Sağlıkçılar yardımcı olabilir mi veya bir fikri olan?

şu an bu soruyu saat 04:42 soruyorum 04:30 gibi uykuya daldım ve üzerimde bir baskı hissettim bu ilk kez olan bir şey değil çok kez yaşadım okulda sırada uyurlen bile başıma geldi devam edeyim uyuyordum o baskı gelince ben araştırmalarım sonucu uykudayken "al yine başladı" dedim kendi kendime sonra uykumda yataktan kalkıyorum ama bu gerçek gibi ilerliyorum mutfaktan babamın sesi gelmişti oraya doğru ilerliyorum ama bir sarhoş gibi nefeslerim düzensiz şekilde ağır çekimde ilerliyorum sonra nolur nolmaz diye babamların odasına baktım babam yatağında da yatıyodu ben babamı orada görünce daha fazla kalbim çarptı *bilgilendirme bu kalp çarpması terleme kulaklarda yüksek ses basıncı falan uyurken de oluyo gerçek hayatta da oluyo* bu hissiyatı tam anlatamıyorum ama bunları yaşıyorum uyandığımı zannediyorum yataktan kalkıyomuş gibi ama olmuyo mesela az önce gördüğüm rüya mı bilmiyorum ama o tarz bişey annemin yanına gittim annemi zorla uyandırdım anne çok kötüyüm dedim nefeslerimi annem duyunca korktu dua okudu bana ben göğüsüne yattım sonrasında bana dua ederken saçımı okşuyordu sonra yine uykuya daldım rüyada ve yine kasılmaya başladım tıpkı sara nöbeti gibi bir kasılma sonra annemin sesi ağlamaklı geliyordu ben kasilirken kalkmayı başardıktan sonra anneme dedim anne neden ağladın annem etrafta birşeyler gözüküyodu burdan kastı bir silüet falan değil nokta nokta hani karanlığa bakınca görürüz ya o tarz şeyler görmüş işte sonda uyandım haliyle ağladım biraz sonra vücudumda ter hissediyodum baktım göz altlarım nemliydi sonra göğüs arama baktığımda ter götürüyordu

Güncellemeler
1 yıl
Bu hissi çok tarif edemediğimden anlamamış olabilirsiniz ama önemli detay vereyim *kulaklarıma gelen basınclı ses uğultu* tarzında bu beni çok rahatsız ediyo
Sağlıkçılar yardımcı olabilir mi veya bir fikri olan?