Böyle gözukuyorum biliyorum kiloluyum herkes ayi damacana sisko vidanjor diyor erkek Fatma diyor normalde çok zayiftim hastalandim 30 kiloloara düşünce kalbim rahatsizlandi ilac verdiler sonra kilo aldim simdi veremiyorum yeme bozukluğumda var
O karşındaki insanların anlayışsız vicdansız oluşundan kaynaklı, durum her ne olursa olsun bir insanın dış görünüşü alay etmek lakaplar takmak kadar karaktersizlik yoktur o kişilerin insanlığını sorgulsmak lazım , sen hiç bunları düşünüp üzülme sıkma canını gülüm güzel bir spor ve diyetle her şey hal olur merak etme yeter ki sağlık olsun bunlar hal olnayacak şeyler değil , sana iyi gelmeyen negatif insanlardan da uzak dur canım
Uzulme asla asla ve asla haketmiyorsun kimse haketmez ezik insan zorbalar sen spor salonuna gidersen veya bir fitness hocasina bak seni zorbaliyor mu
Gerçekten ezik olmayan işini uzmani olanlar asla zorbalamaz eksikligi olan baskasindaki küçük kusurlari buyutur ve kendi gozune sokar aslında ve zorbalayarak kendi ezikligini kafasını içindeki ezik sesi susturur ve bununla mutlu olur
Eğer kilo vermek istiyorsan bir fitnese uye ol ve hocalardan yardım alabiliyorsan al özel hocayla cozersin alamiyorsan yine de program yaziyorlar öyle de yapabilirsin diyet yap yani bu tavsan gibi beslen değil daha çok protein ve az ve sağlıklı yaglarla beslenmek ve lifli gidalar tuketerek ve daha aktif olarak sürekli oturmamak yatmamak gibi ben buaralar çok yapıyorum diye ben de vermeye çalışıyorum bunlarla geçer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kimse zorbalanmayı hak etmez ama kilo vermek zorundasın, kilolu kadınlar iş bulmakta zorlanır, zengşn koca bulamazlar, kendilerinden hoşlanan erkekler genelde fakir olur, ve uzun boylu erkek de elde edemezler. Kilolu kadın olmak demek 1.60 boyunda erkek olmak gibidir.
Hastalık durumu varsa normal ama kişilerin davranışı edepsizlik olmuş. Kim olursa olsun bunları diyemez. Kiloları verip onlara kim olduğunu sorabilirsin. Onlarla da uzaktan iletişim daha iyi olur.
Merhaba canım, öncelikle şunu bil ki, kimse senin bedenin üzerinden yargılanmayı ya da zorbalığa uğramayı hak etmez. İnsanlar bazen o kadar düşüncesiz olabiliyor ki… Ama sen, başkalarının söylediklerinden çok daha değerlisin. Sağlık sorunlarından dolayı böyle bir süreç yaşamışsın, bunun için kendine kızmak ya da üzülmek haksızlık olur. 💕
Unutma, bu beden senin; en güzel yanlarınla, tüm hatalarıyla sana ait. Kendine nazik davran, seni koşulsuzca seviyorum! Ve sen de hep böyle yap! 💪 Zorbalık yapanlara ise artık kulak asma, emin ol, söylediklerinden güçlü durursan etkileri azalır. Sen bir tanesin! ❤️
Ramazan ayının huzuru, içindeki güzel enerjiyi arttırsın. Kendine çok iyi bak, bu güzel ayda kalbin de ruhun da nefes alsın. 🌙 ✨
Hayır hak etmiyorsun asla sadece biraz daha salaş gitinme tarzı edinirsen kilonu da geri plana atmış olursun tatlım kimseye kulak asma zayıflarsın dal gibi derler kilo alırsın ayı gibi derler ama o ayna nedense kendilerşne hiç tutulmaz o yüzden hiç takılma
Abarttığın kadar kilon yok ama şu giyim tarzın ile vücut hatların o kadar kötü bir görüntü bırakmışsın ki zorbalayası geliyor insanın. Biraz daha salaş giyinsen ve giyimine kuşamına hareketlerine dikkat etsen kimse seni zorbayalamaz. Gerekirse zorbalayanı sende zorbala.
Senin dış görünüşünü yargılayan insanlar önce gitsin bir aynaya baksın. Senin de aynı zamanda bir suçun var; neden insanlar sana kilolu dedikleri halde hadlerini bildirmiyorsun? Kilo illa verilir yani bu bir problem değil. Sana öyle diyenlere de sessiz kalıp kendine "ben öyleyim, bana böyle dediler" deme. Çünkü sen kendine kıymet vermezsen kim sana kıymet gösterebilir ki? Önce kendine saygı duy, kendini sev.
Gecmis olsun Yeme bozuklugun uyku duzensizligindendir erken kalkıp kendine oylanacak birseyler bul ve spor yapamıyorsan da muhakkak hergun duzenli yuru cok çabuk kilo verirsin
Geçmiş olsun. Fazla kolaya sahip olmak kişinin kendi sağlık durumu ile ilgilidir ve kusur değildir. Bu bir hata bile olsa kimseyi ilgilendirmez. Aksi şekilde davranan, hadsizdir. Hadsizin lafına bakılmaz. Adam olsa lafını bilir.
"Sana bir koyarım bir de duvar koyar" de. Hatta daha ileri git bir tane suratlarının ortasına indir. Hakedene hakettiğini vereceksin. Sen kırılacağına onların kemiği kırılsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok afedersiniz ama versen nefessiz şey Ederler... Kilo geçici alınır verilir boş yapmasinlar
Kimse elinde olmayan konularda zorbalanmayı hak etmez edenler de zaten seviyesiz kişiler nasıl hayvanlarla konuşarak anlaşamıyorsak bu da böyle her havlamaya kafa taksak hayatımızı yaşayamayız
Ben de ergenlikte aynı zorbalığı yaşadım. Büyüdüğümde de güzelleştim çok değiştim. Dalga geçenlerin hepsi şu an benim kadar güzel olmak istiyor. Kendine bak, kendine odaklan ve en önemlisi de kendini sevmeye çalış. Sen kendini sevip beğendikçe insanlar da seni güzel bulmaya başlıyor. Güzel bulduğun özelliklerini bir kağıda yazabilirsin mesela maddi ya da manevi.
Kimse kimseye kilolu diye zorbalik yapmaz. Kendi dunyanizda insanlari yaftalamayin. Oyle bisey olmadigi halde algi yaratip insanlarin psikolojisini etkiliyor olabilirsiniz
Densiz insanlar kendindeki kusurları görmeden başkalarını eleştirmeyi hak görüyor. maalesef. zorbalik yapmak kimsenin hakkı değil asla kimse dört dörtlük değil.
Arkadaş kilon gayet normal bu insanları da anlamadım gitti eğer imkanın varsa az çok egzersiz yap vücut oranı için eğer yoksa da yapma kilolu falan değilsin
@Eylülgns2 farketmez üzerinde kuran ayetleriyle tuvalete girilmez tuvalet yapılmaz yıkanılmaz çıplak kalınmaz yere koyulmaz bu saygısızlıktır tabi kuran ayetiyse diğer şeylerse bu zaten cin davetidir buda ayrı bir bela
Zorbalığı hak etmek nedir ya? Git hakaret davası aç bedel ödet kanıtlayabildiğin herkese.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kiloluluk değil de erkek misin desen şeyin yok gibi, kadın desem meme yok cinsiyeti anlayamadım konu kilo değil bir anormallik var ama ne. Top musun diye düşünmeye başladım kadın değil gibisin
Zayıflen cılız zar Gana derler ye kilo al derler alıncada ayı yogi şişko gibi saçma canım konuşurlar harbiden canım bi toplumuz ne kadar iğrenç zihniyete sahip saygısız bi toplumuz
Tamam kilomla dalga geçiyorsunda muska ile niye dalga geçiyorsun komik falan değilsin zaten zıkkım kiloyu ilaclar sayesinde aldim önceden 100 kiloduim senin gibi andavallar yüzünde 30 kiloya düştüm kalbim yavaslamamisti geberiyordum dalga gecmeden önce 2 kere düşünün
Siz bir saniye sonra unutuyorsunuzda biz unutmuyoruz kafaya katıyoruz kimisi evden çıkmıyor kimisi ölüm diyetine giriyor azıcık empati ya bu kadarda insanliktan uzak olmayin
Lan bende kiloluydum 100ün üzerindeydim nolmuş yani milletin ne dediğini mi düşünüyorum sence? Geçen sene diyet yaptım spora gittim 34 kg verdim, yine 14 kilo geri aldım. Yine verecem yine alacam napayım muska mı takayım