Kaşınıyor yara oluyor bazısı sivilce gibi çıkıyo kaşıdıkça yanıyo uzun süre duş alamadım kasığım kalçam ve bacağımda uzun süredir kimseyle birlikte olmuyorum askerden geldim askerliğimi üst bölgesinde yaptım yattığım yer toz ve pislik içinde yerde yatıyodum o zemin de o battaniyede daha önce köpek yatmış 100 kişi yatmış bu
Arkadaşlar bu yaralar nedir Allah için yardım edin nolursunuz bilen birisi söylesin başından geçen biri?
kaşıntılar yaraya ve bu ise enfeksiyona yol açar. ayrıca fazlasıyla bulaşıcı bir şey. ortak eşya kullanımına dikkat etmelisiniz. dermatoloğunuz size ilaç veya losyon yazacaktır bunları kullanmak durumundasınız. mutlaka gitmenizi öneriyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
UYUZ Olmuşsun, hemen wilkinson pomad kullanmalısın bundan başka merhem çaresi yok ona.
kıllarını al önce orangutan gibi gezmeye utanmıyon mu
Ya tamam onlar sıkıntı değil alırım da ne bu yara kaşınıyor yanıyo iz kalıyo böyle ara sıra kaşınıyor
Lan bu resimler ne😒😛😂hele son resim ne rahatsın
Lan napayım bişey olmaz
Bi bak Allah aşkına anlıyorsan
uyuz olmuşsunuz maalesef. hemen dermatoloğa gitmelisiniz acil.
Gitmezsem ne olur mesela
kaşıntılar yaraya ve bu ise enfeksiyona yol açar. ayrıca fazlasıyla bulaşıcı bir şey. ortak eşya kullanımına dikkat etmelisiniz. dermatoloğunuz size ilaç veya losyon yazacaktır bunları kullanmak durumundasınız. mutlaka gitmenizi öneriyorum.
Sondaki resim shahhah
Niye yalvarıyosun abi.