Artik kendimi aticam yuksekten yaa doktorlar neden birsey yapmıyor. Kanal olan disime hemde 2 tane onde bulunuyor. Icten curumeye baslamiş dedi. Gittigi yere kadar gitsin deyip gonderiyorlar. Baska bir doktor da ozele git kanallarin bosalip tekrar dolmasi lazim diyor. Ozeldeki de gittigi yere kadar gitsin implant yapariz diyor. Devlett de birsey yok falan diyor herkes basindan saviyor ya aglicam yeter. Devlet hastaneleri neden var o halde yapmicaklarsa ilgilenmiceklerse
Hem devlletten para aliyorlar. Ya 4 devlet doktoru degistim 1 i dahi ilgilenmez ni yapmaz mi hepsi de bakip bisi yok deyip yolluyor bune ya
Hem devlletten para aliyorlar. Ya 4 devlet doktoru degistim 1 i dahi ilgilenmez ni yapmaz mi hepsi de bakip bisi yok deyip yolluyor bune ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çapa'ya git çok güzel ilgileniyorlar ya da bakırköy capacity karşısına git
Istanbukda degilim imkanim yok gitmeue
nerede yaşıyorsun?
Ankara
Üzücü bi durum hangi şehirdesin
Ankara
Doktor konusunda yardımcı olamicam maalesef ama seni çok iyi anlıyorum internetten falan özellikle endodonti , kanal üzerine uzmanlaşmış dr araştır dişini kaybetme mümkünse🥹 bende çok çektim sorunu bulamadılar gereksiz yere sağlam dişimi törpülediler onun için uğraşıcam şimdi de
Neden saglam disini torpulediler asko üzüldüm
Kanal dolgusunu taşırmışlar dişimde baskı hissi oluyodu bende sorun buydu. Saçma sapan yok bu dişin konumu düzgün değil deyip törpüledi en sondaki azımı. Şimdi kapanışım bozuldu ://umarım dolguyla kurtarılır
Doktor hataaina gitmissin aslinda sikayet edilmesi lazim. Benimde bir disim kanaldi kirildi tamam mi aylardir randevu almaya calistim aldim 3 kez doktor iptal etti ve sonunda disim kirildi kokten suanda cekilcek implant yaptircam off valla yaa biktim ilgisiz doktorlardan
Devlet dimi bunu yapan? Senin de şikayet etmen lazım aslında ama keşke özele gitseydin.🥹 oluşacak olan boşluk sonra dişler kayabilir her şeyin doğalı güzel keşke böyle olmasaymış. Çok iyi anlıyorum seni ya diş işi çok stresli umarım kurtuluruz. Kanal kolay yiaaa diyenlere sevgilerimi iletiyorum burdan🫶🏻😅
Ama gercekten kanal cok kolay hic agri hissetmedim umarim implant da öyledir valla sikayet ederdim hak ediyordu ya kac kez kadin iptal etti valla birde doger kanalimi o yapmisti baya iyi diyr ona gitmek istedim 3kez iptal etti :( ozelede guvenilmiyot asko ozeldeki doktor da bana 25bin masraf cikardi vr kanalli disim agrima yapmazken bana cekelim inolant yapilsin diger implnta sikinti yaratir dedi ve baska ozeller boyle birsey demedi ve ozel agrimayan disime kanal olcak dedi agrimayan dis kanal olur mu ya hayretler icersindeyim :)
Evet disler kaymasin doye implant yaptircam cunku dislerim cok duzgun kaysin istemem :(( korkuyorum da implanttan
Tamamen talihsizlik bizimki hem doktor hem komplikasyon. Evet işlem çok rahat , sonrası için herkes bizim gibi şanssız değil. 😅 implant da uzun iş çekim vida takılması falan min 3 ay 6 ay da olabiliyomuş. Kemik tozu koyarlarsa aynı anda vida olabiliyor galiba. Sıkıntılı işler inşallah güzel geçer sürecin.
Tesekkur ederim insallah seninde guzel geçer bu disler cidden cok onemli ya insanin psikolojisini bozuyor :(
Kız hiç sorma 3 aydır ben ben değilim valla 🥲 inşallah güzel haberler verme dileğiyle 🦋😃
Insallah canim
İşlerine gelmiyor
Valla allahindan bulsunlar hem devletin parasini alip hem gorevibi yapmiyotlar. Ya 1 dis kaybi yasadim bu doktorlar yuzunden 7bine maal oluyor implant yaptirmam
Bende randevu alamadım düşün bayadır
Dise mi? Allah var ben her hafta alabiliyorum alsam ne ama bosa gidiyorum iste zaman kaybi. Ha bir de cok iyi bi doktor vardi devlette o dis ile alakali seyleri cok iyi biliyor. Ama en son gittigimde beni asagiladi durdu falan :(
İstanbuldayım ben alamadım vallas
Ankara bende valla aldim da iste yine yapan doktor yok. Ozele gidiyorum ozelde de dis cekilcek diyo. Of of :(
Umarım hallolur yaa
Sagolun sizin ne sorinunuz var
Çarpık diş tel taktırcam büyük ihtimalle