Yaralarının farkında mısın yoksa ancak kanadığında mı yaralı olduğunu hatırlıyorsun?

Herkes sevgiye doymuş mu sandın? Yaralarını da sarmış mı sandın ♪
Yaralarının farkında mısın yoksa ancak kanadığında mı yaralı olduğunu hatırlıyorsun?

Herkes sevgiye doymuş mu sandın? Yaralarını da sarmış mı sandın ♪
Farkında olduklarımın yanında bir de görmezden geldiklerim sarmaya çalıştıklarım var. Tamam ya diyorum kapandı gitti bu da sonra hiç beklemediğim bir anda tekrar bi bakıyorum aslında hiç bir yere gitmemiş olduğu yerde öylece duruyormuş. Sanırım en çok canımı acıtan da bu...
Unutmaya çalışsak da aynı yerde sayıklıyoruz aslında. Yüzleşip tuz basıp iyileşene dek o yaralarımızla ilgilenmemiz lazım. Yoksa canımızı daha da yakar
Aynen öyle onun için de güçlü olmak gerek ama. şu an o güç. yok maalesef. Belki bir gün deli damarım tutar anca o zaman yüzleşmeye karar veririm fjdjf
inşAllah o günde gelir bee chvgcfgh
İnlAllah djdjd
İnşAllah *
Bir insan yaralarının, aciz yanlarının, zaaflarının neler olduğunu bilmezse insan olduğunu unutmaz mı? Elbette farkındayım.
Çok doğru hep kendimizi bilmemiz ve hatırlamamız duasıyla 🫧
Amin 🌿
Evet farkındayım daha kötüsü başıma gelecekleri biliyorum hep önce den hissederim lanet gibi bişey bu sanki doktorun neşterle kesik atışını izler gibi yaşıyorum herşeyi narkoz yaramıyor gibi
Düşüncelerimizi çağırırız aslında hayatımıza. Bu yüzden hep pozitif düşünmek lazım ki güzel şeyler olsun hayatta da
Ben her zaman pozitifim zaten gülmeyi güldürmeyi severim de bilmiyorum tuaf bir his geleceği görmek gibi
Yaralarımın farkındayım ama eskisi kadar umursadığım söylenemez bu yaraları. Bir çoğu çoktan kabuk bağladı bile. Üstünde durup bu yaraları kanatmanın hiçbir anlamı yok.
Cevap
8Cevap
Yaralara bak bu birinin değil birilerinin.
İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin.
Hepinizin izi bir dizi..
Evet yaralarımın farkındayım zaten bence her insan yaralarının farkında olmalıdır. zaten sadece ben değilim bir çok insan acı çekiyor bunun da farkındayım hatta bazen bir kişinin biz sözünden bile neler hissettiğini anlayabiliyorum. ama bazı insanlar dünya sadece onların etrafında dönüyormuş gibi acılarını abartarak anlatabilir. bu yüzden de çektiğim acıların ya da yaşadığım mutsuzlukların sonuna kadar fakrındayım ve bunları çözmenin sadece benim elimde olduğunun da farkındayım.
Yara almadan büyümek mümkün olmuyor lakin tüm yaralarımı dile getirdim, dile gelmeyen her yara bir çığ gibi büyüyor insanın içinde. Zaman zaman yine anımsıyorum yaralarımı, beni aslında en çok ben yaralamışım müsade ederek beni yaralayanlara. O anları anımsadıkça daha çok sarıp sarmalıyorum kendimi, yaralarımı unuttum lakin beni dönüştüren de, değiştiren de, büyüten de yaralarım oldu.
"Yara aldığın yer , ışığın içeri girdiği yerdir "demiş Mevlana🍀 Eskisi kadar taze değil yaralarım lakin yine bazen ansızın anımsıyorum, eskisi kadar yanmıyor canım, o zaman öyle olması gerekiyordu, o zaman ki karakterim yaralanmaya elverişliydi lakin şimdi öyle mi, şimdi bu kızın annesiyim sanki
Yaralarımı unuttum yazmışım lakin unutmadım olacaktı
Kırılmadan öğrenemeyiz sahiden de ve görüşlerini okımak çok keyifli. Üstüne düşünüp yazıyoe oluşun bile çok değerli 🥹
Ah, teşekkür ederim🥰❤️
Ne demek 🤎🌱
Yralarimin farkındayım onları derinlere gömdüm. Ve zaman zaman bir sözle bir cümleyle bana onları hatırlatacak herhangi birşeyle arasıra yine kaniyorlar. Ama eskisi kadar canımı acitmiyor kanasa da..
Bu küllerinden yeniden doğduğunu gösterir ki hepimizin başaramadığı harika bir beceri bence
Çok zorlu sınavlardan ve yollardan gecerek geldim ama sanırım başardım.👍
Evet farkındayım ama kanadığında çok daha fena oluyor her düşünce geçiyor aklımdan bambaşka birine dönüşüyorum
Yaralarımın çok farkındayımda basen farkındalıklar değişmeye yetmiyor.
Gayet farkında ama arada paspas altı da yaptığım olur
Yaralarımın çok farkımdayım. Acıtsa da hatırlatsa da hala yaşadığımın, nefes aldığımın farkındayım.
Farkında olduğum en büyük farkındalıklar yaralarım zaten. 👻
Yaraları kullanıp fazla üzerinde durmak üzerinde tepinmemek gerekir
Yaralarımin farkidayim olmama şansım yok maalesef
Daima sızlayan biseyi, hergun değişen bir şeyi unutmak na mümkün.
Farkındayım. Kanarsa sabaha kadar uyutmaz o. En iyisi hep hatırda tutmak
Yaralarımın farkındayım tuzladım nasır tuttu, Cerrah arıyorum söküp atacak
Aman dikkat. Cerrahım diye gelen organ mafyası çıkmasın da sonra kalbinizden de olursunuz
Öyleyim ama gizliyorum, bu arada yorumumu yazacağım profilinle ilgili dün söylemiştim unutmayım
Çok sorun değil yazsanız da olur yazmasanız da
Hesabımı tekrar açtım da fırsatım olmadı
Olumsuz kısmı sormuştun bana;bu bende de olan bir şey bence düşünce hızın yüksek ve sorgulayıcısın ben bu duruma "ihtimaller denizinde" sürüklenmek derim. Varsayımları kafada sürekli tartmak her konuda olabilir... Bence aslında olumsuz değil ama insanın kafasını yoruyor gerçekten...
Ya da ihtimaller Denizi'nde boğulmak olabilir.. Teşekkürler geri bildirim için 🌱
Rica ederim 🌼
Farkındayım ve onlara baktıkça güçleniyorum.
Farkındayım maalesef..
Farkındayım tabide ama içimizde tutuyoruz.
Maalesef
Evet..
Yararlı yaralarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?