Neyin var diyor anlatıyorsun, bir insanın en ufak hatasını söyle içini yaralayan, seni bu kadar etkiliyorsa hayatından çıkart tarzı saçma sapan konuşuyor geneli.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlara gore hepimiz birer sorunli deliyiz ve para kaynağıyız hepsi yapmacık ilgili gosterip para koparmaya calisip bizi kimyasala boğan o... cocuklari
valalhi adamsın
Doğru söylüyorsun ilaçlar zararlı kullanmıştım
@Krkmz3 ilaçlar zararlı falan değil benim ileri derece hastalıklarım var bana iyi geldi 2 ay kullanmadım hastalıklarım geri ilerledi ben ne yapayım?
Psikologlar ilaç yazamaz.
Zararlı nasıl zararlı değil cinselliği bitiriyor hayvan gibi kilo alıyorsun
Siz kullanın görürsünüz ilerde ne oluyor
@Krkmz3 5 farklı antidepresan kullandım zamanında gördüm zaten. Yan etkileri kalıcı değil 1 hafta ile 6 ay arası sürüyor yan etkileri. Ben sana diyorum ki ileri derece hastalıklarım var nasıl geçecek o zaman
Kendi kafanda bitireceksin
Bende kullandım önceden çok zararı dokundu
Obezite yapıyor
@Krkmz3 kendi kafamda bitmiyor benim yangın çıkarma hastalığım var piromani klinik teshisli 13 yaşımdan beri yangın çıkarıyorum. Anksiyete, okb, depresyon var 2 intihar girişimim var. Hayvanlara zarar verme var insanlara da psikolojik fiziksel şiddet uyguladım. Bu zamana kadar kimsenin bilmediği suçlar işledim. Üstüne parafilim de var. Bunlar kafada bitecek şeyler değil. İleri derece derken şaka yaptığımı mi düşündün
@Sinekkuşu66 Merak ettim bunları yaparken hangi duyguyla yapıyorsun yani seni ne zorluyor
Bunlarda Allah korkusu yok psikolojik hastalık falan değil bunlar
Piromani yani yangın çıkarma hastalığımdan örnek veriyim. 13 yaşımdan beri var dediğim gibi. Dürtüsel olarak geliyor. Her şey bir dürtüdür aslında. Yemek yemek misal, açıktığında dürtü gelir ve bu sağlıklı bir dürtüdür. Ama bunların dışında sağlıksız dürtüler vardır. Mesela kumar bağımlılığı, kleptomani yani çalma hastalığı ya da piromani yani yangın çıkarma hastalığı gibi. Ben ateş yakmaktan ve izlemekten zevk alıyorum en son kolonya ve çakmak çaldım çalıştığım marketten. Onun dışında kimsenin bilmediği suçlar işledim. Bu zamana kadar böceklere ve hayvanlara şiddet uyguladım öldürdüm. Zevk aldım bundan ama hiçbir pişmanlık hissetmedim. Aileme de psikolojik şiddet uyguladım. Askerliği bile rdm olarak yaptım askerde intihara kalkıştım. Aşk ilişkilerimde aldatma yaptım daha neler neler var ama buraya yazmak pek uygun olmaz. Ben kendimde antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ve haftaya üniversite hastanesine gitmeyi planlıyorum
@Krkmz3 psikolojik hastalık hepsinde klinik teşhisim var. Sen de iyi nabza göre şerbet veriyorsun. İşine gelmeyince Allah korkusu yok.
@Sinekkuşu66 Peki şömine yakmak veya ne bileyim şiddet içerikli oyunlar oynamak, ya da dövüş sporları yapmak seni rahatlatmıyor mu alternatif yollar denedin mi
Yani askeri psikiyatristim de bu dürtüleri baskılama demişti bana. Mesela küçük bir ateş yakıp izleyebilirsin demişti. Normalde birkaç aydır yoktu ama galiba ilaç kullanmadığım için yeniden alevlendi hastalıklarım. Oyun oynamak rahatlatıyor ama oyun bağımlılım var oyuna sürekli para yatırıyorum. Dövüş sporu keşke olsa da yapsam ama imkanlar el vermiyor. Teşekkür ederim
@Sinekkuşu66 Bende de sürekli dövüşme içgüdüsü var dövüşmediğim zaman kendimi mahvolmuş hissediyorum boks ile bunu aştım, ama hayvanlara vs zarar verip pişman olmama mevzusu bana garip geldi. Çünkü dürtü ile yaparsan bu pişmanlık getirir ama sen pişman olmuyorum diyorsun
Boks ile bunu aşmana gerçekten sevindim. Dürtü kontrol bozukluğu teşhisi konuldu. Dürtü genellikle yangın çıkarırken oluyor. Hayvanlara verdiğim zarar dürtü kaynaklı mı bilmiyorum bunun için de teşhise ihtiyacım var. Ama bu zamana kadar pişmanlık hissetmedim hatta zevk verdi baba. Hani yaptığım yanlış ama bilmiyorum. Misal ölü hayvanları da incelemek istedim uzun süre. Hatta uzun süre otopsi bölümünü okumak istemiştim.
@Sinekkuşu66 Bu tarz aşırı içgüdüler insanı her zaman zora sokar, senden temennim bunu iyi yönde kullanman, vicdanında rahatsızlık yoksa bile zihnin bunun yanlış olduğunu biliyor. Aklı başında bir adama da benziyor konuşmaların umarım bunu iyiye kullanırsın
Evet doğru diyorsun, yarın bir gün bu içgüdüler yüzünden başımın belaya girmeyeceği belli değil. Elimden geldiğince iyi yönde kullanmaya çalışıyorum. Vicdanım rahat ama dediğin gibi zihnim yanlış olduğunu biliyor. Teşekkür ederim senin de konuşmalarından bilgili olduğun anlaşılıyor. Dediğim gibi haftaya Perşembe üniversite hastanesine randevu aldım bakalım sonuç ne çıkacak.
@Sinekkuşu66 Umarım çözülebilir bir gün, bende de aşırı merhamet durumu var. Normalde sakinim ancak merhamet hissettiğim zaman aşırı agresif ve çok saldırgan oluyorum. 20 yaşına geleseye kadar çok kişiyi indirdim şimdi yavaş yavaş zihnimi kontrol etmeye çalışıyorum. Tam bir canavara dönüşüyorum gözüm hiçbir şey görmüyor mesela sokakta bir hayvana zarar veren birini görürsem araya birkaç kişi girmezse sonu çok kötü bitebilir. Sen çözmeye çalışıyorsun en azından vicdanın rahatsız etmese de kurtulmaya çalışmandan aklı başında olduğun belli umarım sonuçların iyi çıkar
Umarım, aşırı merhamet olması çok iyi bir şey. Sen de dikkat etmelisin çok saldırganlık durumu tehlikeli olabilir. Ama artık kontrol etmeye çalışman iyi bir şey. Evet ben de tedavi olmayı çok istiyorum 1 buçuk yıldır tedavi alıyorum zaten ilk defa ailemden gizli gitmistim. Umarım iyi çıkar dediğin gibi tekrardan çok teşekkür ederim
@Sinekkuşu66 Ne demek dostum, iyi birisin bu belli sorunların olabilir ama her zaman içindeki iyi sesi dinle, selametle
Elzem durumlarda kullanilmali ilaclar kardesim cok mecbur kalininca cozumlenebilecek sorunlara hemen al ilac s... Gt kullan geri gel mg yukseltelim bagimli ol heray seansa gel bana para yedir bnlarin hepsi ayni g... vat bir hocam var benim g... tu kalkik bir i... bne paralarimo milyarlarimi yedi senelerce cok elektrik bagaldilar kafama radtokrekans bilmem ne ilaclar hala duzelemdm yillardn aq. Birakacam bu ay sonu bu zıkkımlari hayattan tiksndim insani duygulari unutmus robot gibiyim cok kotuydum ama ben ilaclar bir nebze olsun idare edebiliyom ağır vakaydim ben her gittigm hastane bu enaz biray timarhanede yatmalik dedi ben kabul etmedim orada bogulir olurum ben ins kurtulurum bu ilaclardan daha baslamak zorunda kalmam insallah kardesim bana dua edin bu mubarek gune🙏 kendi kendime iyilesmek istiyorum 😭
@Sinekkuşu66 kardeaim bana acil ulas sana diyeceklerim var sen koru bir insan degilsin onemli seyler anltcam sana ama takip yolliyamiyom kapali profilin burdan yazamiyom cok uzun yorum diyo kabul etmiyo
@Sinekkuşu66 profilini ac seni takip etcxem kabul et mesaj atcam kardes sana diceklerim var seni anliyorum ben
Bazı psikologlarında pek akıllı olduğunu sanmıyorum
evet bazıları asıl kendileri hasta kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar
Hepsi öyle değil benim gittiğim daha çok duygu odaklı yaklaşım gösteriyor
Acaba seansta tam anlaşılamadınızmı?
Bilmiyorum sadece bu tavır hoşuma gitmiyor, insanların da işini ehliyle yapanların da eminim fikri böyledir. Mesela adamın en ufak sorunu var kökten çözümü söylüyor biri sana yalan mı söyledi bir daha görüşme tarzında şeyler. Bu hoşuma gitmiyor hayat böyle bir şey değil siz de takdir edersiniz ki
Git başından der gibi bi muhabbete giriyor gibi dimi?
Evet, çok uğraşmak istemiyormuş da formalite lafları söylüyormuş gibi. Yüzünde gülümsemeyi görüyorsun ama sahte olduğunu hissediyorsun
Zaten samimiyet yoksa orada anlaşılmak ve sorunu farketmek imkansız olur
İncinmişsin dedi
ahahha
Boş işler gidilmez
Aynen öyle, milletin baskısına gitmiştim gerçekten boşmuş
Bide zararlı ilaç veriyorlar
ya bide kimin neyini anlatsan çıkart hayatından görüşme cart curt, ya hayat böyle bir şey mi. Herkesi en ufak hatasında silelim o zaman sevgi denen bişey var hürmet denen bişey var