Sağlık Ramazan ayında kilo nasıl verilir? busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Spor yapan biriyim kilom çok yok ama yine de eski kiloma inmek isterimKilom 52 53 arası Ramazan ayında kilo nasıl verilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı. normal aylarda nasıl veriliyor ise öyleramazanı diyet ayı görmeniz çok tuhaf. siz ramazan mı yaşıyorsunuz diyet mi 0 5 Yorumla builder 1 yıl ramazanın fizikle değil imanla ilişkisi vardır Yorumla busrayaralii 1 yıl Yaşı gördükten sonra yorum yapmaya hevesim kalmadı zaten, anladım amca Yorumla builder 1 yıl yaşım ile ne alakadoğruların yaş ile alakası olmaz Yorumla busrayaralii 1 yıl Cahilce bir yorum olduğunu gördüm yaşa baktım onayladım anladın mı Yorumla builder 1 yıl cahil benim öyle midaha beter batıyorsun cahilliğin ortaya iyice dökülüyor farkında mısıngerçi farkına varsan cahil olmazsın neyse Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diyete bağli kal kilo verirsin habire hamura yüklenirsen olmaz tabi 0 4 Yorumla busrayaralii 1 yıl Obez değilim gençler aloooo anlayabiliyo musunuz beni Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Obez diyenmi oldu sana Yorumla busrayaralii 1 yıl Diyet ne alaka abi ondan bahsediyorum alt tarafı iki akıl vericeksiniz bu kadar Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Diyette kal dedim sadece çok yeme anlamında günler kalorine dikkat et çünkü geriye kalan zaman diliminde yemek yemiceksin Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Yediklerini abartma. Iftarda iken yemeklere abanma. Az ye merak etme yetiyor. sahura kadar sürekli bişeyler yeme. Sahurda da az ye. sağlıklı ol. 0 0 Yorumla
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Daha ne kadar zayifliycan zaten bı deri kemik kalmışsın 0 3 Yorumla busrayaralii 1 yıl 😂😂 Yorumla Tersbirisi_ 1 yıl Rüzgar esse ucucan Yorumla busrayaralii 1 yıl Yok beyaa Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Şekerli ve hamur işi, yağlı gıdalardan uzak durarak.. Bir de bol su tüketerek.. 0 0 Yorumla
Tonilt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl İftardan 1,5 saat kadar sonra biraz tempolu yürümelisin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sivilceli surat şişko kilo veremezsin iftarda tatlı yiyorsan olmaz 0 7 Yorumla busrayaralii 1 yıl Keşke bide gizli üye olmasaydın hahahahahahahha belki ciddiye alırdım o da belkiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke sivilcene sürseydimde surstını görmeseydim ahahaha Yorumla busrayaralii 1 yıl Kendi hesabınla gelirsen cevabını veririm ezik olma bu kadar Yorumla busrayaralii 1 yıl İmza verir misin bana lütfen çok havalısın daaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sulumu kurumu Yorumla busrayaralii 1 yıl Annene sor o sana söylesin kendininkini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kendi annene sor sulu Yorumla
ismailcaptain Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl bende başladım bakalım 2. günüm bugun menüde sadece su vardı 1 haftada 5 kg vermiştim daha önce şimdi bunu 3x yapıcaz 0 0 Yorumla
üzgünciğköfte_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Iftardan sonra spor yap 0 1 Yorumla busrayaralii 1 yıl Denerim 🥰 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Verilmez kuzum verilmez. 0 4 Yorumla busrayaralii 1 yıl Rahat bir şekilde veririm ama ramazan zorluyo o açıdan Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Bak zorluyo işte verilmiyo Yorumla busrayaralii 1 yıl Ramazan da vermek zor onun harici günler veririm ama işte Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Neden ben farklı bişi demişim gibi oldu ki şimdi :) Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şekeri kes 0 5 Yorumla busrayaralii 1 yıl Kullanmıyorum pek Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ekmek, şeker, hamur işi, yağlı gıdalar Yorumla busrayaralii 1 yıl Çok tüketmem Yorumla busrayaralii 1 yıl Olum obez değilim lan sende ettin beni cidden şişko dana Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Anlıyorum Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ekmeği kes verirsin 0 1 Yorumla busrayaralii 1 yıl Ekmek yemiyorum ki adam akıllı Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Az ye çok hareket 0 2 Yorumla busrayaralii 1 yıl Bi sen zekisin zaten Yorumla Johncois 1 yıl Çok ofansifsin, düzgünce yorum yaptım ben. Yorumla
talha_khrmnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl 52 53 ideal degilmi 0 7 Yorumla busrayaralii 1 yıl Ideal ama eski kilom daha ideal😂 fiziğimle ilgili sorunum yok kilom 50 olsun yeter Yorumla talha_khrmnnn 1 yıl Skksjsjsjjs 2 kilo hic bisey degistirmio ama istiyorsan az ye cok haraket et ekmekten makarna falan kes kendini cok karbonhidrat alma yagi azalt Yorumla busrayaralii 1 yıl Hiçbiri bende yok çok hiperaktif biriyim zaten makarna ekmek vs tüketmem ekmek yine neyse de makarna sevmem yemem Yorumla talha_khrmnnn 1 yıl Su orucu 👌 arastir bak sabah papatya cayi Yorumla busrayaralii 1 yıl Ramazan olmasaydı rahatça verirdim zaten Yorumla talha_khrmnnn 1 yıl Dogru ama ramazanda almassin ramazan bitisi su orucu ile verirsin Yorumla busrayaralii 1 yıl Neyse ya relax olmam lazım kafaya çok takmamak lazım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
normal aylarda nasıl veriliyor ise öyle
ramazanı diyet ayı görmeniz çok tuhaf. siz ramazan mı yaşıyorsunuz diyet mi
ramazanın fizikle değil imanla ilişkisi vardır
Yaşı gördükten sonra yorum yapmaya hevesim kalmadı zaten, anladım amca
yaşım ile ne alaka
doğruların yaş ile alakası olmaz
Cahilce bir yorum olduğunu gördüm yaşa baktım onayladım anladın mı
cahil benim öyle mi
daha beter batıyorsun cahilliğin ortaya iyice dökülüyor farkında mısın
gerçi farkına varsan cahil olmazsın neyse
Diyete bağli kal kilo verirsin habire hamura yüklenirsen olmaz tabi
Obez değilim gençler aloooo anlayabiliyo musunuz beni
Obez diyenmi oldu sana
Diyet ne alaka abi ondan bahsediyorum alt tarafı iki akıl vericeksiniz bu kadar
Diyette kal dedim sadece çok yeme anlamında günler kalorine dikkat et çünkü geriye kalan zaman diliminde yemek yemiceksin
Yediklerini abartma. Iftarda iken yemeklere abanma. Az ye merak etme yetiyor. sahura kadar sürekli bişeyler yeme. Sahurda da az ye. sağlıklı ol.
Daha ne kadar zayifliycan zaten bı deri kemik kalmışsın
😂😂
Rüzgar esse ucucan
Yok beyaa
Şekerli ve hamur işi, yağlı gıdalardan uzak durarak.. Bir de bol su tüketerek..
İftardan 1,5 saat kadar sonra biraz tempolu yürümelisin.
Sivilceli surat şişko kilo veremezsin iftarda tatlı yiyorsan olmaz
Keşke bide gizli üye olmasaydın hahahahahahahha belki ciddiye alırdım o da belkiii
Keşke sivilcene sürseydimde surstını görmeseydim ahahaha
Kendi hesabınla gelirsen cevabını veririm ezik olma bu kadar
İmza verir misin bana lütfen çok havalısın daaaa
Sulumu kurumu
Annene sor o sana söylesin kendininkini
Sen kendi annene sor sulu
bende başladım bakalım 2. günüm bugun menüde sadece su vardı 1 haftada 5 kg vermiştim daha önce şimdi bunu 3x yapıcaz
Iftardan sonra spor yap
Denerim 🥰
Verilmez kuzum verilmez.
Rahat bir şekilde veririm ama ramazan zorluyo o açıdan
Bak zorluyo işte verilmiyo
Ramazan da vermek zor onun harici günler veririm ama işte
Neden ben farklı bişi demişim gibi oldu ki şimdi :)
İftardan 2-3 saat sınra
Şekeri kes
Kullanmıyorum pek
Ekmek, şeker, hamur işi, yağlı gıdalar
Çok tüketmem
Olum obez değilim lan sende ettin beni cidden şişko dana
Anlıyorum
Ekmeği kes verirsin
Ekmek yemiyorum ki adam akıllı
Az ye çok hareket
Bi sen zekisin zaten
Çok ofansifsin, düzgünce yorum yaptım ben.
Sebzeli yemekler ye
kilo vermeyin bence çok iyi kilonuz
52 53 ideal degilmi
Ideal ama eski kilom daha ideal😂 fiziğimle ilgili sorunum yok kilom 50 olsun yeter
Skksjsjsjjs 2 kilo hic bisey degistirmio ama istiyorsan az ye cok haraket et ekmekten makarna falan kes kendini cok karbonhidrat alma yagi azalt
Hiçbiri bende yok çok hiperaktif biriyim zaten makarna ekmek vs tüketmem ekmek yine neyse de makarna sevmem yemem
Su orucu 👌 arastir bak sabah papatya cayi
Ramazan olmasaydı rahatça verirdim zaten
Dogru ama ramazanda almassin ramazan bitisi su orucu ile verirsin
Neyse ya relax olmam lazım kafaya çok takmamak lazım 😂