Benim için niye fark etsin ki? Ha kadın ha erkek olmuş. Sonuçta çekince mahrem konular veya mahrem yerler ise, doktorlar insan bedeni görmekten bunalan insanlar. Bunun eğitimini yıllarca alan insanlar. Ha, kiminin yoğun hassasiyeti vardır ona da saygı duyarım tabi.
25-26 yaşımdayken, radyasyon etkisinde kaldığım için sperm sayı ve kalitemin ölçümü için ürolojiye gitmiştim. Doktor bayandı, rezil oldum zıçtım resmen altıma! Muayenesi esnasında hiç hoş şeyler olmamıştı daha da rezil olmuştum :P Test sonuçlarında, sperm sayımda da kalitesinde de ekstra bi fazlam varmış neyse ki!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hemcinsim olan doktor cerrah tanıdık olduğu müddetçe isterim sonuçta tanıyorum ancak hemşire ise en son kabul edeceğim kişi olur tanıdık olsa bile gerçi oraya iyileşmeye gidiyorum ama olsun kararım net
genellikle kadın doktor tercih ederim.. herhangi bir meslekte erkek biri olunca rahat edemiyorum kadın olursa rahat ediyorum. ama sanki kadın jinekologlar biraz agresif gibi
Evet önemli kalp hastasıyım 3 yılda bir muayene olmam lazim ve gittigim hastanede sadece erkek doktor oldugu icin 5 yıl olmasina ragmen gitmiyorum çünkü gögüslerim açik bir sekilde hem dakikalarca bekledim ve ben beklerken 1 kadin 1 erkek doktor ve 1 de erkek stajyer vardi annemi saymak bile istemiyorum muayene olunurken doktorun hal ve hareketlerinden dolayi bende artik nasil etki bıraktiysa doktora gitmiyorum resmen fobi birakti adam bende hatirladikca kusasim geliyor
Benzer bi anım var ama ekg odasıda bana hep kadın denk geldi ama muayene olmaya girmiştim doktor stajyermiş ve daha önce cok kez gittim kimse steteskop ile gögsumu dinlememişti. Ekoda vs zaten cihaz yine hep arkanı döndürüyorlar cihazla bakarkende. Neyse bu stajyer olduğunu bilmediğim sahıs benı cıplak elle ve steteskop ile muayene etmıstı sütyenıme kadar açtırıp o an kilitlendim bir şey söylesem doktorum ben diyecek saha mı iyi bileceksin. Ertesi gün kan sonuçlarım falanda çıkmıştı diğer odaua yönlendiriler benı oraya gir sen daha iyi o falan meğer asıl prof doktor oymus ve bir önceki gün beni resmen taciz eden stajyer odaya girip evrak bıraktı. Çok kötü hissetmiştim ve daha sonrw baska hastanelerede gittim devlette özelde hiç böyle bir şey yaşamadım steteskop vs. Fobi oluşturma sadece hastaneyi değiştir orada sorun vardır ihmal etme
Bu arada kardıyolojide bu olaylar yaşanıyor olacak ki bir kerede bir doktor kadınları ikiser alıyordu bende muayeneye baska bir kadınla girmıstım o benı ben onu beklemiştik doktorun asistanı yok diye demekki böyle sıkayetler gelebiliyor zan altında kalmamak içinde önlem alanlar oluyor o kötüler yüzünden
Çok kötü bir durum seni anlıyorum çünkü aynı seyleri ben de yasamistim annemin onunde adam dakikalarca göğsümü elledi ben muayene boyle oldjgunh hic hatirlamiyorum ben iki kere de adimi unutmusum bazi seyleri olaylari unuturum huyumdur ben de adama ne yani sütyeni de mi cikarticam diyince hadi ama naz yazma sanki hic muayene olmadin demisti o adami gercekten bogmak istiyorum
kadın doktor güzel diye diş tedavisini yaptırdım ağrı bir türlü geçmedi. sonra o zamanki sümebank hastanesinin doktorunun en iyisi olduğunu öğrendim ancak o hastaneye sadece banka personeli gidebiliyormuş doktorun kaçak muayenahanesinde hafta sonu bakıyormuş o kaçak muayenehanede tabele falan yok tabi-duvardan boyalar dökülüyor-aletler herhalde sultan abdulhamid zamanından kalma ancak doktor çok kabiliyetli ağrıyı 5 dakkalık operasyonla tam tedavi etti sonra sümerbankdan emekli olunca izmirin en büyük ve lüks diş tedavi kliniğini açtı.
Kadın doğum bölümüne gidiceksem muhakkak erkek doktor seçiyorum. Maalesef kadın doktorlar hemcinsinin derdinden anlamıyor. Diğer bölümler için cinsiyet önemli değil.
Bir kadın olarak kadınlara kadın uzmanlara gitmelerini ve erkeklerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Elbette yetenek ve profesyonellik ön planda tutulmalı ama güvenlik ve huzur açısından bir kadının yanına gitmesi onun için daha iyidir.
İğne olacaksam kadın hemşire yapsın. Erkek hemşireler de o konuda gram acıma yok. Büyük operasyonlar dışında kısacası kadın doktor derim. Ama büyük operasyonlarda erkeklerin daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Cinsiyete göre doktor seçmiyorum mesela jinekolog olarak bir erkek doktora gidiyorum kendisi işinde gerçekten çok iyi ve ilgili. Tıpta ayıp yok bu bağnazlıktan başka bir şey değil.
Valla pek fark etmiyor. Ben zaten pek şükür nazar değmesin hastaneye gitmem. En son fizik tedaviye gittim orada kadın sekreter vardı. Konuşkan olduğumdan konuşuyorum 😂
Cinsel ilişki sonrası penisimde yara gibi bir şey çıkmıştı en yakın hastaneden cildiye randevusu aldım en kıdemlisi kadin doktordu sağ olsun hemen iyileştim. Tıpta gerçekten utanmaya gerek yok.
Kadın doğumda erkek doktora gittim ama niyeyse göğüs estetiği için gitmeye çekiniyorum asistanı da erkek 2 erkeğin inceleyip bakması da ne bileyim ama başka da yok üniversite hastanesinde
cinsiyet fark etmez işini sevsin işini hakkıyla yapsın yeter kari bayani de olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tercih etmem kadın doktoru daha yakın daha sıcak buluyorum ama erkek doktor olursa da bi şey olmaz. Doktordan utanılmaz, doktora namahrem olmaz, istediği gibi muayene edebilirler.
@Youngboss1 Şu ana kadar denk geldiğim kadın diş hekimleri hep iyi denk gelirken, gittiğim erkek diş hekimleri hep beni ağlattı. Gerçek anlamda ağlattı bu arada. Biri dişimi kırdı, biri yarım yamalak iş yaptı falan. Sonrasında onun bozduğu düzeltmek için hep kadın diş hekimine gitmek zorunda kaldım.