Sağlıkta olmaz orada doktor tamamiyle bilgiyle bakıyo asla başka şeyler yok, sağlık işi ciddiyet ister ben de sağlıkçıyım ben bile bazen cinsel gözle bile çıplak bi erkeğe bakarken kasların ismi arka planda kafamdan geçiyo, yani siz düşünün doktoru bi de işini yaparken istese de cinsel göremez
Bence de zararı yoktur ama ben o hipokrat yemini olayına pek inanmıyorum. Kişinin belki hiçbir sosyal, ahlaki ve dini değeri yok. Ettiği yemin havaya gider. Ne olacak? 😂
Börek kesen mi dersin, örgütlere ve mafyalara çalışan mi dersin her türlüsü var. Koskoca Atatürk bile doktoru tarafından zehirlenmiş olabilir. Böyle bir komplo teorisi bile var. Bilemiyorum Altan...😂😂
Cinsiyet ayrimciligi yapmak cok sacma bence doktor doktordur onemli olan derde cozum bulmaktir.. ki su zamanda ozel hastaneler ki ates pahasi gidebilene devlet hastanelerinde randevu bulmak bile zorken kadin erkek ayrimi mi yapilcakmis... ayip ya
Yok arkadaş, bana teklif edenlerin çoğu doktor, avukat ve baş danışman 🙂 Olmaz, yok illaki gidecekse bye derim🙂 Erkekler de pek olmaz da, kadın olarak şu yemin olayının fiyasko olduğunu biliyoruz 🙂
Vay arkadaş ya... Memleketin güvendiği bir doktorlar kalmıştı, onlar da bozulmaya yüz tutmuş. Ne diyeyim... Avukatlara gelince, onlara zaten güvenmiyorum. Pek tatlı anılarım yok avukatlarla ilgili 😈