Moraliniz bozuk olduğunda, telefon edip hüngür hüngür ağlayabileceğiniz ve sonra pişman olmayacağınız,
Hatırlamaya çalıştığınızda asık yüzü asla aklınıza gelmeyen insan..
Ne alaka demeyin görünüş önemini yitirdiği anda başlar gerçek sevgiler...

Kim dost biliyormusunuz...
Sadece yaralarınızı örtmeye çalışan... Ve bununla yetinmeyip, sonrasında lütfen ayağa kalk ve beraber koşalım diyebilen... Yoksa yarabandı istemiyoruz ki dosttan yaşamımızda...
Dostluk, samimiyet, ve değer ister... Dostun ile sevinme, dostun ile üzülme derler, yoksa çok sever, bağlanırsın onsuz yapamazsın... Dostlarımız , onları hatırladıklarımızda gülümsetirler, yaşamın farklı pencerelerini açarlar yaşamımızda...
Az olurlar, ancak olunca iyi ki var lar dedirten insanlardır. Benim de öyle , birkaç tane, fakat first kalite insanlar diye neşendiğim , ve neşelenebildiğim insanlar...
beni gerçekten dinleyen dosttur
ama yargılamadan incitmeden kızmadan kırmadan hak vermeyen ya da haksızsın demeyen
sadece dinleyen.
ön yargısız..
insanların en büyük ihtiyacı bu dinlemiyor kimse kimseyi
herkes ben bilirim havasında..
Dost önce yaraları ögrenir, sonra tedavi eder. Hatta tepki görmeyi göze alıp bazen yaraları deşer. Ama sonunda senin göz yaşlarını kahkaya çevirir.
Teşekkür ederim
Bence yara bandı yapıştıran çünkü yara bandını yapıştıran zaten yaranın nerede olduğunu biliyordur...
Teşekkürler.😊🌹
Rica ederim ☺️💮
Cevap
4Cevap
Kimsenin ne yaralarını bileyim, ne de yara bandı olayım.
Kimisi yaraları öğrenmekle kendini dost sanıyor. Bence öğrenip yara bandı yapıştıran dosttur.
tabi zor günde yarana yara bandı olandır
Anlamadık
Yaralarını öğrenip yardimci olan
İkisi de desem. 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?