Lütfen bu durumun sonucunda gerçekleşen ve görülmekte olan belirtileri yazabilirmisiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir şey olmaz zararı olur anca
Cevap verdiğin için teşekkür ederim güzel kardeşim, peki acaba gereğinden fazla unutkanlık neyden kaynaklanıyor olabilir
Depresyondayken fazla hayal kurma yani anksiyete, ajitasyon, halüsinasyonlar, paranoya, aşırı enerji, iştah, agresiflik, istemsiz hareketler, uykusuzluk ve odaklanma sorunları gibi belirtiler ortaya çıkabilir
Yaaaa o kadar yazdımmm sadece yarısını göndermiş uygulamaaa çıldırırsınnn yaa
Odaklanma sorunları ve stres var kardeşim, önemli değil sen yinede yazmışsın varolasın, Acaba çok afedersin ama Müstehcen içeriklere fazla bakmak ve kendimizi tatmin etmekte bu sorunlara yol açar mı?
P*rno ve tarzı içeriklerin beyni küçültüğünü okumuştum gerçekten küçükmüyor ama beyin işlevini zamanla kaybediyor zeka geriliği unutkanlık ve benzeri şeyler, ya ben sorunun devamında yazdım aslında ama gözükmemiş ben bilgili biri değilim 18 yaşındayım uzun zamandır depresyon kaygı bozukluğu anksiyete ve birkaç şeylerim daha var bunları googleden araştıra araştıra okudum hatırladıgım kadarını söylüyorum sen yinede bı araştır bence
Bu arada çok fazla hayal kuruyor musun ya da düşünmekten uyuyamamak gibi şikayetlerin var mı
Evet var güzel kardeşim, çok düşünüyorum ve önceden sınıfta arkadaşlarım kitap okurken bir şeyler düşünsem bile rahatça takip edebiliyordum ama ne yazık ki artık düşüncem beni esir alıyor ve odak eksikliği yaşıyorum
İşte bu kaygı bozukluğu ve depresyondan kaynaklanıyor maalesef pskologa gitmeden seans almadan da geçmiyor bende 8. Sınıfta başlamıştı bu yaşıma kadar hala var özgüvensizlik ve eve kapanma da yaşatıyor insana aileme pskologa gitmek istediğimi söylemeye utandığım için gidemiyorum cesaretimi toplayıp tek başıma bir gün gidicem ama sürekli herşeyi ertelediğim için gidemiyorum
Kardeşim 8. sınıf unutkanlık vs için çok erken ama eğer disiplini kurabilirsek kendi kendimizin psikoloğu olabiliriz, sonuçta psikolog ilaç yazmıyor ve ameliyat yapmıyor ama disiplini kurmakta çok zor olacaktır
Zamanla işlevi bozulur hiç salgılamamaya başlar depresyona girersin
Girdimde zaten son 2 senede aşırı stres, odaksızlık ve unutkanlık başladı acaba buda sormuş olduğum sorunun başlığından kaynaklanıyor olabilir mi? Çok afedersin ama cinsel içeriklere fazla bakmak ve kendimizi tatmin etmekte stres, unutkanlık ve odak eksikliği yapar mı?
Senin gibi Abdülhamid fotoğrafiyla ortada gezer mesela
Ben Osmanlı Torunuyum, bence senin kafadan gidik olman lazım ki böyle canım yorum yapabilesin o güzel dönemle bu pis dönemi kıyaslamak bile canım safsatasıdır...
Pardon 1. canım yazan yer canım 2. yer canım
Ya işte o canım yazan yerlere getir bir şeyler güzel bi laf yedin sadece onu bil
Eski zihniyet işte anca bukadar olur m*l essk sen de Abdülhamid olacak zekâmi var sen de ki nokta kadar beyni kuşa taksan kuş ters uçar laf yemişim laf öyle yenmez laf böyle yenir lale
Senin a*ını kim s*kti anırıyon a*mcık kafalı madem biliyon atamın büyüklüğünü ve zekasını ne diye hırlıyon it
İkinciside zekâ değil zeka edebiyatı bozuk cahil s*kik k*pek
Anan anamdir ağla lan 🤣
Desene a*ın uçtu sıra gıçında🤣
Beynimiz yanar, nolucak 😆
😅😅😅
Yoksunluk ve tolerans gelişebilir.
Çok affına sığınarak soruyorum ama acaba tolerans ve yoksunluk nedir? cevap verdiğin için teşekkür ederim❤
Yoksunluk, bağımlılık yapan bir şeyi bırakman veya daha az yapman sonucunda yaşadığın birtakım bedensel ve ruhsal olumsuz değişikliklerdir. Tolerans ise biraz daha karmaşık.
Dopamin seviyen yükseldikçe beynin buna alışıyor ve daha da yükseltmeni istiyor. Yani aynı etkiyi elde etmek için bağımlılık yapan şeyi daha da çok kullanman gerekiyor.
Anladım güzel kardeşim, beni geri çevirmediğin için teşekkür ederim❤
Rica ederim