AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Kötü bir şey yapmıyorsun , ilaç aldığını millete neden söylüyorsun ki
Kimseye söylemek zorunda değilsin ayrıca senin bahsettiğin sorunlar ilaçtan ziyade terapi ile çözülüyor
Ailem psikolog boş diyor
Sen de sürekli onu bunu mu dinleyeceksin? Boş olsa bilim mi olur?
Orası öyle fakat daha önce devlet hastanesine gittim hiç fayda yok dinliyor sadece duvara anlatmış gibi
Devlettekiler öyle sadece lisansları ile atandıkları için ayrı psikolojik eğitimleri alma gereği duymuyorlar ben OKB ve depresyon için İBB’nin psikoloğuna gittim 12 seansta düzeltti beni ve panik atağım da vardı. İyi bir psikoloğa devlette gelmek çok zor iş. Bana şükür çok çok iyisi denk geldi devlette. Paran varsa özele git onların eğitimleri var. Ben ilaç kullanmamak için psikoloğa gittim. 17 yaşından beri antidepresan kullanıyordum en hafifinden en ağırına kadar ilaçlar kullandım bunları kullandığın zaman beynin bir nevi uyuşuyor çünkü serotonin seviyelerini arttırarak yani mutluluk hormonu, seni kötü olaylara daha az duyarlı hale getiriyor yani sorunu çözmüyor ilaçla bastırıyor bir nevi haplanma gibi. En son kullandığım ilaç fayda etti ama bırakınca eskiye döndüm daha sonra üç devlet psikoloğu gezerek dördüncünün bana uygun olanına karar verdim çok şükür şu an hiçbir sıkıntım yok
Sende ne tür belirtiler vardır
OKB belirtileri tekrar eden davranışlar, kötüyü aşırı düşünmek, bayılmak, kasılmak yani panik atak, evden çıkmamak kendinden nefret etmek inti****ar düşünceleri
Bende hep olumsuz ve geleceği düşünüyorum
Sana ne tanısı koyuldu
Takıntı ankisyete eşliğinde
bende oyle hissediyorum herkesın var bi kusuru salla gitsin
Bende bunları düşünüyorum bazen. Beni hasta veya deli olarak mı görüyorlar diyorum. Ama kimin ne yaşadığını kimse bilemez. Biz böyle olmayı istemedik.
Sana kendini iyi hissettiren kişiler gerekli. İnsanların ne dediği yanımdaki insanın nasıl baktığı önemli.
Elalemi boş ver.
İlaç kullanmak seni eksik ya da kusurlu yapmaz. Aksine kendini iyi hissetmek ve iyileşmek için çaba harcadığını gösterir. Asıl eksiklik insanların kusurlarını görüp onları yargılayan ve aşağılayan varlıklardadır.
böyle düşünüyosan antidepresan daha etki etmemiş demektir 😅
Etki etti lakin psikiyatri geçmişim bana çok sorun yaratacak
niye sorun yapsın
kendini kusurlu hissetmen hala kendine olan özsaygının düşük olduğunu gösteriyor
ve anksiyetenin, tedirgin ruh halinin devam ettiğinin
psikiyatri geçmişi hiçbir zaman hiçbir yerde sorun yapmaz, işte, kamuda hiçbi yerde, hastanede yatırıldıysan o belki sorun yaratır ama ilaç kullanan çok insan var ve kimse sorun yaşamıyor
hayatında seni ilaç kullandığın için yargılananlar varsa bu senin değil, onların suçu ayrıca. bu gibi kalitesiz insanları hayatından çıkarman lazım
bak ben de ilaç kullanıyorum, inan hiçbi sorun sıkıntı yaşamıyorum. işim gayet iyi, ilişkilerim gayet iyi. hayatıma kaliteli insanlar alıyorum çünkü. senin olay tamamen bakış açının yanlışlığıyla alakalı. ben ilaç kullanmaya başladıktan sonra bu tarz saçma düşünceler gitmişti zihnimden. bence sen hala böyle takıntılı düşünöeye devam ediyorsan ilacın yeterince etki edip etmediğini bi sorgula derim
ya da düşüncelerini sorgula biraz, fazla gereksiz düşünceler inan bana
Bende biliyorum gereksiz olduğunu ne yapayım elimde değil toplum böyle gördüğü için kafama böyle yerleşti ayriyeten öyle abartılacak birşeyim yok sınav kaygısı için gittim takıntın var dedi ilaç verdi ama yinede çok üzülüyorum
bence bu kaygılarınızı doktorla konuşun ve düşüncelerinizi sorgulayıp değiştirmeye çalışın, gereksiz üzmeyin kendinizi 😉
Siz alıyor musunuz
ne alıyor muyum ilaç mı
Evet
evet demiştim alıyorum
Sen nasıl düşünüyoraun kendi hakkında
Hayatında biri var mı o nasıl düşünüyor
dediğim gibi kedimi yargılamıyorum, çünkü hayat bu özellikle şehir hayatında yaşıyorsan ne yazıkki ilaca gerçekten bazen ihtiyaç oluyor. ayrıca bu ilacı ömür boyu kullanmayacaksın, ilaç tedavileri genelde en az 6 ayla 1 yıl arasında değişiyor, sonrasında doktor kontrolünde bırakıyorsun. çevremdeki kimse yargılamıyor beni çünkü yargılayanlarla muhatap olmuyorum
Hayatında kişi
şu an hayatımda biri yok ama eski sevgilim de zaten ilaç kullanıyodu 😅
Ağzı olan konuşuyor insanları boş ver. Ben de kullanıyorum gayet mutluyum. Cahil insanlar o şekilde bakıyorlar o insanların cahil olduğunu düşün ve kendini sev eksik değilsin
Kendimi eskiden çok severdim ama artık nefret ediyorum bu yüzden kimsenin benimle evlilik bile düşüneceğine inanıyorum
İnanmıyorum olacaktı
Bunda bir şey yok. 10 yıl önce bende kullandım geçti gitti çok şükür.
Öyle fakat kafamda kendimi sevilmeyecek biri olarak görüyorum hiç sevmiyorum hicbisey hak etmiyorum
Saçmalama öyle bir şey Olmaz. Kendi kendine kurgulama lütfenn.
Ben hap kullanmayı dert etmiyorum bu yüzden kimse beni istemez veya evlensem bile başıma kalkar diye korkuyorum hayattan tat almıyorum bunu düşünmekten
Öyle düşünme gerçekten hasta olursun
Yeterince üzülüyorum zaten
Üzme kendini bu kadar. Hepsi gelip geçer. Hayatı akışına bırak biraz..
Akışına bırakmak istiyorum ama evlilik için engel oluşturacak hayatımdaki kişi öğrense Allah bilir neler düşünecek oysa kaygı için alına bir ilaç
Bende kullandım bunun evlilikte ne sıkıntısı olabilir sağlık problemi sonuçta.
Bazileri deli gözüyle bakıyor eksik görüyor başa kalkıyor
O tip insandan zaten hayır gelmez o yüzden kafana bile takma.
Hayır gelmez ama bütün insanlar öyle düşünüyor
boş ver insanları senin sağlığından daha önemlisi yok.
Saçma sapan sorular sormayın antidepresanı kullanmayan mı var artık
Bu ülke de kullanmamak mümkün mü? Migren ataklarıma en iyi gelen belki de antidepresan oldu.
alakası yok hiç birseyine engel değil. Kendini bilip ona göre tedbir alman daha sağlıklı olduğunu gösterir.
Bunu biliyorum ama evlilikte sözün oluşturacak kimse psikiyatri hap almış kızı istemez
özel değilse ruh halini ve nasıl etkileri olduğunu yazar mısın. ne tür takıntı mesela
Yok öyle bir şey hem almayan kaldı mı Allah aşkına
onu bırakırsan kusursuz olursun arkadaş çevren çok önemli seni güldürecek birileri olmalı yoksa olmaz
Onu almakla kusurlu oldum bıraksam ne birakmasam ne geçmişte antidepresan almış olacağım
geçmişte antidepresan almış olman senin kusurlu olman anlamına gelmez bende kullandım ama kendime bakıyorum bir kusur göremiyorum geçmiş geçmişte kaldı sen ileriki yaşantında kullanmamaya bak ki tekrar kusurlu olma 😉
Ya orası öyle ama bir türlü bunu kafama uygulayamıyorum kendimi kimsenin evlenmek istemeyeceği biri olarak hissediyorum sırf antidepresan almışım diye
Yanlış düşünüyorsun ilaç kullandin diye neden seninle evlenmesinler evliler bile eşlerini doktora götürüp ilaç kullanmasını sağlıyor yeterki kafa rahat olsun
Doğru diyorsun abi ama keşke herkes senin gibi düşünse işte herkes öyle düşünmüyor çok tanıdığım vardı psikiyatri ilaç alan çevre onlar hakkında hep deli diye düşünüyor
Sen nasıl bir cevrede oturuyosun anlamadim ki bırak kim ne derse desin sen kendine bak 🙂
Maalesef işte öyle olmuyor
Sen memleketini değiştir en güzel çözüm bu meslegin varsa bi iş bulursun geçinip gidersin
Gerçekten aşırı cahilsin serotonin hormonun eksikliğini daha nasıl tedavi edilmesini düşünüyorsun Allah beyin versin
@hayatkadini27 banamı dedin sen?
Evet senden başka cahil göremiyorum
@hayatkadini27 biz burada doğal yollarla serotonin yükseltmek için bi tavsiyede bulunduk sen hangi beyninle geldinde yorum yaptın şimdi anlamadım
İnsanlara göre yaşamıyorsun kendini kötü görmene gerek yok. Kendini sev
Doğrudur ama ben ilerde evleneceğim kişi benden soğur kötü düşünür diye üzülüyorum bu sebeple kimse evlenmez diye
Seni olduğun halinle kabul etmesi gerekmez mi
Doğrudur ama kimse psikolojik destek almış birini istemez
Seni seven buna katlanır zatan mesele isteyip istememesi değil
iyide kimse durup dururken kimse hasta olmazki onları hasta eden yine insan oğludur sen hasta değilsin
Yo ben tam havamda hissediyorum hoş oluyorum
Sende mi alıyorsun
Ben bu sebeble kimse beni istemez diye düşünüyorum
O onun kusuru olur
bende almak istiyorum ayrıca bence normal bir şey bence çünkü çoğu kşide psikolojik sorunlar var
hayır asla öyle düşünme insanın bazı eksik notları ilaki oluyo psikolojik olarak bunları düzeltmek için de kullanmak kötü bişey değil
Ruh sağlığını ciddiye alıp tedavi olduğun için niye kusurlu olasın ki? Asıl ruhu hasta olupta tedavi olmayanlar kusurlu.
Yıllarca kullandım. Bırakabilirsin sebeplerini anlatmak istersen dinlerim hangi ilacı kullaniyorsun
Kaygı için gittim takıntı dedi aldım
bende de kaygı panik atak şiddetli anksiyete var takıntı da var
İlaç alıyor musun
ben paxera kullanıyorum şu anda
Kullanıyordum bıraktım. Başka çareleri de var ilaçtan vazgeçmek istiyorsan
banada söyler misin çaresini
ben 1000 mg yakın kullandım bi ara, umrumda değil diğer insanların dedikleri
Ben hap aldığım için kimse evlenmek istemez diye düşünüyorum
benle kimseyi ciddi düşünmeyi bırak arkadaş bile olmuyolar, kimse beni insan yerine koymuyo
Sosyal etkinliklerde katıl
İzzet güllü izle dene
Kimseyi alakadar etmez sen kendi iyi olmana bakıcaksın aq
Ben iyi olsam neye yarar ömür boyu psikolojisi bozuk diyecekler
önemlimi
Benim için önemli
Bende doktora gitmek istiyorum kaygılarım var ilaç kullanana iyi gözle bakmıyolar demekki
Doğrusu herkes iyi gözle bakmıyor onun yerine psikoloğa git
Aynı şey ne farkedicekkş
Psikoloğa gitmek normal herkes gidiyor hap yazmıyor konuşma terapisi
boş ver aldırma kusur değil bu
Millet herkese bakıyor
İlaç sonuçta doktor ne diyorsa odur millet çok bilmiş zaten
Insanları dert etme onlar hersekilde karşı tarafı aşağı çekneye çalışırlar
Türkiye’nin neredeyse tamamı, sağcısı, solcusu, polisi, askeri, avukatı, doktoru, savcısı, diplomatı vs vs gizli bir şekilde antidepresan kullanıyor zaten. Niye kusurlu hissediyorsun?
Yani evet ama sıkıldıysanız bırakabilirsiniz
Yeni almaya başladım
ayy canımya üzüldüm
Ben alay edilecek bir şey görmüyorum
üzüldüm yazdım alay etmedim ki
Bu bir hastalık ne alakası var.
Dayım 300mg kullandığını söylüyor açık yüreklilikle🤣
Ya insanların psikiyatri hastalarına bakış açısı çok farklı öbür hastalık gibi değil keşke kanser olsaydım da psikiyatrik bir şeyim olmasaydı
doğal afetsin
Kusur yok hayatım bu sağlıkla alakalı
Zaten ben de sağlıksız biri olduğumu düşünüyorum bu yüzden
Sen bunu psikoloğa bi anlat.
Anlatıyorum sen herkese hap mı alıyorum diyorsun diyor
Bu artık normalleşti ama, psikiyatriste gitmeyen kalmadı neredeyse.
Yani her ailede olmasa bile her apartmanda antidepresan kullanan en az 1 kişi var.
Benim için önemli olan evleneceğim kişinin bakış açısı oda cahildir diye korkuyorum
Aman be kızım be bakıyorsun sen onlara
Elimde değil
Her güzelin bı kusuru vardır
Böyle mi avutacağız kendimizi
Sana kötü bakanlar cahil zaten takma kafana gayet normal bir şey bu onlar kendine baksın onlar kusursuz sanki...
Öyle ama artık çok üzülüyorum bu sebeble kimsenin benimle evlenmek bile istemiyeceğini düşünüyorum
Hayır sakin kötü şeyler düşünme daha kötü olursun ayrıca niye kim senle evlenmek istemesin ki düşünme böyle şeyler
Psikolojisi bozuk diyecekler
Deseler bile takma kafana 🙂 salla geç onlar kendine baksın önce
maalesef öyle olmuyor artık şüphe ediyor insan kendinden
İşte bu yüzden takma diyorum eğer takarsan daha kötü olursun, daha kötü şeyler düşünürsün
Artık çok kişi kullanıyor normal
Bende normal görüyorum fakat bu yüzden kimse evlenmek istemez veya başıma kalkar diye düşünüyorum
Doğru kişiyi bul sende
Evlenmeden kimse bilmiyor kimsenin gerçek yüzünü zaten önüme gelenle evlenecek halim yok
Yok dediğin gibi önyargılı biriyse ilaç kullandığın için uzaklaşır zaten
Ben kullandigimi soylemiyorum ve kullanmakta da zorlaniyorum etkisini goruyo musun
Ne sıkıntın var
Sıkıntım ne bilmiyorum ki hevesim kacti her seyden biktim yarindan sonra cok istsdigim bi ameliyatim var daha yerimden kalkamadım 😂
Ne ameliyatı
Estetik olcmda
Bakim Bi nereden
Niye jdjsbd
Merak ediyorum ya
Herkes onlar gibi olmak zorunda değil
Saçamlama, al ilacını güzelce.
Zamanla herşeyoe başa çıkabilirsiniz
Hiç kimse kusursuz değil emin ol
Kullanmayı bırakıp telkinle iyileşmeyi dene
Bence almamıza sebep olanlar utansın…
Alkol kullan ben öyle yapıyorum
Ben ölene kadar alacağım
Bende zamanında aldım ama buraktım
Kimmiş o bakanlar. Kendine yüklenme kimse bakmıyor
Ben de aliyorum bu normal bisi
İşte sen normal görüyorsun belki seni çevren de bunu normal görüyor ama ben ve çevrem bunun normal olarak görmüyoruz ve onların yüzünden benim de kafamda kalıplaştı bu düşünce
Hayr üzülme bende kullandım
Sen ne için kullandın
Ben de öyle düşünüyordum neden yazdılar sana
Takıntı dedi
Kaç yaşındasın
23..
1 yas var aramızda, okb li misin acaba
Bilmiyorum ben kaygı için gittim
Bölümün ne
Psikiyatriye gittim dedim ya
Hayır üni bölümün
Okumadın mı
Neden
Merak ettim
Anladım
Aynen
Napiyosun
Üzülüyorum
Niye
Ya alt tarafı kaygı için gittim hap verdi ilacı içip iyi Olcam ama insanlar deli olduğumu sanacak psikolojisi bozuk ruh hastası diyecek
Yok be ne alaka
Özelden konuşalım mı istersen
maalesef özele gelmiyorum
tamam sen bilirsin
Tamam
İyi geceler
Sanada
Ihlamur çayı iç o zaman
Bı rahatsızlık kusur dehildir
Antideplasman kullanmak kötü bir şey değil
Kötü bişey değil ama beni kusurlu yapıyor kimse evlenmek istemiyecek hayatımda olmak istemiyecek
Öyle düşünme canını sıkma ben sana bulurum birini
Saçmalama
Takılıyorum sana kaç yaşındasın
Neden
Merak ettim sadece
Ne anksiyeten var ki peki
Doğrusu hep kaygı yapıyorum şöyle böyle olursa diye
Anladım canım inşallah ilaçlar iyi gelir diyim o zaman
geçmiş olsun kusurlu falan da değilsin kusurlu insan çok bu ülkede sahtekar dolandırıcı ikili oynayanlar bunlar kusurlu sen kusurlu değilsin
Yüze melek gibi olup arkadan konuşanlar işyerlerindeki * mobbingciler bunlar kusurlu
Bunların soyu sopu kurursa anca çok mutlu insanlar olabiliriz belki
İlaçlar iyi ama psikolojisi bozuk damgası yedim
Kim dışardan mı biri bir şey söyledi burada yazılanları mı diyorsun ne takıyorsun psikolojin bozuk falan değil ayrıca böyle bir devirde böyle kötü insanların yalancı dolancı insanların olduğu bir memlekette psikolojinin bozuk olması normal olmasaydı garip olurdu emin ol hiç üzülme ilacını kullanmaya devam et ben kullanmıyorum bir şey ama bu sahtekar insanların içinde kafayı yiyeceğim gibi görünüyor az kaldı
zaten yedim gibi hepten yemeye ramak kaldı herhalde
Sen delisin seni tımarhaneye yatıracağız 😁
ayıp ya şu dediğin
Antidepresan alıyor bişey dememizi istiyor benimde bu aklıma geldi
boş ver uğraşma canım arkadaş akıl yaşına uygun cevap vermiş aklı bu kadarına yetiyor
Sen antidepresana bağımlı dizilerdeki aşka hayran manyak bir kızsın
🤣 ya büyü olgunlaş sonra yorum yap senin gibi bir Ergenin lafıyla alınacağı mı düşündün mü
Eminim süratın sivilcelerle dolu evde mezuna kalacağını bile bile tyt ayt çalışan eşofmanlı kız
😂 yazık sana
Meyve tabağın nerde hani renkli kalemlerin
Nesi kusur bunun
Bu ilaçlara ihtiyaç duymak
Bu kusur değil. Sen grip olunca ilaç kullanmak durumunda kalsan bunu kusur olarak mı görüyorsun?
O kusur değil insanların gözünde ama bu kusur
Bu bir kusur değil ama bunun kusur olduğunun düşünülmesi kesinlikle büyük bir kusur.
Öyle kusurulusun kabul et yürü
35 yaşına kadar neden yanlız olduğun anlaşıldı hade yürü
Ne biliyorsun ki? Zekanı kullan. Kızım ben de kullanıyorum. Fonksera 20 mg ve risperdal 1 mg bana ne anlatıyorsun. Ben kabul ettim. Ben ölüyüm eksik olmazsam yalnız olmazdım. Teşhis de majör depresyon f32. Yalnızım her an intiharı düşünüyorum. Ben eksiğim gerideyim. Kabul ettim sen de kabul et. bunu diyorum.
Kullanma
Mecburum sınavım var sınava kadar
Ne iciyorsub
Neden
Kusurlu olman ne alaka
Psikolojisi bozuk ruh hastası veya deli diyorlar antidepresan alanlara
Alaksi yok ama
Alakası yok bunu bende biliyorum fakat elde değil
Ne iş yapiyorsun
Okuyorum
Ne okuyorsub