Benim alerjik mi hareketsizlikten mi oldu bilmiyorum. Kızarıklık geçti ama kalçamın üzeri çok sert
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kıl dönmesi hastalığı oturma hastalığıdır genelde çok fazla oturan oturarak çalışan insanlarda olur özellikle şöforlerde oluyor eminmisin kıl dönmesi olduğuna..
Bende çok fazla oturmustum. Yetişkin bezi kullandım sonra alerjik yaptı kip kırmızı oldu her yeri ama şişlik gecmiyo
şişliğin içinde kistte olabilir enfeksiyonda ona bakılması lazım bazı kadınlarda bu oluyor içi kist doluyor gidip boşalttırıyorlar sonra tekrar doluyor bazı insanların vücudu böyle şeylerde üretebiliyor.
Sıcak su yapicam iyice kötü oldum kremler vs yaptım ama yinede geçmiyor şişlik ağrım yok
sıcak tampon yap ama kremleri doktor önermeden kullanma şişlik nasıl duruyor tam olarak.
Daha çok sağ tarafta gibi duruyor belirli bölgede olsa tam dicem ama yan tarafı kalçamın yanak yerleri çok sert
enfeksiyonda oluşmuş olabilir ama kesin bir şey söylemek zor
Ne enfeksiyonu
vücudumuz zaman zaman enfeksiyona maruz kalabilir bahsettiğin bölgede enfeksiyona yatkın
Yani ne olucak durumum ne
kesin bir şey söylenmez ki böyle çekinmem dersen o bölgenin resmini atabilirsin
Yok daha neler
O zaman doktora gitmelisin ilerde daha çok sorun olabilir.
Ağrı yok şişlikten duramıyorum
Icinin boşaltılması şart
Damarlar mi sert acaba annem ağrısı buraya mı vuruyor dedi baktı kızarıklık geçmiş şişlikte yok dedi
Kızarıklık geçtiyse şişlikte yoksa kendiliğinden iyileşti demektir kendiliğinden iyi olduysa korkacak bir durum yok tekrar şişme olursa doktora görünsen iyi olur.
Sanırım geçti damarlar sert sadece kızarıklık şişlik yok dedi
Geçmesine sevindim ağrıda yok zaten o zaman sorun yok demektir zaman zaman vücudumuzun bazı yerleri şişer ve iner geçici bir durummmuş demekki.
Yani bilmiyorum kaç defa anneme baktırdım. Nazarla olmuştur çıban olmuş geçmis şimdi diyor ama sertlik var hâlâ bugün biraz daha iyiyim neşem yerinde
Nazardanda olur evet ben bunda inanıyorum... sertlik hemen geçmez şişlik geçtiyse sertlikte bir kaç güne geçer.. önemli olan iyi hissetmen.
Umarım hiç bişey kalmaz. Takıntı yaptım kaç gündür kıl dönmesi mi yoksa alerji mi diye diye psikolojim iyice bozuldu. Görünürde bişey yok
Görünürde bir şey olmaması önemli kıl dönmesi aşırı ağrı ve rahatsızlık yapar.. kafaya takacak bir durum kalmadı artık biraz daha rahatlayabilirsin..
Benim çok ağrım olmadı. Öyle delirticek kadar ilk günler oldu ama geçti onlarda. İyi olunca kendime yeni yeni geliyorum
O zaman kendini ödüllendirmen lazım.. kendini ödüllendir ve içindeki gereksiz stresi sıkıntıyı bir kenara koy..
Yine de emin olamıyorum 😂 eğilirken otururken ağrım yok. Ama tam kuyruk kemiğimde sertlik var
Emin olamayacak bir durum yok :) Sert olan bölgeye günlük masaj yap vazelinle olabilir yumuşamasına yardımcı olur..
Zeytinyağı ve Nivea Krem sürüyorum. Vazelinide aklımda bulunsun
Zeytinyağıda yumuşatır oda güzel yumuşaması için
O yumuşattı çoğu kez zaten şişlik geçmezse gidicem arttık
Geçer bence ama tekrar şişerse ya da içi dolmaya başlarsa ağrı olursa giidersin.
İnşallah geçer ve tekrarlanmaz. Olmazsa zaten tıpış tıpış gidicem doktora
Son çare doktor geçen kız arkadaşımı götürdüm ondaki kistti tam kuyruk sokumunun olduğu yerde şişlik vardı içindeki kisti boşalttılar rahatladı.
Belimin olduğu yerlerde sert ona nasıl tedavi uyguladılar
Lokal anestezi vererek içini temizlediler sonra bantladılar ağrı kesici kullandı ağrı olunca... temizliğine bir kaç gün dikkat etti şimdi iyi..
Umarım bunlara gerek kalmadan atlatırım
Senin dudum farklı öyle olsa ağrıdan duramazdın kız arkadaşım eğilip kalkamıyordu o derece..
İlk zaman benimde öyleydi. Biseyler oldum bende ama bakalım durum ne gösterecek
İlerleyen zamanlarda sorun yaşarsan artık hastanenin yolunu tutacaksın mecburen sonuçta acısını sürekli çekmektense tedavi her zaman daha iyi..
Acısını dünyada çekilecek değil düşmanımın başına vermesin çok kötü bi durum
Evet acısı zordur bir arkadaşımda hemoroid olmuştu onun acısıda kötü onuda ameliyatla aldılar
Yaşayan biliyor acısını gerçekten bir kaç gün dedim geçer 1 hafta oldu iyileşme yok 😂 insan panikte oluyor herkese şifa versin Allah
insan böyle anlarda sağlığının kıymetini anlamaya başlıyor buda aslında güzel bir şey hani hastalıktan sonra iyileşmenin verdiği ferahlama hissi ve şükretmek bunlar güzel şeyler..
Bir rahatlasam annem de çıban çıkmış diyip duruyor okudu esneyip durdu
esnediyse kesin nazar var nazar çıkarmıştır
İntihap mı oldu acaba ne iyi gelicek ki
Şimdilik iyi diyorsun görüntü olarak iltihap gibi bir görüntü yoksa ltihap değildir.
Çok emin değilim iyiydi sabah kesin nazarla çıban çıktı
nazardan olabilir ama baktın içi dolmaya başladı şişlik artıyor ağrıda artıyor o zaman doktora gösterirsin..
Tek çare öyle yapcaz artık
evet... kimler sana nazar etti sence :)
Bilmiyorum insan içine gitmicem bir daha zaten gitmiyodum bundan sonra hiç gitmem bir insanın evinde de bulaşık yikamam yardım etmem
ama öylede asosyal olursun sadece sana nazar edebilecek tiplerden uzak dur yeter onlar bellidir..
Yok arkadaşlarım yeter bana nazardan insan bile ölürmüş
nazar güçlüyse evet deveyi bile yıkar derler doğru arkadaşların nazar eden insanlar değilse onlar bencede yeter en çokta yakın sandığımız akrabalar nazar ediyor bence...
Bir yerime bişey takmadan çıkmam arttk
Kendi kendini oku üfle nazar duası falan bişey olmaz..
Okutturdum bir kaç kişiye
kendinde oku kem göz çok var biraz da güzelsen daha çok nazar ederler kıskançlar :)
Evet öyleyim okudum bende
o zaman sorun olmaz
Hayırlısı bakalım
evet hayırlısı elbette
Aynen öyle
Bqcağimda vardı lazere başladım şimdi hiç kalmadı ama leke kaldı maalesef
Ne vardı şişlik mi
Evet sivilce gibi patlatıyordum içinden kıl kökleri çıkıyordu bide kan kan doluyordu
Benim sivilcede yok gibi ama şiş her yeri
nasıl kıl donmesi oluyor sende
Şişlik var
sivilce olmasın
Hayır şişlik her yerine yayılmış çok sert olduğu yerde sivilve olsa sivilce derim
doktora git bence cok agrıyorsa
Kuru fırçalama, kese belki işe yarar
Sıcak su yapicam
Sıkıntılı doktora gitmen lazım
Adım bile attirmiyor ama otururken ağrım yok
Gitsen iyi olur
yokk
Nerden anladın