Arkadaşlar doktora henüz gidemedim ama burada sağlıkçılar bilgisi olanlar vs varsa sormak istiyorum.
Bir süredir ne yesem midemde gaz yapiyor surekli gaz surekli gaz bu nedir birsey yemediğim zaman asiri kazinti oluyor yedigim zaman hazmetmiyor mide ve gaz yapiyor ama bitmek bilmeyen bir gaz bu neden olur gerçekten ne yapmam lazım nasıl bitecek bu çok kötü birsey
Bir süredir ne yesem midemde gaz yapiyor surekli gaz surekli gaz bu nedir birsey yemediğim zaman asiri kazinti oluyor yedigim zaman hazmetmiyor mide ve gaz yapiyor ama bitmek bilmeyen bir gaz bu neden olur gerçekten ne yapmam lazım nasıl bitecek bu çok kötü birsey
Güncellemeler
1 yıl
A?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yemekle birlikte su içmekten dolayı hazımsızlık olur ondandır
Kardeşim sorunu cevaplıyorum ama hiç yanıt vermiyorsun, yemek ile birlikte ve yemekten hemen sonra su içme, zamanla düzelir.
Kardeşim su bile içemiyorum ki içmiyorum resmen bu gaz geçmiyor geçmiyor 2 saniyelik rahatlama cikarinca iyi sonrasında yine birikiyor midemde
randevu günümü bekliyorum ama çok kotu
Bağırsakta herhangi bir sorun var mı yani kabızlık gibi
Evet var ama mideden dolayı oluyor yani midemde agri yanmada oluyor ama o geçiyor bu gaz var ya o asla bitmiyor asla çok afedersin gegirme ihtiyacı surekli ama mide dolu ya da boş farketmez mahvetti beni ya
Ben de yaşadım çünkü biliyorum bende de yıllardır irritable bağırsak sendromu var
Kalp sıkışması ve şiddetli göğüs ağrısı falan da oluyordur
çok şükür öyle bir sorunum yok fakat sen tedavi gördün mü yani geçti mi nasılsın şu an
Çok şükür sevindim
Ben tedavi görmedim ama çareyi şekeri ve benzeri besinleri azaltarak buldum
Bende de var bu
Ne çözüm uyguluyorsun
Sabah tahin ye bu iyi gelebilir ya da gün içinde zencefil çayı iç bide akşam yatarken nane limon güzel gider rahatlatır
Rezenede olur
Mide koruyucu kullaniyor musun ya da kullandın mı
Hayır sen
Kullanıyorsan doktoruna Danış derim
Ya dahiliyeye gittim verdi ama ne biliyim tetkik falan yapılmadı verdi daha ilk defa bugün kullandım anlamadim napcagimi bilmiyorum
Tetkik yapılmadan niye verdiki sen başka doktora git bence
Kullanmiycam peki sende gastrit var mı yani tetkikler yapıldı mı
Yok çok şükür gaz sıkışması vardı sabahları tahin yersen geçer o geciriyo
Biliyorum denedim banads iyi geldi ama 3 gün sonra tekrarladi biraz pekmezle karıştırıp yedim acaba o yuzden mı etkisi devam etmedi kdjcjcjcjx
Olabilir eger öyleyse tahini bırak zencefil çayı iç
Peki sigara içiyor musun
Hayır
Ama hareketsiz bir hayatım var ondan birag benim
Ya senin gaz sıkışması o genel herkesde olan birsey bende mideden yukarı gelen gaz var ve asla bitmiyor
Belki senin gastrit olabilir ama teşhis koymaları gerek sen başka bir doktora git iyice muayene etsinler seni
Çölyak hastaligi araştir
Sal gitsin