Sağlık Doktorlar ateş düşüremiyorsa neden varlar 😜😹? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 İlla kavrulalım mııı 😸 Güncellemeler1 yıl Fesat olanlarin ruh sağlığıni ilk önce düşünmek lazım ciddi ciddi sorduğum soruya neler geliyor kardeşim. Ne diyim gülüp geçiyorum 😄😄 Doktorlar ateş düşüremiyorsa neden varlar 😜😹? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Düşmüyorsa ne yapsınlar, zor vallahi.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun fıstığım ya 🙃 bolca vitamin al dinlen kendini yorma 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Sağ oll gadamm ❤️, benim grip çok uzun sürmüyor ama vitamin sartt Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Allah korusun başka bir şey olmasın guzum ya Yorumla Soran 1 yıl Amin aminnn bu sıra bela musibet ne ararsan var ama şükür yine ayaktayız gadamm Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Eee normal değil mi fıstığım nazar edenin çok 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bir duaa okutmalii 😹 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Bencede Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Düşmüyorsa havale eft ile öbür tarafa yolculuk is coming xd 0 0 Yorumla
Hasmakıneĺı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Ateşin ilacıni ben doktordan iyi bilirim uzmanim o konuda :) 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Sağlık konusunda 527 cevap paylaştı. Her gün yanmıyor muyuz yavaş yavaş 😂😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yılan 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bizim çocuğu medipol özel hastanesine götürdük çocuk 39 derece yanıyordu doktor çocuğu lavaboya götürdü elini yüzünü yıkadı 😂 0 0 Yorumla
kuraklik Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Senin ateşine doktor ne yapsın yapıyorsun Fuat Abiii 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlaç yazmak için shdhhjfh 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 468 cevap paylaştı. Doktor civanım düşürür ateşimizi hxahahhdha 0 1 Yorumla Göfylrm 1 yıl Cokmu Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% 1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ortalık yanıyurr ondan olabılır 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Sağlık konusunda 565 cevap paylaştı. Doğru dedin ne işe yarıyolar 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. İtfaiyenin hortumu varken doktor napsın 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 734 cevap paylaştı. düşürüyorlar be 🤣🤣 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 484 cevap paylaştı. Senin ateşin başka 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 497 cevap paylaştı. Ben düşürürüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Düşmüyorsa ne yapsınlar, zor vallahi..
Geçmiş olsun fıstığım ya 🙃 bolca vitamin al dinlen kendini yorma
Sağ oll gadamm ❤️, benim grip çok uzun sürmüyor ama vitamin sartt
Allah korusun başka bir şey olmasın guzum ya
Amin aminnn bu sıra bela musibet ne ararsan var ama şükür yine ayaktayız gadamm
Eee normal değil mi fıstığım nazar edenin çok 😅
Bir duaa okutmalii 😹
Bencede
Düşmüyorsa havale eft ile öbür tarafa yolculuk is coming xd
Ateşin ilacıni ben doktordan iyi bilirim uzmanim o konuda :)
Her gün yanmıyor muyuz yavaş yavaş 😂😂
Yılan 😂
Bizim çocuğu medipol özel hastanesine götürdük çocuk 39 derece yanıyordu doktor çocuğu lavaboya götürdü elini yüzünü yıkadı 😂
Senin ateşine doktor ne yapsın yapıyorsun Fuat Abiii
İlaç yazmak için shdhhjfh
biz onlara bakmıyoruz maalesef
Doktor civanım düşürür ateşimizi hxahahhdha
Cokmu
Ortalık yanıyurr ondan olabılır
Ateşli ateşli yaşamakta guseeeel,
Kavrul bana ne
Doğru dedin ne işe yarıyolar
Sana hemen bi s. Ksülin vursunlar
Onu hemşireler yapıyo ya
İtfaiyenin hortumu varken doktor napsın