Dis doktoruna gidilir Dolgu kurtariyorsa yapılır Yok olmuyorsa çekilir Al sana bilgi
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Kardeşim gittim zaten çekilecek dişler belirlendi çürükler belirlendi implant tarihi verildi çürükler çekilecek kadar kötü değil kanal tedavi gerekir mi gerekmez mi onu merak ettim
Bakin bunu da bir dişçiye giderek teyit ettirirsiniz :) Curukler çekilecek kadar kotu degili size bir discinin dışında başka kimse söyleyemez cunku bu görsel bir tip değil burada noktadir ama disin için yok olmuştur:)
Dolgu kurtarmiyorsa kanal tedavı yapılır en son diş çekilmesine karar verilir kontrolümde zaten çürüklerim ileri düzeyde olsa bana çürük temizliği için rendavu vermezlerdi demekki cekilmelerine gerek yok her çürük diş çekilmez
Zaten ettirdim elimde koskoca kağıt var yapmam gereken işlemler var cekilecek dişler implant çürükler hepsi belirlendi çürük içinde gittiğimde dolgu mu yaparlar kanal tedavi mi onu soruyorum bilgili biri yanıtlasın dedim zaten üstünüze neden alındınız? Büyük ihtimallede zaten dolgu yapılacak ama çekilecek olsa zaten kontrolde bunu söylerlerdi o kadar üst düzeyde değiller
Bilgili biri değilim zaten ben bana verilen işlemleri biliyorum amacım çürüklerime nasıl bir tedavi yapacakları dolgu ve kanal tedavi ikisinden biri dislerimde ağrı sizi hiç yok büyük ihtimalle sadece dolgu yapılır
Bakin once film çekilir Problemli disler bulunur Ağız yapısında bozukluk yaratmayan hic bir disi disci cekmez Once temizler sonra kiriksa yapıştırır çürük yuzeydese doldurur derindeyse kanal uygular farketmez :) disi kurtarmaya calisir Yani sen dişçiye guvenmiyorsan başka disciden git teyidi al olmadi discini degistir :) bu kadar basit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dis doktoruna gidilir
Dolgu kurtariyorsa yapılır
Yok olmuyorsa çekilir
Al sana bilgi
Kardeşim gittim zaten çekilecek dişler belirlendi çürükler belirlendi implant tarihi verildi çürükler çekilecek kadar kötü değil kanal tedavi gerekir mi gerekmez mi onu merak ettim
Bakin bunu da bir dişçiye giderek teyit ettirirsiniz :)
Curukler çekilecek kadar kotu degili size bir discinin dışında başka kimse söyleyemez cunku bu görsel bir tip değil burada noktadir ama disin için yok olmuştur:)
Dolgu kurtarmiyorsa kanal tedavı yapılır en son diş çekilmesine karar verilir kontrolümde zaten çürüklerim ileri düzeyde olsa bana çürük temizliği için rendavu vermezlerdi demekki cekilmelerine gerek yok her çürük diş çekilmez
Hahaha :) eeee sen bilgi sahibiymissin keske dişçiye gitmeseydin
Niye bisa para veriyorsunuz ki
Zaten ettirdim elimde koskoca kağıt var yapmam gereken işlemler var cekilecek dişler implant çürükler hepsi belirlendi çürük içinde gittiğimde dolgu mu yaparlar kanal tedavi mi onu soruyorum bilgili biri yanıtlasın dedim zaten üstünüze neden alındınız? Büyük ihtimallede zaten dolgu yapılacak ama çekilecek olsa zaten kontrolde bunu söylerlerdi o kadar üst düzeyde değiller
Hala ayni noktadasin anlayamıyorsun:)))))))
Sen dişçiye bosa para veriyorsun
Al eline kerpeteni :)
Bilgili biri değilim zaten ben bana verilen işlemleri biliyorum amacım çürüklerime nasıl bir tedavi yapacakları dolgu ve kanal tedavi ikisinden biri dislerimde ağrı sizi hiç yok büyük ihtimalle sadece dolgu yapılır
Tamam sensin
Bakin once film çekilir
Problemli disler bulunur
Ağız yapısında bozukluk yaratmayan hic bir disi disci cekmez
Once temizler sonra kiriksa yapıştırır çürük yuzeydese doldurur derindeyse kanal uygular farketmez :) disi kurtarmaya calisir
Yani sen dişçiye guvenmiyorsan başka disciden git teyidi al olmadi discini degistir :) bu kadar basit
Asko agri varsa gerekir
Aşk 5 tane çürük dediler ama hiç birinde bir gram ağrı bile yok hatta vurdu doktor ama hiç sızlamadı bile herhalde dolgu yapılsa yeter hepsine
Dolgu yeterli canım
Kanal tedavisi olur
Ağrı sızı yok ama
Ağrı olmaz zaten
Ha pardon ağrı yoksa bilmiyorum