağrısı yapıyor
Hakikaten öyle
Evet uyanırım ben
Enerjiye bağlı psikolojiye bağlı
Bazen evet bazen hayır
Asla kalkamam
Evet uyanabiliyorum
Uyanmak çok zor
Zorlanirim
Uyuyorum