Tam diyorum ki ‘iyi güzel kilo verdik oh şükür’ aynaya bi bakıyorum ‘5 kilo daha versem çok mükemmel olacak’ sonra tekrar diyete başlıyorum cidden yıldım

Tam diyorum ki ‘iyi güzel kilo verdik oh şükür’ aynaya bi bakıyorum ‘5 kilo daha versem çok mükemmel olacak’ sonra tekrar diyete başlıyorum cidden yıldım

İlk defa kilolu olduğumu hissettim dün arkadaşım fotoğrafımızı paylaşmış bir baktım yanaklarım tombiş benim bu kadar yanaklarım tombiş değildi. Anneme fotoğrafı gösterdim kilo vermem gerekiyor diyor maalesef sadece yanaklardan kilo verilmiyor dedi
Yanakların tombiş olması benim. Hoşuma gidiyor genelde ama genel olarak göbek bölgesindeki yağlar falan hoşuma gitmiyor
Kilo verme süreci bir noktada takıntı haline gelebilir, özellikle aynaya bakıp daha da iyisini görmek istiyorsanız. Ama önemli olan, sağlıklı bir şekilde vücudunuza nasıl baktığınız ve kendinizi nasıl hissettiğiniz. Kilo verme süreci bazen sabır gerektiriyor ve bu yüzden ara vermek ya da küçük hedefler koymak motivasyonu artırabilir
Cevap
12Cevap
Aslında kilo normalse gerisi takıntı olabiliyor. önemli olan aynada kendini sevmek
Bekar kızlar tombik olmaktan korkuyor herhalde ulan zaten evde kaldık tombik olursak bizi kimse almaz 🙄
Ben de çok üzülüyordum birisi beni almayacak diye sjdkd ben sadece aynada kendimi mükemmell görmek istiyorum
o zaman vermen gereken kilonun üstüne bi +2 +3 ekle sorun kalmazzz
İki üç kilo fazladan verip sonra onları alayım mantıklı
Benim ise o sıra almam gereken bir kaç kilo var, ama doğru bu, hep ya kilo almak ya da vermek zorundayız ortası yok 😄
çünkü 5 kilo aslında büyük bir fark yaratıyor görünüşte.. önceki gidende bunu gördüğümüz için bi 5 daha istiyoruz.
Hakikaten öyle. Ne güzel ideal kilodaydım kilo aldım ve 5 kilo vermem lazım acil
Otobüse önce göbeğim sonra ben biniyorum.
Estetik kaygılar hiç bitmez.
Bu işin sonu anoreksiyaya kadar gider uyandırayım
Çok doğru bir soru…. Ama vücut kilo veririek. Bir durakta duraksar…. orada durmakta sağlıklı esasen… onunstabil hale getirip sonra inmek gerek
benim almam gereken 6 kilo var.
Aşko ben sana vereyim gell
Benim vermem gereken yok ki şişko muyum
Evet şişkosun
Bilmiyorum ben anlamam o işlerden
E bana herkesin vermesi gereken iki üç kilo var dendiiiiiii
Takıntılıyız fazlamiz yok aslında
Cidden öyle galiba
Kesinlikle öyle bence 55 kilo 50 kilo insanlar kilo vermek istiyorsa bu direk takintidir zaten
Diyet ve spor elele olursa vücut sıkılaşır zaten.
Milletçe yemeyi seviyoz
Bende ole sorunlar yok
Ayna da kilolu görüyor olabilirsin kendini.
Şişkosunuz çünkü.
Sensin şişko
Kalan üç dört kilonun üzerine verilen kiloları eklenince şişko oluyorsunuz. Benim ne suçum var?
Seni seçtim pikachu
En iyi cevap, tabi ki en doğru seçim 😅
Şiko insanları sevmem.
Bu gece bana uyku yok o zaman
Senin yerine şimdi spora gidiyorum knk merak etme.
benim öyle sorunum yok
Benm almam lazm
Kesinlikle, aynaya bakmamak lazım
Almam gereken üç dört kilo var :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?