Merhaba,
1 Ekim'de safra kesesi ameliyatı olacağım. Kapalı ameliyat ile alacaklar. Bu safra kesesinden 3 yıldır çekiyorum. Ağrısı başladı mı haftalar sürüyor. Ne yemek ne şu ne uyku.. Çalışmamama da müsaade etmiyor. Sıcak su torbası ile bi köşede oturuyorum işyerinde. Bazen günde 2 kez acile gittiğinde oluyor. Çünkü ağrısı ağrı kesici ile falan geçmiyor..
2023 de ameliyat günü verildi. Yeni işe girmiştim izin vermediler. Uzun süre işsiz kalmıştım. Ameliyatı iptal ettim mecburen.
Geçtiğimiz 6 Ağustos ta da ameliyathane soğuk odaya kadar gittim. Boğazımda bir acıma vardı almadılar yine iptal oldu.
Şimdi ise; Ağustos'un 2. haftasından beri bronşit oldum ve geçmiyor. Bir kez acile gittim antibiyotikler vs geçmedi. Göğüs hastalıklarına gittim. Solunum testim çok düşük çıktı. Bronşit dedi. Yine antibiyotikler ilaçlar falan. 1 haftadır da onları kullanıyorum. Biraz gelişme var fakat tam geçmedi.
Gün içinde nefes darlığım öksürüğü fazla yok ama sabah kalktığımda boğazımda ve göğsümde soba kurumları olur ya öyle dolu.
Hem dolu, hem acıma ve ağrı var hem de öksürük. Sabah uyandıktan sonra bir süre devam ediyor boğuyor. Sonra geçiyor.
Ameliyatı m 1 ekimde ve yine iptal edilmesinden korkuyorum. Bu keseden kurtulmam lazım. 10 ekimde yeni işe başlıyorum. Bundan kurtulmadan başlamak istemiyorum. Ağrı acı çalışmama engel, ayrıca işyeri şehir dışı dağ başı sanayi bölgesinde öyle gidip bir serum alayım döneyim de diyemem. Zaten yeni işe giren biri için olumsuz kanaat oluyor.
Asşında bal zencefil tozu karışım günde bir kaşık bana çok iyi geliyor. Uzun yıllar yaptım.
Ama ameliyat öncesi zencefil de tüketemiyorum.
Ameliyata girebilecek için 10 günde neler yapabilirim iyileşmek adına.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer