3 öğün olarak
Bir bardak kefir+maden suyu +limon karışımı - 1 muz
Sıkıntı yaşar mıyım?
Kastan değil yagdan vermem lazım aslında biliyorum
Son zamanlarda şeker olcmeye başladım sekerimde var muhtemelen 200-300 arası cikiyor korkuyorum.
Bütün paketli şekerli un vs herşeyi bı anda kestim çok basım dönüyor halim yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini aç bırakarak zayıflarsan sonra hastaneden çıkamazsın. Gün içinde yeterli karbonhidrat protein ve yağı alman lazım.
Limonla maden suyunun karışımı 41 kalori dersek kefirler en fazla 110 falandır diye düşünüyorum
Limon maden suyu eklemesemmi acava
Öyle dene bir kerede nasıl bi fark görücez onu görürüz
Şu anlık çok basım dönüyor halim yok sağlığım için zayıflama lazim şekerim 200_300 arası cikiyor ya
Niye bu kadar çıkıyor acaba kaç kilosunuz ayıptır söylemesi
Sezeryan doğum yaptım ağır şeyler yaşadım alkole başladım alkol beni mavetti yeni bıraktım sigarayi da bıraktım 172 115 tim şimdi güncel 97 indim
Ooo maşallah güzel vermişsiniz en azından kilo verebiliyorsunuz üzülerek demem lazım ki siz şeker hastasısınız öncelikle geçmiş olsun şekerinizi azaltmak için bol bol su tüketmelisiniz doktora gittiniz mi
Çok stresli hayatım var gelecek kaygısı vs. Çocuğumla kaldık başımızda kimse yok korkiyorum mücadele veriyorum çalışıyorum yoruluyorum bir anda Jersey ters gitti kilo vermek hızlı oldu bbutun abur cubur paket her şey kestim
Peki dahiliye gitmeden bu şekeri duzeltebilrmiyim hiç gitmedim öyle bir olceyim dedim devam ettim sürekli 200 300 arası cikiyor :/ ,,
Şekeri düşüren şeyleri sayayım size o zaman : sıvı şeyleri çok tüket en çok o düşürür, karbonhidrati azaltman lazım ekmek makarna şekerli şeyler v. b bi uygulama var googlede yazsan çıkar kalori hesaplayıcı yediğin içtiğin her şeyin hesabını yapıyor sağlıklı şeyler tüket şekeri düşürür brüksel lahanası avokado brokoli gibi lifli şeyler tüket
Bak senin bir çocuğun var ekstradan daha dik durman lazım kötü şeyler yaşamışsın geçmiş olsun ama bu yüzden gelecek kaygısı çekme hayat tesadüflerle doludur olmaz dediklerin bi anda olur bunları dene ama dahiliyede bi görün belki ekstradan başka sıkıntıların vardır diye böbreklerine bak akciğerlerine bak doktora gitmeyi ihmal etme 6 ayda bi kan ver sağlık gerçekten şakaya gelmiyo
Hicbise yeme
Yemiyorum zaten