Bir de tip okuyup ilişkisi olan varsa eğer onlar nasıl yürütüyor merak ediyorum
Tıp okuyanlar veya doktorlar yardımcı olabilir mi?
Bir de tip okuyup ilişkisi olan varsa eğer onlar nasıl yürütüyor merak ediyorum
Tıp okuyan erkek arkadaşım sürekli olarak yogun olduğunu herkes gibi sevgililik vazifelerini yerine getiremedigini cunku tıp okuduğunu söylüyor.4 aya yakındır sevgiliyiz Kendini benden bazen ustun görüyormuş gibi hissediyorum ama tamam okusun buna bir şey demiyorum çok fazla müsamaha gosteriyorum bazen zoruma gidiyorr tip okuyan kisiler gercekten kiz arkadaşlarina boyle mi davranıyor yani normal olan bu mu? Bazen gunlerce konuşamıyor hep önceliği derslerii cok üzgünüm ne yapsam bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢
Tıp okumak çok zor dersler vizeler komite sınavları finaller ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemezsin. 1 dersten bile kalsan bütün derslerden kalmış olup sınıf tekrarı oluyor. Zor yani.
Ya tamam da cok üzülüyorum
O da pek duygusal değil canim aciyor ben de başka tip okuyanların iliskilerini merak ettim boyle mi diyeee😢😢😢
Ben de öyle düşünüyorum ama bilemedim
Cevap
2Cevap
fakültede ki kaçıncı senesi?
4
o zaman normal, servis stajları var şu an. sözlü ve teorik sınavları çok yoğun ama ilgi gösteremeyecek kadar yoğun değil.
Dimi insan en azindan telefonu eline aldığında yazar
Sabret doktor olsa inşallah ☺️ çok mutlu olursunuz
Ama kalbim kırılıyor
Ama ne yapsın yogunsa oda öyle olsun istemez sende belli ederek onu üzme moral ver ona
İste ben de bu normal mi diye tip okuyan birine sorayim dedim bazen yalan söylediğini düşünüyorum
Olabilir çünkü kendine kızda bulmuş olabilir kaç ay tanıdın ki sevgili oldun sevgisini hissetriiyor mu
Tıp okumuyyoum ama kuzenim okuuyor sevgilisi ilede görüşüyor hiç sıkıntı çekmiyor
Hmm
Evet bir kontrol et sen
Offf aglayacamm yaaa
Ne zamandır tanışıyor sun
4 ay
4 aydır sevgiliyim dedin
Evet
Sorduğum şey ne zamandır tanıyorsun onu
İste 5 ay ya da daha azz
Hemen sevgili mi oldunuz bence seni oynatıyor elinde
Bence o aldatiyor sende bırak
@themamba evet aldatmasa değer verir bu kadar üzmez değersiz hissetirme,