Arkadaşlar berhaba ben 18 yaşındayım 3 ay önce burnuma ve boğaz içime ne olduğunu bilmiyorum halada bilmiyorum hani siz su uzanırken veya başınızı yukarı doğru kaldırırken şu şişesi bazen yanışlikla yüzünü de dökülüyor ya burnuzuna giriyor burnunuzdan boğazına inigiyor boğulacak gibi oluyorsunuz şu an bu banada oluyor az önce daha fazla oldu su olmadan kendi kendiligimden dururup durueken bans böyle oluyor boyunca o gibi oluyorum başını eğiliyorum aşağa doğru artık dayanamıyorum bide kuruyor kurudu zamanda nefes zor alıyorum sanki 1 hafta şu içmemis gibi be içtiğimde burnumun ici yanıyor ve boğazların yanıyor yankı şu içtiğim zaman burnuma doğru çıkıyor içten ve şu içtiğim zaman 1 dakika sonra bağasın ve burnum çok kuruyor yankı hiç şu içmemisim gibi arkadaşlar napmam gerekiyor boğlucam kağzim kortlayım ve burnum sızlıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
3 aydır var ve doktora gitmedin mi? Panik atak gibi geldi bana ama bir doktora görünün
Şimdi napmam gerekiyor çok uykum var gözlerimi zor açmışım napmam gerekiyor babam bana dediki girip olacaksin dedi
Bencede bende panik atak var ve bu anlatiğim şey ayrı bi hastalik ve büyük ihtimale bende panik atak var ne yapmam gerekiyor
Korkudan uyuyamiyorum
Doktora gitmelisin yarın
Yarın gidecem
Panik atak olabilir ama başka bir şey de olabilir. Pazartesi ilk iş doktora görün.
Kalbim şu an sıkışıyor öksürüyorum napmam gerekiyor çok uykum var yatmaktan korkuyorum
İşte panik atak olabilir.
Peki napmam gerekiyor çok stresiyim ve sinirliyim şu an nedenini bilmiyorum
Çokta öksürüyorum
Derin derin nefes al sakin olmaya çalış
Denedim sakinlesemiyorum başks
Uyumalı miyim sence
Göğüs kafesim ağrıyor sızlıyor göğüslerinde ağrıyor acıyor
İnternete panik atak nasıl geçer yaz orada maddeler yazar. Nefes alma tekniği falan bar sakinleşmek için. Uyu bir şey olmaz. Birkaç kez bende de oldu bu. Uyurken nefessiz kalıp uyanıyodum. Tiroit hormonum eksikti senin de öyledir belki. Korkma bir şey olmuyo uyu.
Ben izmide yaşıyorum ve yangından halakokular ve duman var
Ondan olabilir mi acaba çünkü ben dumana 12 saat bağruz kaldım dumanın içinde
Astım başlangıcı da olabilir. Ama büyük ihtimalle panikataktır. Mutlaka git doktora. Korkmana gerek yok ilaçla geçiyo.
Midemde acıyor yanıyor 3 gün önce zehirledim daha doktor gitmedim evde kendim halletmeye çalışıyorum
Ohooo böyle olmaz ki öldürmeye mi çalışıyosun kendini
Ya ama kalbim sıkışıyor be burnumun içinde şanı şu dökmüşsün gibi boğazıma gırtlağına içten akiyor
Ve sanki biri ellini boynuma koymuş gibi hisediyorum
Gırtlağın sızlıyor karıncalandı
Tüm belirtiler onu gösteriyo. Rahatlaman lazım
Ama nasıl yapcam bana yardımcı olur musun lütfen şu an kendimde değilim 😔
Nefesini alırken 4 e kadar say. Sonra 10 saniye boyunca nefesini tut. Nefes verirken de 4 e kadar say. Bunu tekrarla sürekli. Biraz yaptıkça rahatlayacaksın.
Deniyorum şu an yapamıyorum 4 de kadar saydırınca öksürmeye başliyorum
Atağın yükselişi sırasında çeşitli belirti ve bulgular kişinin panik hissine eşlik edebilir:
Göğüs ağrısı
Yutkunma güçlüğü
Nefes alma problemleri
Nefes darlığı
Çok hızlı nefes alıp verme
Kalp atışının hızlanması
Bayılacak gibi hissetme
Sıcak basması
Üşüme, titreme
Terleme
Bulantı
Karın ağrısı
Vücudun çeşitli bölgelerinde karıncalanma ya da uyuşma hissedilmesi
Ölüme yakın olma hissi
Bunlar var mı sende
Nefesimi tutayamadim öksürüyorum
Ailenden birine söyle çok kötüysen. Müzik dilemek de iyi gelebilir. Dikkatini başka şeylere ver.
Yemin ederimki bu saydıklarım belirtiler şu an hepsi bende şu an yaşıyorum bunları 🥺😖 çok korkuyorum
Bunların hepsi şu an var bende
Korkacak bir şey yok ben de birkaç kez yaşadım. Sabah uyanınca geçiyo merak etme. Tek yapman gereken uyumak.
Ama uyumaktan korkuyorum bide çok öksürüyorum
İzmir'de yaşadığım için malesefki yangın konusunuda şu an kokluyorum
Bama ilk defa oluyor çünkü ondan çok koruyorum
Kokudan değil sen yangından korktuğun için panik atak geçiriyosun. Güvende hissetmiyosun. Mutlu olacağın hayaller kur kafandan bu rahatlatacak seni
Ben uyuyacağım sen de uyumaya çalış. Tedirgin oldukça daha kötü olursun. Yarın bana bildir durumunu merak ederim.
Ya bu belirtilerim sana anlatiğim brlirtilreri mide 4 gün önce zehirledim ya doktorada gidemedim evdede sana anlatiğim givinaz önce evde işletmeye çalışıyorum bence şehirde vücudundan geçmemiş bide cok halsizim
Çok kötğ olmadan en yakın zamanda doktora görün. Önemli bir şeydir belki bilemeyiz.
Zaten Şu an cok tedirginim ve cok korkuyorum her şeyden ellerim bile titriyor
Aynen çok sağol şimdi seni dinlicem soydigin şeyleri yapicam napmam gerekiyor şu an sana durumumu anlatım şimdi napmam gerekiyor
Haa bu arada 2 gündür yatmıyorum korkudan yatmamayali 2 gün oldu
Doktorun bu saatte burada ne isi var? Acile gitsene
Acile göremem en yakın hastaneye gidemem çünkü orada yangın var hala söndüremiyorler
Peki bu ne zamandır oluyor
3 ay önce ama hep olmuyordu ara sıra oluyordu ama İzmir yangını çıkınca ben İzmir'de yaşıyorum daha fazla olmaya başladı hergün
İlginç ya
Gerçekten ilginç
Napmam geremiyor çok uykum var yatmaktan korkuyorum
Fatiha Ayetel kürsi mü minun 97 ve 98. Ayetlerini ve ihlas felak nas oku 3 er kez
Abdest al önce
Onları okudum az önce
3 kez şehadet kelime i tevhid ve lee ilehe illallah de sonra da dediğim Sureleri oku
Okuduktan sonra ne oldu
?
Okuduktan sonra bir şey olmadı bir şey değişmedi hergün yatmadan önce bunların hepsini okuyorum
Korkulu rüyalar vs görüyor musun sen
Evet ama onunla alakalı değil panik atak sanirim
Onunla alakalı olmadığını nerden biliyorsun
Çünkü şu an kalbim sıkışmış görüşlerim ağrıyor koğuş kafesim ağrıyor çok öksürüyorum
Bide 3 gün önce zehirledim onunla uğraşıyorum
şu an biraz iyi misin
Daha kötüyüm
Mü minun duredi 97 98 i oku
Onu bilmiyorum
Aç oku iste yaz googleye
Olurum