Kişilik & Karakter Dopamin taşıyan proteinleriniz işini yapabiliyor mu? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Mutlu musunuz yani? Benimkiler çabuk yorulur oldu. Dopamin taşıyan proteinleriniz işini yapabiliyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
m TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet evet çok güzel işini yapıyorlar.. Mutluluğuma mutluluk katıyorlar adeta.. 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Benimkiler arı gibi çalışıyor he 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hele maşallah Yorumla MadagaskarAslanı 8 ay Eee maaşlarını tam zamanında veriyorum, bazen duruma göre ikramiye veriyorum, sigortaları tam yatıyor, izin günleri yok sadece 😃😃 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 8 ay Çok çabuk devreye girdiğini söyleyebilirim. Aniden olan ve küçük şeyler beni mutlu eder. Beklemediğim bir tepki aldığımda dahi mutlu olabiliyorum. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ne güzell Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Kinesin bildiğim kadarıyla dopamin taşımıyor 🥲 1 5 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Kin taşıyor peki 🥲 Yorumla StoneeCold 8 ay Dinein tam tersi kin taşımıyor asjsj dini bütün bir taşıyıcı Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ahsgshsjd kinesin kimin nesi o zaman diyip arttırıyorum Yorumla StoneeCold 8 ay Aziz Nesin bile bu kadar sorgulamadı kimin nesi olduğunu ajssj Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hahah hepsi iğrenç 😂 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Hala yapabiliyorlar işlerini maaş veriyorum o kadar çalışsınlar 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ne kadar para o kadar dopamin Wineandorange 8 ay Evet😄❤️
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 8 ay Yapıyor da, engeller var. Neyse ki her zaman aşıyorlar canlarım dndjd 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Canlarım 😄 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. İflas bayrağını çektim ben. Maaşlarını ödeyemiyorum. Çalışmıyorlar o sebeple. Her şey para mı bee 😔 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 99% 8 ay Ben içere yardımcı yolladım birrsürü ziyadesiyle ve layıkıyla yapıyorlar guzular 😃 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Kısa mutluluklar yerine uzun olanları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 24 , eic 78% 8 ay Pilleri bitmiş aslann 1 8 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Sarja takalım kova Yorumla KnightsSword 8 ay nasıl takıyoruz jksdf Yorumla u cαssíєєє 8 ay İteleyerek ahgs Yorumla KnightsSword 8 ay lkfdd pek hayal edemedim ama deneriz :D Yorumla u cαssíєєє 8 ay Arkasından hadi hadi çabuk diye 😄 Yorumla KnightsSword 8 ay haydi protein haydiiitam zamanı tam zamanı şimdi asldk Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ahajdk Yorumla KnightsSword 8 ay 😂🥂 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ağırdan alıyo dopamin ondan böyle dengesizlik aks 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Ahaha Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 8 ay Benim kortizoller dopaminleri katlediyor gsgsgs 1 2 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Yazık ama Yorumla UnCanny00 8 ay Sürekli egzersiz yapıp dopamini artırıyorum ben de suanlik dengeli gidiyor bakalim Yorumla
u İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı. Benim gibiyseler iş yapar 1 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Helee Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay çok tatlıymışlar 😄 1 6 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Evet videosunu koysaydım keşke 😄 Cevap sahibi 8 ay merak ettim çok, linkini isterim 😄 u cαssíєєє 8 ay Hemen getirdim 😄https://youtu.be/y-uuk4Pr2i8?si=-HWNhT_10MGVmI20 Cevap sahibi 8 ay robot gibi yürüyüşe bak 😂 u cαssíєєє 8 ay O ayağı çevirene kadar 3 kere depresyona girdim 😂 Cevap sahibi 8 ay yaa 😂😂😂
Sadbut_true Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 916 cevap paylaştı. Mutlu olmaya sebebim var 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Çok mutlu olmasam da mutluyum 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapıyor çok şükür 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Eylemdeler uzun zamandır 1 0 Yorumla
u MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çikolata yediği zaman işini yapıyor 0 1 Yorumla u cαssíєєє 8 ay Rüşvetçi Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Hayir doktor hanim 1 4 Yorumla Kotucocuk0707 8 ay Tıp okuyorsun dimi Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hayır Yorumla Kotucocuk0707 8 ay Ne okuyorsun twyze Yorumla u cαssíєєє 8 ay Hayır duası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet evet çok güzel işini yapıyorlar.. Mutluluğuma mutluluk katıyorlar adeta..
Benimkiler arı gibi çalışıyor he
Hele maşallah
Eee maaşlarını tam zamanında veriyorum, bazen duruma göre ikramiye veriyorum, sigortaları tam yatıyor, izin günleri yok sadece 😃😃
Çok çabuk devreye girdiğini söyleyebilirim. Aniden olan ve küçük şeyler beni mutlu eder. Beklemediğim bir tepki aldığımda dahi mutlu olabiliyorum.
Ne güzell
Kinesin bildiğim kadarıyla dopamin taşımıyor 🥲
Kin taşıyor peki 🥲
Dinein tam tersi kin taşımıyor asjsj dini bütün bir taşıyıcı
Ahsgshsjd kinesin kimin nesi o zaman diyip arttırıyorum
Aziz Nesin bile bu kadar sorgulamadı kimin nesi olduğunu ajssj
Hahah hepsi iğrenç 😂
Hala yapabiliyorlar işlerini maaş veriyorum o kadar çalışsınlar
Ne kadar para o kadar dopamin
Evet😄❤️
Yapıyor da, engeller var. Neyse ki her zaman aşıyorlar canlarım dndjd
Canlarım 😄
İflas bayrağını çektim ben. Maaşlarını ödeyemiyorum. Çalışmıyorlar o sebeple.
Her şey para mı bee 😔
Ben içere yardımcı yolladım birrsürü ziyadesiyle ve layıkıyla yapıyorlar guzular 😃
Kısa mutluluklar yerine uzun olanları tercih ediyorum
Pilleri bitmiş aslann
Sarja takalım kova
nasıl takıyoruz jksdf
İteleyerek ahgs
lkfdd pek hayal edemedim ama deneriz :D
Arkasından hadi hadi çabuk diye 😄
haydi protein haydiii
tam zamanı tam zamanı şimdi asldk
Ahajdk
😂🥂
Ağırdan alıyo dopamin ondan böyle dengesizlik aks
Ahaha
Benim kortizoller dopaminleri katlediyor gsgsgs
Yazık ama
Sürekli egzersiz yapıp dopamini artırıyorum ben de suanlik dengeli gidiyor bakalim
Benim gibiyseler iş yapar
Helee
çok tatlıymışlar 😄
Evet videosunu koysaydım keşke 😄
merak ettim çok, linkini isterim 😄
Hemen getirdim 😄
https://youtu.be/y-uuk4Pr2i8?si=-HWNhT_10MGVmI20
robot gibi yürüyüşe bak 😂
O ayağı çevirene kadar 3 kere depresyona girdim 😂
yaa 😂😂😂
Mutlu olmaya sebebim var
Çok mutlu olmasam da mutluyum