Güncellemeler
+1 yıl
türkçem a1 sorry jsjssj
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer zayıf dönemimde daha zayıflamam aşırı basitti ama kilolu dönemlerde aslla basit olmuyor kaybedicek bişeyim yok diye daha çok yiyorum insanlar kilo almışsınd edikçe daha çok yiyesim gelıyor neden sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Canın çekiyor demek ki gadası
6 aydır canım herşeyi çekiyo durmak bilmiyorum
Ye gitsin kışın kilo verirsin
İştah kesici şeylere alışman lazım kahve gündüz muz biraz findik filan enfes oluyor sonra az yemek yiyorsun ve hep fit tabi spor da önemli
ya kuruyemiş yiyince daha çok acıkıyorum kahve günde 4 bardaki içiyorum i bka yaramıyor
Yas kaç kilo boy.
Kahve sade sert amerikano filan olmalı ya da Türk Kahvesi sade
sert kahve içilmiyor midemi bulandırıyo neskafe severim şekerli yaşım 19 kilom 63
yaşım 20 nerdeyse
Maalesef o kahve mahvederr ve daha çok şeker isteği yaratır. Alışman lazım. Biraz zamanla yani hemen olmuyor maalesef.
Günde bi kere yemek yerim ben sebzeli tavuklu etli bazen baklagil biraz yetiyor bazen tabi hamburger filanda yerim ama hep değil
sen bari kasa çevirmişsin benimkiler hep yağ oranımı yükseltiyo yağlı bişey yediğim de yok halbu ki hep kahve süt dondurma
Zamanlama önemli tabi bunlarda da akşam 8 den sonra bir şey yemem genelde alışmak önemli 21 gün kuralı var bi düzenne alişmak için. Yaptiklarin sana mutluluk veriyordur muhtemel hormonlarına iyi geliyor ilk sonra yağ olarak dönüyor bi döngü bu. Biraz önce azim istek kendini nasıl bulmak istediğin vücudunu sonra da değişim. baslayinca artar azim ve daha dikkat edersin 2 hafta zorlanirsin tabi normal bu da
boş ver can boğazdan gelir hem kilon bence o kdr çok değil kız dediğin biraz etine dolgun olmalı 😊
ya ben kendimi beğenmedikten sonra gerisi boşş
Tamam işte o zaman önce kendinden başla kendinle barışık ol kiloyla güzelleşmekte var tabi herseyin fazlası zarar Bi balık etli olmak var bide balina etli fazlası zarar tabi 😊
Çünkü yemek yemek harika bisi
evett puff
ISKDKDKDDLDŞDŞŞDŞFDJCMDŞC
Psikolojin olarak olabilir
Psikolojik*
psikolojin oolmak :D
*Piskolojik olacaktı, şahsen benimde öyleydi nasıl desem yemek yerdim 30 dakika sonra yemek yememiş gibi olurdum yeniden yerdim , herhangi bir sağlık sorunum yok spora başladıktan sonra bu duruma alıştım attık yemiyorum.
e ben spor yaptıkça daha çok acıkkıyorum enerji kaybediyorum diye
Besin olarak sadece spordan sonra protein alırsan olmuyor bu kadar
Kaç kiloydun ilk başta şu an kaçsın
Kilo al bir şey olmaz zayıfmışsın
Darısı 70 kilolara
Kaç kilosun
63 1.64
Normal
göbek var ya o sıkıntı
Görmedim ki
164’ün hakkı 63 kilo mu? Nasıl normal. Kızın biraz kilo vermesi lazım. Kilo verdikçe hem özgüveni yerine gelir hem kendini daha çok beğenir bence.
@MutluOK doğru diyosun ama ben bu gidişle 2030 da falan anca veririm
Yok yav sen onlara bakma 🙂 çok mu kilon seni görmek isterdim 🤣
Profildeki benim. Biraz saçma bir açıklama oldu ama 1 ay önceki halimi görsen “Bu gerçekten sen misin?” derdin. Ben de kiloluydum. Yani çok aşırı kilolu olmasam da kilom vardı. Göbeğim falan sarkıyordu. Kıyafet giydiğimde falan kötü görünüyordu vücudum. Nefesimi içime dahi çekiyordum ama yaklaşık 1 ay önce kardiyo yapmaya başladım. Günde 1 saat belli aralıklarla koşuyor ve yürüyorum. Günlük minimum 500 kalori yakıyorum kardiyo egzersizlerinde. Bunun dışında beni tok tutsun diye Yulaf ezmesi kullanılarak yapılan yemekleri falan yemeye çalışıyorum. Gerçekten inanılmaz faydalı oldu. Şu an halimden çok mutluyum. Bundan sonra göğüs falan çalışmaya başlayacağım. Bence sen de yapabilirsin. Fotoğraf atma şansım olsa 1 ay önceki fotoğrafımı atardım ama atamıyorum. :/