Varsa yardımcı olur musunuz cildimde silk egzama gibi bir şey var çok kasıntı yapıyor görselde su topluyor sonra intihap sonra kuruyor neden oluyor bilgisi olan var mı? Parmaklarım kollarım bacaklarım her yerimde kasıntı halinde çıkıyor acı veriyor 

Egzama çabuk vücuda yayılabilen bir hastalık.. Kortizonlu ilaçlar ile tedaviden iyi neticeler alabilirsin tabi. Ama her kortizonlu ilacı kafana göre kullanma zararlı yan etkilerini görürsün senin için iyi olmaz. Cildiyeye bir şekilde gitmek zorundasın.
Delik fobim var kanks midemi alt üst ettiğin için teşekkür ederim, cildiye ile görüş kanks
Ahahha 😂😂😂 ama insanlık hali kusura bakmayın
Kendime gelemiyorum şu an, elim ayağım titriyor yeminle ya 😄
Hahahsh gerçekten çok üzgünüm bilmiyordum bende zor durumda kaldım yoksa sormazdım unutun bunu siz
Yapacak birşey yok artık, alerjin var mı birşeye?
Bilmiyorum ilk defa basıma geldi ya anlamdı knka
Hayır normalde hiç yok alerji
Çok kötü... bizim dememizle olmaz kortizon içerikli bir şeyler iyi gelir belki veya alerjiye karsi fenistil en iyisi muayene olmak
Ama randevu 15 gün sonra ben travozıl birde kasıntı ilacı var kullandım bakalım etkisini görürmüşüm
Fucicort diye var antibiyotik ve kortizon iceriyor... eczaneye de sorabilirsin
Insallah bir an önce gecer gecmis olsun 🙏🏼
Hemen Es-Es alıp yarın eczaneye koşarım teşekkür ederim 🤩
Cevap
0Cevap
Doktora gitsene
Kankam bu mucizevi cevabı verirken çok zorlanmadın inşallah?
😂😂😂😂 çok iyisin y
Kankam yok ya olur mu hiç iki saniyemi aldı?
Sana iyi geliyorsam ne mutlu bana :)
Beyni çok yorma kanks, birşey olur falan sıkıntılı yani
Sen yürümeye devamke kanka çok şey yapma ldlflf
Yok beee öyle laf olsun diye hahahahahaha
Ay şu yaralı halimle size çok güldüm 😂😂😂
Ben evliyim zaten😂😂😂
Yüzün gülsün tabi ki kanks, ben bu sitede her zaman troll takılırım ve işin komik tarafı kendi kendime gülüyorum 😄
Onu zaten dünya ahiret bacımsın diye yazdım, gizli bir mesaj vermek istedim de sen yanlış anladın herhalde kanks 😄
Hahahah bende öyle valahi Araf’a ciddi oluyorum ama yine millete çok gülüyorum 😂😂😂
Sen şimdi r yaptın kanka yapma fkfkkf
Hahahha teşekkür ederim abicim😂
Başka seçeneğim yok olm, kadın evli çıktı kaç kaç kaçççç
Hsjdjsjs rıza baba işlem tamam
Ha iyi tamam, emniyet size emanet çocuklar
😂😂😂ben seni kendi hesabımda görmüştüm bu sahte hesap bitlisli 😂
Sahte hesap mı, tek ve orjinal hesabım bu kanks önce ki hesabımı admin'e küfür ettiğim için sildiler 😄
Hayır benim hesabım diyorum seni kendi hesabımda görmüştüm knka anladınmı😅😂😂
O evliyim cümlesini duyduktan sonra beyin devrelerim yandı, tekrarlasana bir daha ya 😄
Hayır benim şahsi hesabım var bir tane soruma görüş paylaşmıştın orada hatırlıyorum kanka Bitlisli diye 😂
Ooo tanıdık çıktı, kocanı boşayıp beni al dul maaşım da var 😄
Hahaha saçmalama 😂😂😂
Kanka bu hesabı kullanmıyorum soru sordum ondan bazen soru sorma hakkı yetmıyor 😂
Kendi hesabından gönder kanks
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?