Bir insanı kendini saklasa dahi, yaralarından tanıyabilir misin?

Yoksa saklanıyorsa bir sebebi vardır mı dersin?
#saklınsan ya
Bir insanı kendini saklasa dahi, yaralarından tanıyabilir misin?

Yoksa saklanıyorsa bir sebebi vardır mı dersin?
#saklınsan ya
Evet ben bir insanı yaralarından tanıyabilirim tabi ki de. çünkü her insanın bence yaşadığı geçmişte acı veren bir yarası vardır zaten bu yaralar da bizi biz yapan bugün olduğumuz kişi olmamıza neden olan etkenlerdir. mesela bir insan düşünün hiç acı çekmediğini o insan gerçekten de mutluluğun değerini bilir mi? hayır bence bilemez.
Bende o yüzden bir insanı yarasından konuşmasından onu üzen şeyin ne olduğunu sorarak tanıyabilirim. bir insan bazen gözleri ile birlikte çok şey anlatabilir yani yalnızlık birini kaybetme duygusu ya da yaşadığı maddi sıkıntılar ya da o inana ihanet etmiş kişiler kalbinde her zaman yeni bir yara açar ve o yaralardan da o insanın nasıl bir karakterde olduğunu fark edip anlayabiliriz.
Ayna gibi yansıtır bazı insanlar. Bazıları öyle role girer ki anlayamazsın bile bir açık vermesi lazım bende merak duygularımla ince ince dokuya dokuya puzzle gibi birleştirir. Tanıyı koyarım. Sonra neden bunu yapıyor diye düşünürum ve aynı şekilde puzzle gibi her şey yerine oturur hemen hemen anlarım.
Her insanın açmaya korktuğu yaraları vardır. Ancak bu yaraların anlaşılması da bir o kadar yaralar insanı. Kimse kolayca bilsin ya da görsün istemez yaralarını. Kaldı ki anlaşıldığı takdirde zayıflığını da göstermiş olur karşısındaki insana. Bu ise tehlikelidir. O yaranın gözlerden uzak kabuk tutmasını beklerken ansızın kanayabileceği ihtimaline kapı açmaktır.
Bazı insanlar yüzünde, bazı insanlar geçmişinde bazısı ise gülüşünde taşır yaralarını. Elbette ki dikkatli baktığımda fark edebilirim bu durumu. Ancak fark etmemiş gibi yaparım. Orada saklı bir hikâye vardır çünkü. Eşelemenin anlamı yoktur gözümde.
Yaw senin görüşlerin neden bu kadar güzeel
Soruların güzel çünkü 😄🌸
🌿👻
İnsanları kendi yaralarından tanırım. Hele de bana benziyor ben gibiyse, benim gözümde değerli
insandır.
En güzel cevap
Teşekkür ederim.
🌸🌺
Cevap
6Cevap
Yaralarımız aynıysa muhakkak tanırım, aşina gelir bana aynı yerden vururduysak ve kendimden bir parça gördüğüm insanlara daha şefkatle sarılırım, sarıp sarmalarım
ahh yaralar ne kadar saklardansa yaranı gozlerin açığa vurur ben görürüm bilirim ama susarım susuyorsa vardır bir sebebi
Benim eski foto bunun karanlık versiyonu. Güzelmiş.
Yara kalıcıysa tanırsın
Şimdi varsa atsana
https://www.hizliresim.com/346zahe
Baktım da yine kullanırım ben bunu. Çok güzel resim seçmişim.
Hee bunu da gördüm ama benim gördüğüm daha sadeydi
Çok zaman ya da çok şey gerekmez benim için. Her hangi bir kişiyi çok kısa zamanda bütün hareketleriyle taniyabilirim.
Tanırim, ve tuhaf bir şekilde öyle insanlara çekiliyorum bir sempati doğuyor arada.🙂💙
Olabilir saklanabilir gayet doğal , kimler saklanmıyor ki.
Bana gösterdiği kadar göstermek istediği Kadar tanırım ancak daha fazlasını taniyamam
Eğer tanımak istersem bende bi merak uyandırıyosa olur
Tanınır yaralar ve geçmiş bizi olgunlaştıran durumlardır
her insanı en iyi yaralarından tanırsın.
Bana söylemediği sürece tanımam
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?