Antibiyotık alırken nasıl bu hale geldım bılmıyorum daha gecen hafta hastaydım zaten neyse TeQbır bagısıklıgım dusmus o bıle benden umıdı kesmıs dıye yorumladım

Antibiyotık alırken nasıl bu hale geldım bılmıyorum daha gecen hafta hastaydım zaten neyse TeQbır bagısıklıgım dusmus o bıle benden umıdı kesmıs dıye yorumladım

Antibiyotik alırken bende çok dikkat ediyor, belli bir süreden sonra kesiyorum. 5 gün 12 saat ara ile düzenli olarak aldım. Baktım olmuyor 1 serum daha yedim kendime geldim. Kestim artık, biraz daha iyiyim geçmiş olsun. Doktor ne diyorsa onu yapmak gerek. Ben vücudumu dinliyorum genelde..
Evet, sürekli hastalanıp perişan olan insanlar var ve gerçekten zor bir durum. Bağışıklık sistemi zayıf olanlar, stres ya da yorgunluk yüzünden sık sık hastalananlar için bu durum tam bir kısır döngü haline geliyor. Tam iyileştim derken tekrar bir şey çıkıyor, her seferinde daha da yorucu hale geliyor. Böyle durumlarda vücuda iyi bakmak, beslenmeye ve dinlenmeye dikkat etmek şart ama bazen ne yaparsan yap, hastalık peşini bırakmıyor. Sürekli bu döngü içinde olmak hem fiziksel hem de mental olarak insanı tüketebiliyor.
Sağlıklı ve doğal beslenmiyoruz maalesef, hep abur cubur hep bir endüstriyel (işlenmiş) ürünleri yiyoruz ve bundan mütevellit olarak da bağırsak floramız bozuluyor ve doğal bağışıklık sistemimiz çöküyor, bunu koruyabilmek aslında çok basit ama paketli gıdaları da yemeden duramıyoruz aaa can çeker ama... Tamam can çeker de 1-2 tane ama yok biz abartıya kaçmayı seven milletiz akıl toplamıyoruz. Doktorların da söylediği gibi paketli ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalıyız eğer ki sağlıklı olmak istiyorsak. Not
Not: "Sarı serum taktırılmasına izin vermeyiniz".
Mdkdkskdke ne kadar tatlı bir yorum olmus bu sıtede boyle bır sey okumaya hıc alısık degılım haklısın bu arada son zamanlarda asırı duzensız beslendım ogunlerım hıc saglıklı degıldı ya da hep eksıktı
Tatlı değil mi bilemem ama teşekkür ederim ve faydalı olmak istedim kimsenin birbirleri için faydalı olmadığı ya da bir şeyler yapmaktan kaçındığı bu dünyada.
Tesekkurler🙏🙏🦸♂️🥹
Rica ederim
Cevap
27Cevap
Geçmiş olsun. hayır hastalanmıyorum
Geçmiş olsun çok şükür iyiyim gadası
Sürekli hasta olmuyorum ama pandemi sonrasında nedense hastalıklar çok beter geçmeye başladı. Geçen bir arkadaşımın boğazı enfeksiyon kapmıştı ama 2 hafta yataktan çıkamadı resmen. O kadar iğne yemesine rağmen ayağa kalkamıyordu. En son ben de hastalık geçirdiğimde 1 aydan fazla kıvrandım neredeyse ki birçok doğal vitamin ve yanında serum vs.. yememe rağmen.
Geçmiş olsun dikkat et ben hayatımda ilk defa hastaneye yattım geçen ay bakteri kapmışım az daha yoğun bakımlık olacaktım
D vitamini
Çinko
B kompleks
Magnezyum
Bu takviyeler bağışıklık için cok önemli.
Çok şükür uzun zamandır hastalanmıyorum.
Geçmiş olssun
Çok nadir hasta olurum ama olduğum zaman da yataklara düşürür. Geçmiş olsun
Noldu? Ölüyo musun? Geçmiş olsjn, ben hastalanınca ilaç alıyom geçiyo. Sağlıkçıyız sonuçta djdjdj
Sabah oluyordum bence djxjsj demır ve vıtamın ekaıklıgıdır dedı tohtor amca bende saglıkcı olsaydım keske damardan sarı serum verırdım kendıme serumların dırıltıcı bır etkısı var bu arada ne mubarek bısı
sarılar hastane ortamı dışında verilmemeli ama, ölürsün bak
Geçmiş olsun. Bağışıklığı güçlendirici besinlere yönelmeniz faydalı olabilir. Bir de kış ayları için D vitamini önemli
Keşke parmağındaki ne kalemle ağız burun falan cizeydin bea daha şirin olur du bea 🤭🤭
Igremc cızerım bu arada zjsjs
Ama eğlenceli olurdu hastahane arkadaşın olur du😊😊 geçmiş olsun bu arada umarım şimdi daha iyisindir 😊😊🤲
Yanı yasıyorum sukur😅tesekkurler
Neyin vardı ki umarım klasik Bi grip nezle falandır 😊😊
Şifalar diliyorum. Sürekli değil ama bir ay kadar süren kötü bir öksürüklü dönem geçirdim
2 aydir siddetli öksuruk ve nefes darligi vardi nabiz ise 140 150 den asagi hic dusmedi alerji hapi gecirdi sadece
Aynı sıkaywtler bende de var halen arada gozumun onu kararıyor bununla yasamaya alıstım
Cekecegine notta hapi kullansan duzelirsin valla rahat ettim
Astım mı var? Geçmiş olsun
Tesekkur ederım basım donuyordu aclıktan zannedıyordum ama degılmıs tanaıyon nabız cok yuksektı sebebını onlar da bılmıyor sımdı turp gıbıyım ıyıyım sukur
Çok çok geçmiş olsun dikkat edin lütfen tansiyon şakaya gelecek bir şey ama bu yaşta da tansiyonun olduğunu düşünmüyorum ben şahsen bir sağlıkçı olarak çok düşük bir ihtimal veriyorum
Sıtenın yarısı saglıkcı anlasılan😅hıc sarı serum yaptırmadım hayatkmda bu arada
Sarı serum ne?
Parmağın mı hasta oldu geçmiş olsun hiperventilasyon olmuşsun sen tanıyı koydum
Oluyor muyumm
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun çok şükür olmuyorum
Tesekkur ederım keske bende olmasam artık
İnşallah olmazsın
Hiç hastalanmıyorum şükür hastane
Yok çok şükür sürekli hasta olmam
Her halinizi buraya atmak zorunda mısınız
Sankı Bongomya’da tuvalet temızlıyorm teıplerı kes
Ne olacak şimdi herkes geçmiş olsun deyince geçecek mi
Gececek belkı ya ne kadar kotu ıcı dısı fesat bır ınsansın
Ne kadar ilgiye aç insansın di mi ama 😂😂
Evet dıyım de yangının sonsun
Başka bir şey olursa onu da paylaş merak ederiz 😂
Paylasırım tabıı yuzun olursa gızlıden cıkıp yazarsın belkıı
Paylaşınca haber ver mutlaka takip edemiyorum 😂 hasta hasta bunları nasıl düşünüyorsunuz hayret
Allah sanada versın aynısından bende hayret edeyımmm ıns
Hasta olunca siteye paylaşım yaparsam olur ancak 😂
geçmiş olsun
Kis aylarinda evet:)
Çok güzelsin 🌺🌹💐❤️ geçmiş olsun
Ölmedin mi
Kınalar elınde kaldı tuh yok olmedım henuz
Unu kavurmaya başlayacaktım neyseki ocağı açmadım
Allah korudu😭
Gecmis olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun kıyamam ya 🤦