Sağlık Kalp masajı ve suni solunum yapmayı biliyor musunuz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Tabi önce kalbin durmuş olduğunu anlayabiliyor olmanız gerek🌧 Kalp masajı ve suni solunum yapmayı biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır bilmiyorum 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Sağlık konusunda 972 cevap paylaştı. İlk yardım sertifikam var 2014 den beri 3 yılda bir yeniliyorum Ama yinede zor Bide şimdi defiblatör mevzu var işler karışıyor 1 8 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Otomatik eksternal uygularsınız cihaz yönlendiriyor Yorumla barraküda 1 yıl Öyle ama işte senin kadar bilgili değiliz birde o anda aksiyonda karışabilir :) sağamı solamı yukarı mı aşağımı Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Derin nefes alıp yaparsın biliyosun sonuçta Yorumla barraküda 1 yıl Sınavda nerdeyse karıştırıyordum. Allah lazım etmesin birisine yardım edemezsem üzülürüm Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Edersin bisiklet sürmek gibi Yorumla barraküda 1 yıl Bir yapmaya başlayınca gerisi gelir siyorsun Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Evet öyle Kalp masajı bile oldukça yeterli hastaneye ya da ambulansa ulaşana kadar Yorumla barraküda 1 yıl 👍👍 Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Sağlıkcıyım evet ama teorikte biliyorum. Uygulama için öyle birisine denk gelmedim birde bölümümde ötürü bana gerek kalmıyor 1 5 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hangi bölüm Yorumla politenurse06 1 yıl Ameliyathanedeyim , sende mi sağlıkçısın Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Evet Yorumla politenurse06 1 yıl Bu devirde sağlıkçı olmakta zor Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Maalesef Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Doğru uygulama ile sizlerde yardımcı bir sağlık personeli olabilirsiniz. Unutma, hayat senin ellerinde 👍 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 410 cevap paylaştı. Yani sayılır ama biraz cesaret işi ya 1 0 Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Evet. İlk yardım eğitimi aldım 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet sertifika almıştım 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 648 cevap paylaştı. Bilmiyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bilmiyeah. 1 0 Yorumla
Kubilay7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Evet isim o 1 13 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl İşiniz nedir Yorumla Kubilay7777 1 yıl Paramedik Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Güzelmiş Yorumla Kubilay7777 1 yıl Senin Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Paramediğim Yorumla Kubilay7777 1 yıl Atandin mi Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Evet Yorumla Kubilay7777 1 yıl Nereye Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef 😁 Yorumla Kubilay7777 1 yıl Antalya mi Yorumla Kubilay7777 1 yıl Onu soyle Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hayır Antalya değil Yorumla Kubilay7777 1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır bilmiyorum
İlk yardım sertifikam var 2014 den beri 3 yılda bir yeniliyorum
Ama yinede zor
Bide şimdi defiblatör mevzu var işler karışıyor
Otomatik eksternal uygularsınız cihaz yönlendiriyor
Öyle ama işte senin kadar bilgili değiliz birde o anda aksiyonda karışabilir :) sağamı solamı yukarı mı aşağımı
Derin nefes alıp yaparsın biliyosun sonuçta
Sınavda nerdeyse karıştırıyordum. Allah lazım etmesin birisine yardım edemezsem üzülürüm
Edersin bisiklet sürmek gibi
Bir yapmaya başlayınca gerisi gelir siyorsun
Evet öyle
Kalp masajı bile oldukça yeterli hastaneye ya da ambulansa ulaşana kadar
👍👍
Sağlıkcıyım evet ama teorikte biliyorum. Uygulama için öyle birisine denk gelmedim birde bölümümde ötürü bana gerek kalmıyor
Hangi bölüm
Ameliyathanedeyim , sende mi sağlıkçısın
Evet
Bu devirde sağlıkçı olmakta zor
Maalesef
Doğru uygulama ile sizlerde yardımcı bir sağlık personeli olabilirsiniz. Unutma, hayat senin ellerinde 👍
Evet biliyorum
Yani sayılır ama biraz cesaret işi ya
Evet. İlk yardım eğitimi aldım
Evet sertifika almıştım
Evet
Hayır bilmiyorum
Evet biliyorum
Bilmiyorum
Bilmiyeah.
Evet isim o
İşiniz nedir
Paramedik