Evet arkadaşlar metabolizma hızınız kaç? Benimki 1764
Bu siteden bulabilirsiniz:
drpozitif.com/.../metabolizma-hizi
Bu siteden bulabilirsiniz:
drpozitif.com/.../metabolizma-hizi
Bazal metabolizma hızı: 2683
Bazal Metabolizma Hızı, dinlenme halindeyken vücudun sarfettiği enerjidir. Bir günde harcanan KKalori cinsinden ifade edilir.
Tahminî Enerji İhtiyacı:2977
Tahmini Enerji İhtiyacı (TEİ), bazal metabolizma hızına, bir gün içindeki hareketlilikle harcanan enerji miktarı eklenerek bulunur. Kabaca, besinlerden aldığımız kalori miktarı TEİ'den az ise zayıflar, çok ise kilo alırız. Tahmini enerji ihtiyacınızı yaptığınız egzersize göre daha hassas hesaplamak istiyorsanız, bu sayfadaki Bazal Metabolizma Hızı rakamına, Yağ Yakma Hesap Makinesi'nde bulduğunuz günlük kaloriyi ekleyin.
Beden Kütle İndeksi: 26,2
Beden Kütle Endeksi (BKİ), kg cinsinden vücut ağırlığının m cinsinden boyun karesine bölünmesiyle bulunur. Zayıf, normal, kilolu, şişman sınıflandırması BKİ'ye göre yapılır.
BKİ, 18,5'tan küçükse normal dışı zayıf; 18,5- 25 arası normal; 25- 30 arası kilolu; 30- 35 I derece şişman; 35- 40 II derece şişman ve 40'ın üstü III derece şişman sınıfına girer.
Uçuyor benimkisi:
Bazal metabolizma hızı: 2411
Bazal Metabolizma Hızı, dinlenme halindeyken vücudun sarfettiği enerjidir. Bir günde harcanan KKalori cinsinden ifade edilir.
Tahminî Enerji İhtiyacı:2932
oha :o
Bazal metabolizma hızı: 1985 KKal/gün
2118 bazal met hızı 2331 de ihtiyacım olanmış ee yani sonuç napmam gerek
Cevap
55Cevap
Bazal metabolizma hızı: 2757
Tahminî Enerji İhtiyacı:3059
Tahmini Enerji İhtiyacı (TEİ), bazal metabolizma hızına, bir gün içindeki hareketlilikle harcanan enerji miktarı eklenerek bulunur. Kabaca, besinlerden aldığımız kalori miktarı TEİ'den az ise zayıflar, çok ise kilo alırız. Tahmini enerji ihtiyacınızı yaptığınız egzersize göre daha hassas hesaplamak istiyorsanız, bu sayfadaki Bazal Metabolizma Hızı rakamına, Yağ Yakma Hesap Makinesi'nde bulduğunuz günlük kaloriyi ekleyin.
Beden Kütle İndeksi: 27,5
Beden Kütle Endeksi (BKİ), kg cinsinden vücut ağırlığının m cinsinden boyun karesine bölünmesiyle bulunur. Zayıf, normal, kilolu, şişman sınıflandırması BKİ'ye göre yapılır.
BKİ, 18,5'tan küçükse normal dışı zayıf; 18,5- 25 arası normal; 25- 30 arası kilolu; 30- 35 I derece şişman; 35- 40 II derece şişman ve 40'ın üstü III derece şişman sınıfına girer.
Bazal metabolizma hızı: 2559
Tahminî Enerji İhtiyacı:3144
Beden Kütle İndeksi: 24,4
Bazal metabolizma hızı: 2779
Tahminî Enerji İhtiyacı:3079
Beden Kütle İndeksi: 24,8
Bazal metabolizma hızı: 3586
Tahminî Enerji İhtiyacı:4634
Metabolizma hızı : 0
Su içsem yarıyor Ayol...(tiramiSU- Cevizli SUcuklu SUpangle SUlu köfte SU böreği)
Saçma bir şey. Bana sişman diyor halbuki çok zayıfım. 3 Değer girdik hemen hesapladı vay anasının nikahi bilimi boşa ilerlettik bu kadar...
2585 çıktı benimki ama fazladır.
günde 3 somun ekmeği tüketiyorum yediğim yemek de cabası ama kilo alamıyorum.
Bilmem.. ama bana ayak uydurabilen hiç olmadı tarihte...
Bazal metabolizma hızı: 1785 KKal/gün
Tahminî Enerji İhtiyacı:2129 KKal/gün
Beden Kütle İndeksi: 20,0 kg/m2
2015
Baska yerde hesaplamistim daha az çıkmıştı 1500 gibi birseydi
Bazal metabolizma hızı: 1786 KKal/gün
Tahminî Enerji İhtiyacı:2125 KKal/gün
Bazal metabolizma hızı: 1709 KKal/gün
Tahminî Enerji İhtiyacı:2041 KKal/gün
Beden Kütle İndeksi: 20,7 kg/m2
Bazal metabolizma hızı: 2614
Tahminî Enerji İhtiyacı:2897
Site bile böyle metabolizmayı kabul etmedi , error verdi artık düşün yani her dakika lavabodayım 💩😸
Bazal metabolizma hızı: 2677
Tahminî Enerji İhtiyacı:3261
Beden Kütle İndeksi: 24,7
Nasılım :)
Bazal metabolizma hızı: 1760 KKal/gün
Tahminî Enerji İhtiyacı:2183 KKal/gün
Bazal metabolizma hızı: 2992
Tahminî Enerji İhtiyacı:3332
2423 çıktı
bu yüzden mi kilo alamıyorum ben yaa :/
Saat 100km bulabiliyor malesef. 12 yemek yiyeyim tıka basa , saat 2 de gene açıkıyorum.
Bazal metabolizma hızı: 249
Tahminî Enerji İhtiyacı:2764
2496 olacaktı o :)
Bazal metabolizma hızı: 2438
Tahminî Enerji İhtiyacı:3332
2481 benim metabolizmam vitesi takmış 5'e çıkmış e5'e durdurabilene aşk olsun.
cokta dogru gelmedi bana bu
kemiklerim kalin oldugu halde bana kilolu yazdi
oysaki fit im ben gobek bile yok yani
Bazal metabolizma hızı: 2577
Tahminî Enerji İhtiyacı:3125
Beden Kütle İndeksi: 22,7
1787 😄 bir de normal dışında zayıf çıktım. ölmüşüm haberim yok.😄
Hem bazal hem tahmini enerji 1929 muş :)
Metabolizma ile bazal metabolizma farklı şeylerdir
1556 iyi mi kötü mü bilmiyorum
yavaşmış hemde baya baya yavaş.
En düşük olan 2396 ondan zayıfım ya zaten :)
olması gereken ne peki
Benimde hızlıymış. Zaten bunun farkındayım
Bazal metabolizma hızı: 2775
2442 çıktı, iyi bişey mi
Hesaplamaya üşendim resmen 😂
Olcmedim ama yavas bence :)
Kendimden bilirim
2503
Kütle indeksi 19,5. :O
Cokkk hızlı cokkkk 😁
2868
nasıl ki anlamadım aşırımı :D