Özel doktorun, aile hekiminin ya da devlet hastanesi randevusu ile seçilecek doktorun cinsiyetinin bir önemi var mıdır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sağlıkta olmaz orada doktor tamamiyle bilgiyle bakıyo asla başka şeyler yok, sağlık işi ciddiyet ister ben de sağlıkçıyım ben bile bazen cinsel gözle bile çıplak bi erkeğe bakarken kasların ismi arka planda kafamdan geçiyo, yani siz düşünün doktoru bi de işini yaparken istese de cinsel göremez
O zaman sana da bol sabır, iyi mesailer diliyorum. İyi ki varsınız 🌹
Haydaaaaa ona kalirsa ben rontgenciyim benim hayatima biri girerse cildirir sksmmsmsmsmsn
Anlamadim, sevgilin çok mu kıskanç?
Soyle soyliyim. Saglikta film cekiyoruz ya yeri geliyor penis filmi cekiyorum olurda hayatima kiskanc biri girerse kafayı yer gibi😂
Ha şimdi anladım😂 Penis filmi nedir ya? Bu şaka olmalı...😂
Yok hayir gercek. Soyle soyleyeyim. Urolojide penis eğriliği için ameliyat vs kararinda çekiliyor genelde🙂😄
Bir defa daha tanrıya teşekkür ettim şu an... Neler var😂
Iste bende diyorum ki kiskanc birine gelirsem yandim😂😂
Kesinlikle haklısın, senin durumunda zor 😃
Jsjsjsjs allah yardımcım olsun ne diyim 😅
Umarım olur keza olmalı. 😂 düşünsene eşine evde şaka yapıyorsun "insan gibi değildi, orangutandan 5 dakika önce doğmuş gibiydi" diye. Adamın kafasında başlıyor soru işaretleri. "Acaba küçük muyum? Acaba beni beğeniyor mu? Acaba beni aldatıyor mu?" 😂😂
Beterin beteri varmış. Sen kesinlikle sağlık alanından biriyle evlenmelisin yoksa uzun ömürlü olmaz aşkınız...😂
Ne yani saglik alanindakiler kiskanc degil mi sanıyorsun 😂😂 turkiyede kiskanc olmayan erkek mi var
Ne bileyim, işin içinde olunca anlayış olur diye düşünmüştüm. 😃
Yanlis düşünceler bunlar😅😅
Enteresan...🤔😂
Herkes sizin gibi degil 😃
Ben nasılım ki 😁
Biraz daha yenilikci fikirli diyeyim kiskanacaginizi düşünmem mesela oyle bir durumda
Sevdiğim kadın, kadınım statüsüne ulaşmış birine sonuna kadar güvenirim. Güvendiğim için gereksiz sorgu, sual, kompleks takıntılarım olmaz doğrudur.😌👍
Aksam gelip bir penis vardi o kadar yamuktu ki gormen lazim dediginde bile mi😅
Ben din ve devlet işlerinin ayrılmasını desteklediğim gibi, ev ve iş muhabbetlerininde ayrılmasından taraftarım.😂
Hahahahha bu cok iyiydi 😂😂😂
🤭😂
Olmaz.
Zaten bazı istisnalar hariç işini hakkıyla yapan Hipokrat yeminini içten eden kişiler de bu şekilde bakmaz olaya.
Tabi buna rağmen gidilecek doktorun eğer varsa hemcins olmasının da zararı olmaz diye düşünüyorum 😀
Bence de zararı yoktur ama ben o hipokrat yemini olayına pek inanmıyorum. Kişinin belki hiçbir sosyal, ahlaki ve dini değeri yok. Ettiği yemin havaya gider. Ne olacak? 😂
Börek kesen mi dersin, örgütlere ve mafyalara çalışan mi dersin her türlüsü var. Koskoca Atatürk bile doktoru tarafından zehirlenmiş olabilir. Böyle bir komplo teorisi bile var. Bilemiyorum Altan...😂😂
Düşün işte... Öyle bir zamandayız ki sağlıkta bile güven çok zor oluyor artık.
Cevap
6Cevap
Sağlıkta cinsiyet olmaz.
Cinsiyet ayrimciligi yapmak cok sacma bence doktor doktordur onemli olan derde cozum bulmaktir.. ki su zamanda ozel hastaneler ki ates pahasi gidebilene devlet hastanelerinde randevu bulmak bile zorken kadin erkek ayrimi mi yapilcakmis... ayip ya
Evet öyle ama hayir diyenlerin kendilerine göre haklı sebepleri var. :))
Haklisiniz
Hem cinsi olması daha iyi olacaktır 🙂Ancak mecbur olması durumunda da elbette gidebilir 🙂
Kiskanca bak kiskanca 😈
Vuhuuuu doktor yahu doktor da fantezi için dokunmuyor yani 🤣
Aşağıda yinelenen ile de aynı konuyu konuştuk. 😂 Haklı olabilirsin. Ama sana denk gelenler abazan sanırım.😅
Vay arkadaş ya... Memleketin güvendiği bir doktorlar kalmıştı, onlar da bozulmaya yüz tutmuş. Ne diyeyim...
Avukatlara gelince, onlara zaten güvenmiyorum. Pek tatlı anılarım yok avukatlarla ilgili 😈
Anlıyorum 👍😌
Bu kadar da cahil bir toplum olmadığımızı düşünüyorum
O kadar o kadar maalesef
Sağlıkta cinsiyet olmaz buna takilmam ama kendin kadınsal şeylerde utanrm ondan özellikle kadın seçip giderm
Hayır olmasın. Ama çok önemli ve acilse olabilir
Tıpta böyle bir düşünceye ve utanmaya yer yoktur sağlık herşeyden önce gelir
Olabilir elbette, cinsiyetin önemi yoktur önce sağlık.
Yıl olmuş 2022, hatta neredeyse 2023. Güzel ülkemde sorulan soruya bak. Biz cidden gelişmeyiz ya valla şaka yapmıyorum
Soru halkın nabzını ölçmek, insanların fikrini öğrenmek adına sorulmustur. Biz düşünceyi negatif yönde destekledigimizden değil. :)
Bu ülkede herkes deyyus değil neticede.
Olmaz tamamıyla alanında uzman olup olmadığı benim için yeterli
Olur.
Eğer mecburi değilse hemcinsimin muayene etmesini isterim.
Hasta olduğun bölgeye bağlı erkek jinekolog tercih etmiyorum
Bu kadar sığ olan insanlar var mı ya..
Tercih meselesi ne diyelim :)
Sorun değil benim için
Sağlıkta cinsiyet olmaz
Sağlıkta cinsiyet ve ayıp olmaz
Olabilir sıkıntı yapmam
Sıkıntı yok. Her cins olabilir.
21. YY da yaşıyoruz sağlıkta cinsiyet olmaz
Olmalı
bana gore vardır kardesim
olamaz kıskanırım