Sizin için; gideceğiniz doktorun cinsiyeti önemli midir?

Sizin için; gideceğiniz doktorun cinsiyeti önemli midir?

Eskiden değil ama bundan sonra dikkat etmek istiyorum, bir kaç ay önce kulak ağrım yüzünden doktora gittim genç 35-40lı yaşlarında erkekti, ilaçlar falan yazdı, eve geldikten sonra hasta bilgilerimden numarama ulaşmış herhalde ki wptan yazdı bana. Guya nasıl olduğumu soruyordu. Her gün kaç hasta bakıyor hepsine wptan yazmıyordur sonuçta. Anladım niyetini. Bir kaç kez böyıe yazıp sonra da özel sorular sormaya başladı. Kulağıma işte aparatla bakarken parfümüm hoşuna gitmiş 🙄
Sonuç olarak var böyle durumlar..
Artık dikkat edicem kadın olup olmadığına😄
Çapkın doktora bak sennnn : ))
Oha yani
Çok iyi yapmışsınız 😂
Önemli değil önemli olan işinin ehli birisi olmalı. Mesela KBB'ci Sena... Hanıma gitmiştim titanyumlu alerji ilacı mahvetmişti. Bir daha kine Berkay beye gideceğim o da ayağını kırdığı için yok ama:)
O zaman sana başka doktor bakacağız 😂
Burun ameliyatı söz konusu olduğundan evet:)) Berkay bey diyorum ama muhtemelen Etlik şehir hastanesindeki bir doktora bakarım estetik olması gerektiğinden ama 3 ay sonraya:))
Berkay Bey'i bekleyelim o zaman 😂
Düşünün yani tam kayağa gidip te ayağını kıracağı zamanı buldu 😂
Ah Berkay ah, ne yaptın sen 😂 Doktor - Hasta ilişkinize hayran kaldım 😂
Hangi yönden acaba 😊Tanıdığım çok doktor olunca bir tane de başhekimi olan manevi abim orası da böyle olmayan Berkay beyle daha renkli 😂😂
Kayak yaparken ayağını kırdığını bilecek kadar tanıyorsun işte : )) Berkay Bey ile daha renkli olan nedir 😂
Diş hastanesinin başhekimi olan manevi abimin orada çalışan doktorlarla ve çalışanlarla olan aile ortami diyolagları renkli olan 😊
Dikkat etmiyorum hiç. En erken hangi güne varsa ona alıyorum ama sürekli gitmek zorunda kaldığım bir bölümse (diş gibi) aynı doktordan randevu alıyorum.
Hastane randevusu alırken doktorun cinsiyetine pek dikkat etmiyorum. Benim için önemli olan, doktorun alanında uzman, tecrübeli ve güvenilir olması. Ancak bazı konularda, özellikle üroloji gibi mahremiyet gerektiren durumlarda, erkek doktor tercih ettiğim oluyor. Bu tamamen rahat hissetme ihtiyacıyla ilgili bir durum.
Bence doktor seçerken en önemli şey, doktorun alanında uzman ve güvenilir olması. Eğer kişi kendini rahat hissetmek için bir cinsiyeti tercih ediyorsa bu da gayet doğal bir durum. Özellikle bazı durumlar kişisel sınırlarımızı etkilediğinden, cinsiyet seçimi bir rahatlık meselesi olarak düşünülebilir. Ama şahsen benim için fark etmiyor; işlerini iyi yapan, beni anlamaya çalışan bir doktor olması yeterli 🌟. Sağlık her şeyin önünde geliyor, değil mi? 🍀
Cevap
7Cevap
Alanında uzmansa ona bakiyorum
Hayır dikkat etmem
Evet, mümkünse erkek olsun😅 kadınlar narsist oluyor. Beni görünce komplekse giriyorlar dedem😅Göz doktorum hariç. Kadın profesör
Erkekler ne yapıyor seni görünce?
Narsist değiller, komplekse gitmiyorlar beni görünce. Efendi efendi işlerini yapıyorlar
Doktorlarin yemini vardır. Bu konuda rahat olmak önemli. Dogru tedaviyi almak isteyen bir hasta, bunlara bakmamali. Öyle şey olur mu 😅.
Evlenirken de yemin ediliyor : ))
O ayrı 😊
Benim için çok önemli bu konu tabii ki dikkat ediyorum. Erkek olması şart ajajajajajsjsjskskskdk
Kadın neden olmuyor : ))
Ahahahshshshd valla erkek doktorlar çok daha anlayışlı ve kibar davranıyor. Daha iyi iletişim kuruyorlar kadınlar çok kibirli ve anlayışsız oluyorlar. Tecrübelerime göre bu seçimim
Bana da tam tersi geliyor 😂
O zaman doktorlar cinsiyet ayrımı yapıyo tüm sırrı çözdük şu an anajskdmdmfmfkfm
Kesinlikle, bunlarda az çapkın değilmiş😂 Sen de dikkat et, bak aşağıda birisi ne cevap yazmış; doktor WhatsApptan durumunu sormuş 😂
Ne iyi yürekli doktorlar var görüyor musun ajskskdkdkdlflflf
Bana hiç denk gelmiyor 😂
Bana da çok iyiler denk geliyo sağolsunlar ama bu defa kadından aldım randevuyu inşallah pişman etmez ajajsjskxkxkdkd
Suratına bakarsa iyi 😂 Geçen hafta erkek doktora gittim, acaba karşımda nasıl birisi var diye yüzüme bile bakmadı 😂
Sen niye gidiyorsun hastaneye, hayırdır?
Dişim kırıldı akşam ajahahahshshshs az kalsın yutacaktım kırık kısmı 😂😂😂😂😂😂😂 dişçi yolu göründü bana
Asıl diş için erkeğe gitmen gerek, kolları daha kuvvetli 😂 Geçmişler olsun
Ay öyle diyince de mantıklı geldi normalde hep erkek dişçiye giderim iptal edip erkodan mı randevu alsam ki akskdkdkdkdkdkfkfkdkdkf
Kesinlikle, kadının kibar elleriyle dişine gücü yetmez 😂
diş doktoruna kadına gidiyorum daha narin oluyolar erkekler hayvan gibi şeyyapıyo:)
😂😂
Hayır doktorla ilgili yorumlara bakıyorum. Kaldı ki randevu bulduk düzgün doktor bulduk cinsiyeti kaldı 🤦
Yakişikli genç varsa direkt onlardan aliyorum🥰🥰🤣
Tipini ve yaşını nasıl öğreniyorsun 🤔
uygulamadan
Belli oluyo
Hayır önemli değil. İşinde iyi olması, alanında bilgili ve güleryüzlü olması önemli benim için.
Kimin ismi hoşuma gidiyorsa onu tercih ediyorum 😂
Hayır ama zaten gittiğim bir kaç doktor var özellikle onları seçiyorum
etmiyorum genelde ayni doktoruma giderim zaten eger saglik sorunlarim disinda bi problem yoksa
Bazı bölümlerde erkek olmasını tercih ediyorum
normal bir hastalıksa seçmem. bazı şeylerde seçebilirim
Hayır. Kadın, erkek fark etmez. Hangisine öncelikli randevu varsa ona alıyorum.
Erkek doktorlar daha güven veriyor bana nedense. Daha anlayışlılar.
Hayır ama özel konularda erkek seçiyorum jsjsjsjsj birde dişte kadın
doktor cinsiyetinden cok tanidigim kisilere sorup biraz arastirma yapiyorum nasil davraniyorlar sertler mi iyiler mi diye
Yok randevu bulduğuma dua ediyorum bazen
Randevu bulalım da sonra bakarız cinsiyete
Deneyimlerine göre seçerim.
Doktor bulduğumuza şükrediyoruz. Cinsiyet önemsiz.
Kadın doğuma gideceksem önemli
Nöö , hiç önemli değil
Hayır, cinsiyeti umursamıyorum.
mümkün mertebe kadın seçmemeye çalışıyorum
Evet önemli
Hayır
Kadın doğumsa evet
Değildir
Etmem pek
Bazen
Hayır
Hayır etmem pek