Stajda elime küçücük kan sıçradı sıçrayan bölgenin derisi sağlamdı yara veya aktif kanama yoktu zaten oradakilere sordum sıkıntı olmaz falan dediler sizce bir şey olur mu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır sorun olmaz dezenfektan kullan içini rahat tut
Kullandım kan sıçrayan yerde yara tarzı bir şey yoktu
hiç bi sorun olmaz her gün elim kan içinde 🤣🤣
Sağlık çalışanı misiniz
Bende bulaşıcı hastalık fobisi ile iğne fobisi var mesela o günde iğneyi tıbbi atığa dikkatli şekilde atacaktım arkadaşımdan yardım istedim hemen korkuyorum biraz maalesef
kesici delici kutusuna enjektörden çıkarmadan ucu sıkıştırıp at evet bu arada sağlık personeliyim
Evet öyle yapıyorum da o gün iğneyi tıbbi atığa atmaya çalıştım olmadı sonra koruma kapağı düştü işte sonra arkadaşım yaptı ama bende vesvese oluyor yine iğne batması olmadığı halde olmuş gibi varsayım yapıyorum o da aşırı kötü oluyor
iğne batınca süreç baya uzuyor isg tutanağı kan tahlili karakol ifade falan prosedürü uzun o işin
İşte korkuyorum o yüzden iğneden ya aşırı kötü ama en azından atık kutusuna dikkatli atıyorum ama vesvese oluyor o çok etkiliyor maalesef 3 hafta önce de idrar sıçradı elime Allah'tan sağlamdı derim ondan sonra küçük bir kan sıçradı çok zor hastane ortamı ya
sen biraz takıntılısın galiba çekiyor o yüzden seni kan almada mı çalışıyorsun idrar olayı nasıl oldu 😅
İdrarı laboratuvara götürdum de kapağını tam kapatmamislar bir de doluydu kapatırken azıcık sıçradı evet bu arada aşırı takıntım var sağlık konusunda
hasta dudak payı bırakmamış galiba 🤣🤣🤣
öyle numuneleri transfüzyon çantaları var onlarla götürürsen daha güvenli olur
Bilmiyorum hemen götür dediler o yüzden bilmiyorum ama bu psikolojiyle nasıl yapacağım bilmiyorum etrafımda ki kişiler eldiven bile kullanmaya tenezzül etmiyor
bu sorunu aşabilirsin ya bu kadar içinde büyütme sen önlemini al gerisinden korkma çünkü panik daha çok hataya sürükler
inan eskiden ben de böyleydim eldiven takmadan koridora bile çıkmazdım şimdi yeri geliyor hastaya temas ediyorum ve bulunduğum birimde enfeksiyon hat safha da
Bulaşıcı hastalık fobisi bitiriyor beni birde iğne fobisi var ya her iğne olan şırınga ya temas ettiğimde elimi falan kontrol ediyorum kesinlikle
böyle takıntı ettikçe gelip seni bulur işte iğne kapaklarını kapatma direk at çöpe özellikle kan sulandırıcıların minik uçlarını kapatayım deme kaç defa elimi deldim 🥲
Dikkat ederim kesinlikle bir hemşire akrabam var kadına 15 defa batmış umursamamis bile çok şaşırmıştım
hepatit markerı temizse sorun olmaz
Ben diken üstünde çalışıyorum ya millet eldivensiz geziyor ediyor düşünüyorum problem ben miyim acaba diye
sen çok takıyorsun çünkü
Şansıma da kan ile idrar aynı bölgeye sıçradı takmıyorum yara falan olsaydı korkardım sadece cildim kuru biraz o yüzden şey yaptım
Hicbirsey olma, kan sıçramasıdan sorun yasamazsin
Biraz kuru cildim havalardan dolayı ondan tırstım zaten olduğum hastane kanser hastalarına bakıyor HIV ihtimalinden değilde hepatitlerden korktum asım var zaten de c işte sıkıntı biraz
Endişe etme, kan sıçraması ile bulaşmaz bulaşmaz öyle elinden
Teşekkür ederim cidden bu konuda kendimi törpüledim ama yine hortladı bulaşıcı hastalık obsesyonum cidden içim rahatladı etrafımda ki kişiler öyle rahat ki bazen bende öyle olsam az da olsa diyorum 5 10 dakikaya bir eldiven değiştiriyorum
Sağlık sektöründe bu kadar obsesif olursan gerçekten hayatını mahfedersin
Maalesef yakın olduğum arkadaşımda dedi buna benzer şey umarım atlatirim bunu insan üzülüyor emek verdim o kadar bu raddeye gelmek için
Ben 24 yıldır içindeyim, hiç gerek yok bu kadar kasmana
Teşekkür ederim cidden siz daha iyi bilirsiniz bu sektörü psikolojik olsun fiziksel zorluğu olsun
O yüzden söylüyorum zaten, bu kadar onsesif olursan calisamazsin
Çok teşekkür ederim cidden bilmiyorum çoğu sağlık çalışanının başına bu tarz şeyler geliyordur büyük ihtimalle bir arkadaşımın elinde kan tüpü patlamıştı kızın eldiven de yoktu mesela
Daha fazlasını yaşayanlarda oluyor emin ol
Teşekkür ederim cidden hasta zaten diyabet hastası bilmiyorum ama bulaşıcı hastalık riski çok düşüktür bence umarım gönlünüzce olur her şey
Seninfe
Sizinde başınıza bu tarz durum geldi mi iğne batması, kan sıçrama gibi
Birçok kez oldu
Geçmiş olsun cidden ya o anki psikolojinizi nasıl yönetiyordunuz peki benim bu pipirikli huyumu bırakmam gerek
Hiç takılmıyordum buna, tetkikleri yaptırıp sonucu bekliyordum
Anladım mesela o gün enjektör iğnesini tıbbi atığa atacaktım zorlandım biraz sonra vesvese halı geldi ya sıçrayıp bana batsaydi iğne diye Allah'tan hemen iğneyi attıktan sonra elimi falan kontrol ettim vesvesemden kurtulmak için de işe yaradı
Vesvese sana işini haram eder, hiç takılma böyle birşeye
Teşekkür ederim cidden ya bu pipirikli huyumu bırakmam lazım acilen kesinlikle
Hastalık vs düşünmeden ilişkiye giren insanlar var, gerçekten sen bu kadar takilmamalisin
Teşekkür ederim yeniden cildim kuru oluyor ondan korktum da çatlak falanda yoktu o kan sıçrayan bölgede en azından endişe halim gitti
Catlak olsa dahi her temasta bulaşıcı hastalık olmaz
Teşekkür ederim cidden ya bir daha da tövbe uzun kollu giyerim
Yine vesvese bak
Evet haklısıniz
önlem al
Alıyorum zaten de istemeden oldu
Bittin sen
Bittim evet 🤣
Bir şey olma korkma
Açık yara falan yoktu zaten oradakilerde sıkıntı olmaz dedi de ben biraz pipirikliyim bulaşıcı hastalık obsesyonu var bende biraz
Yok yok korkma hemşire falansın sanırım
Son sınıfim da işimi yapmam ya ben psikolojik olarak aşırı etkiliyor beni maalesef
Eldiven tak
Takıyorum yemin ederim 5 dakikaya bir eldiven değiştiriyorum bileğime sıçradı kan o yüzden
Korkma bir şey olmaz sakin ol başak burcu musun
Sorun olmaz
Kan sıçrayan yerde yara tarzı bir şey yok sadece benim cildim bazen aşırı kuruyor kış aylarında ondan korktum çokça baktım derime açık yara tarzında bir şey yoktu aktif kanama da yoktu
Ne kanı
Hastanın kanı
Steril ettikten sonra bişey olmaz
Zaten dezenfekte ile sildim orayı hemen açık yara veya aktif kanama yoktu Allah'tan o bölgede
Çok şükür
Yapamıyorum bu sektörde ya bilmiyorum insanlara yardımcı olmak isterdim hep sağlıklarına kavuşmalari için de psikolojim maalesef aşırı obsesif bir yapım var
Duzelir ya zamanla aslinda