Ben implant taktirdim. Yandaki dis icinde doktor dolgu olmasi gerekyor yoksa sonra implant uzrerine dis takildiginda o dise dolgu yapilirken implanta zarar verir dedi.
Ama onun yaninda ki disim zaten kanal yapilmis bir dis. Kanal yapilan diş dolgu olur mu?
Çünkü bana dolgu dedi ama yarin gittigimde o diş kanaldi kanal parasi almasin
Ama onun yaninda ki disim zaten kanal yapilmis bir dis. Kanal yapilan diş dolgu olur mu?
Çünkü bana dolgu dedi ama yarin gittigimde o diş kanaldi kanal parasi almasin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
“dişten anlayan” vay awk, anlamak yetiyor demek ki dişçiler bunca sene okulda boşuna eziyet çekmişler.
Arkadasim, bilen biri yani tecrube edinmis nirmal siradan biri degil? Mesela bende impalnt yaptirdim degil mi? Yaptirdigim icin baya tecrube edindim nasil yapiliyor ne gibi sorun olusur vs vs? Insanlar bana sorsa elimden geleni aktaririm cunku deneyimledim.
AMA IMPLANTTAN ONCE BIRI SORSA ASLA ANLATAMAM BILMIYORUM CUNKU?
Ayrca bak hekim geldi yoruma simdi agla :D
hekim geldi diye neden ağlayayım awk
Okumanda sorun mu var hekim geldi diye değil sorumdan dolayi hekim geliyor? Hani mana ariyorsun ga disciler bu sene boşa mi eziyet cekmisleer gibisinden
Ayrica het okuyan doktor da doktor olmuyor😂😂 bazilarina saygim sonsuz ama bazilari okumus birsey bilmiyor
her okuyanın doktor olmadığını görüyoruz bak gelen hekime iki üç kelime bir şey yazmış geçmiş ne dediğini kendisi de bilmiyor hahahahahahahh
Özelden konuşmadığımizi nerden biliyorsun? fmsmmdmmdmd gayet bilgilendirdi aglayabilirsin
inandım
kanallı dişi çektir implant yaptır oraya da benden sana bir hekim tavsiyesi
Neden ki
2 kanalli disin ortasinda implant var
kanallı diş ölü diş
Ama estetik olarak bosluk olmasindan bin kat iyi degil mi her ne kadar ölü dis olsa da beni goturuyor.
o diş seni ne kadar götürecek kaç yaşıdnasın
Şimdi ölü olsa bile o dis olmasa disler kayar boslukdan implant da cok pahali hangi birine yaptirayim. Yeterki implantima zarar vermesin
6 yildir goturuyor suanlik. Kanal olan zatrn kırıldı yaptiramadim. Bu seferde koku iyice gitti implant yaptirdim istr geriye 3kanal var daha.
23 yasindayim