Güncellemeler
1 yıl
Bunu yaşayan var mı?
Ameliyat sonrası hastanelerde verilen yoğun antibiyotik ve ağrı kesici sonucu bağırsak floram bozuldu. Rahatsız edecek derecede şişkinlik oluyor. Bunun düzelme şansı var mı? Bağırsak florası tekrar eskisi gibi olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk kefir iç bol bol lifli gıdalar ye kabızlık varsa kuru kayısı ye ve bol su iç
Kefir yoğurtta tüketiyordum çok, sonra laktoz intoleransı çıktı 5 hafta ara verdim 🤦🏻♂️
Sen yaşadın mı bağırsak flora bozukluğunu
Yaşamadım ama kabızlık çok oluyodu bende çözümü öyle buldum
Kabızlık ne kadar süredir vardı? Ne kadar süre de düzeldi?
iyi bakterileri çoğaltman lazim
Evet probiyotik kullanıyorum, beslenmemde o düzeyde ama halâ aynı
enterogermina kullandin mi
Evet
o da mi işe yaramadi ilginc. gaita nakli var ama her yerde yapmiyolar, son çare tabi bu
Evet araştırdım biraz onu da. Fiyatları çok belirsiz ve fark çok. Her şeyden önce tedavinin yarar sağlayacağının garantisi yok. Siz nereden biliyorsunuz, aynı sorun sizde de mi oldu
Enterogermina 1 ay kullandım, 1 ayda başka markalar kullandım. Şuanda başka marka kullanıyorum. Sanırım bayağı uzun süre kullanmam gerekecek
enterogerminayi 6 ay kullanip birakman gerek. google derler bana ondan bilirim 😄
Enfeksiyon doktoru enterogermina 3 ay kullan en fazla dedi. Gastroentoloji probiyotik haplarının önünün açık olduğunu söyledi, kullan dedi. Bilmiyorum belki enterogermina markası için öyledir
Google deseler bile gaita nakline kadar derdin ne de araştırdın 😂 bende aynı durum sende de oldu zannettim
rastgele okuyonca ogreniyorum biseler. entero kac milyar bakteri? 5 liği 6 ay
Sıvı ve toz formu, ikisini de kullandım, toplam 1 aylık kullandım. Sadece enterogermina markası için mi acaba o 3 ay, ya da 6 ay
kafam iyice karıştı, bağırsak florası konusunda modern tıp çok kötü, herkes bir şey söylüyor. Adam doçent doktor candida falan hikaye diyor
o marka evet
O zaman kullanırım ya 1 ay daha ondan
10 milyar olandan toplam 3 ay yap
4 milyar olanı var en fazla, kullanırım ondanda şimdi doktor probest diye marka önerdi onu kullanacağım 60 gün
tm dene gecmis olsun
Eyvallah sağolasın yorumun için, iyi geceler dilerim kral
iyi geceler reis
Ne ameliyatı
Akciğer ameliyatı.1 ay boyunca hastanede kaldım bağırsak floram bozuldu
Geçmiş olsun ne gibi ameliyat ki kitle tarzı bir şey mi alındı
Sağolun, akciğer sönmesi ama ciğerler yapışmadı. Onun için uzun süre hastanede kaldım ve fazla antibiyotik ve ağrı kesici verdiler, sonra bağırsaklarım bozuldu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!