Bitkisel ürünler yüzünden canından olan insanlar var, sizce bitki çayları ne kadar sağlıklı?

Bitkisel ürünler yüzünden canından olan insanlar var, sizce bitki çayları ne kadar sağlıklı?
Vücut İhtiyacı Olan Besinlerden Yoksun Bırakabilir: Birçok bitki çayı, vücudun su ihtiyacını karşılamak için içilse de, aşırı bitki çayı tüketimi, bazı besin öğelerinin emilimini olumsuz etkileyebilir. Bu da zamanla beslenme dengesizliğine yol açabilir. Bitki çaylarının günlük kullanılması gereken miktarı her bitkiye göre değişir. Örneğin, 15 gramın üstünde tüketilen adaçayı çarpıntı, kramp, denge bozukluğuna yol açabilirken, rezene çayının fazla tüketilmesi konüzyonlara, papatya çayının da fazla tüketilmesi alerjik reaksiyonlara neden olabilir” uyarısında bulundu.
Zayıflama çayı diye birsey yoktur. Bütün bilimsel çalışmalar bunu böyle söyler. Bunlar. ticari aldatmacadir. Ve her bitkisel ürünün bir yan etkisi bir alerjik reaksiyonu söz konusudur her bitli her insana aynı etkiyi yapmaz bunlar faydalı olmakla beraber dikkatli kullanılmalıdır.
Cevap
3Cevap
Zararlı değil ama bilip bilmeden kullanılırsa zararlı olabilir. Bazılarını her gün tüketmek bile iyi değil. Günde 4 5 bardak içenler var, değişik çayları karıştıranlar var. Bunlar zararlı tabi
Bence yararlı tabi zayıflatma çayı gibilerinden bahsetmiyorum mesela papatya, ada çayı, kedi otu, üzerlik. Ama düzenli ve sık kullanımda zararları oluyor. Karaciğerde hasar en çok görüleni en çok karaciğeri etkiliyor hem ilaçların çoğu hemde bitki çayları. O yüzden kısa süreliğine kullanılmalı.
sağlıklı ama şu an ticareti yapılanlar Allah korusun
Ben de her akşam ıhlamur içiyorum ama🤨 Sağlık için zayıflamak için değil bu kadın farklı bişeyler içmişti4
Bence zararlı değil ama güvenilir bir yerden ve güvenilir bir markadan almak ta önemli.
Aktaran alıyorsak zararlı olmaz diye düşünüyorum ama tam emin değilim poşet çaylar zararlı diye duymuştum ama
Fazlası zararlıdır.
Dozunda içtiğin müddetçe zararlı değil.
hayır bence
Neden ölüyomuş ki
Uzak durmak lazım
Korkarım
Degıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?