Sağlık Otobüste karnım ağrıyor sizce ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bayaga yol var hiç böyle olmamistim 40 dakika filan Güncellemeler1 yıl Ve birde çok yavaş karne günüsü diye kalabalık Otobüste karnım ağrıyor sizce ne yapayım? Cevapla Otobüs Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Muavine soyle en yakin benzinlikte duruyorlar cogu zaman 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yakın yerde inmedim Yorumla Soran 1 yıl Ve sürekli duruyor normalde hızlı giderdi söylemem de çok kalabalık halk otobüsü ayakta dursam tutması daha kolay olur mu Yorumla Kızistenebilem 1 yıl Halk otobusuyse in bence cafeye gidip girersin tuvalete Yorumla Soran 1 yıl Cafe yoki ormanlık sıkıntı orada Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. İlk durakta in bence 😀 0 27 Yorumla Soran 1 yıl İnmedim inicek ve yapacak yer yok çok kalabalık ve sürekli duruyor düz gitmiyor Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Tuh bee bi sakatlık çıkmasa bâri Yorumla Soran 1 yıl Hızlı gitse bir şey olmuycakta duruyor sürekli gidince hissetmiyorum durunca hissediyorum Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Tuh yaa neyse başka şeyler düşün Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapayım durmasa bari durmayinca gözlerimi kapatıp dalarim Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Başka şeyler düşün uyuma bence Yorumla Soran 1 yıl Nedenki uyursam daha az düşünmezmiyim Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Karnın ağrırken nasıl uyuycan 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Zorluycam kendimi başka çözüm bulamadim Yorumla Ali-Rıza 1 yıl E hadi dene bakalım uyuyabilirsen daha çok mu var yolun Yorumla Soran 1 yıl Var biraz çok yavaş gidiyor şansıma Yorumla Soran 1 yıl Ve çok fazla duruyor Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Öyle olur zaten 😏 Yorumla Soran 1 yıl Birde ormanlık insem ne olucak otobüs bulamiycam oralarda kaybolucam keşke senin ilk dediğin gibi ilk durakta inseydim orası tenha degildi Yorumla Soran 1 yıl Karne günü ya herkes gezmeye gidiyor biryerlere of neden bugün çıktıysam yolla Yorumla Soran 1 yıl Neyse az kaldı 10 dakika filan dayanayim 🥲 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Hadi sabret az kaldı Yorumla Soran 1 yıl Çok şükür girdim ilçeye 5 dakika sonra inicem Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Hadi bakalmm ☺️ nerde yaşıyon Yorumla Soran 1 yıl Çok şükür indim Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Yakın mı bâri evin Yorumla Soran 1 yıl Vardım ateşimde çıktı hastalancam galiba usutmusum Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Eyyvah eyvah Yorumla Soran 1 yıl :( Yorumla Ali-Rıza 1 yıl E hastane falan yakın mı bâri Yorumla Ali-Rıza 1 yıl İyi miisin Yorumla Ali-Rıza 1 yıl Irda mııısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Regl mi oldun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya wc filan geldi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haaa başka şeyler düşün kaçırma sakın Yorumla Soran 1 yıl Hiç kaçırmadım ama korkuyorum 😐ve çok kalabalik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karnını ovma sakın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendi kendinin omuzlarına masaj yapHatta burada biriyle kavgaya tutuş unutursun Yorumla Soran 1 yıl Otobustende bakmamaya çalışıyorum çok fazla yol gibi gözüküyor gozumde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muavine soyle en yakin benzinlikte duruyorlar cogu zaman
Yakın yerde inmedim
Ve sürekli duruyor normalde hızlı giderdi söylemem de çok kalabalık halk otobüsü ayakta dursam tutması daha kolay olur mu
Halk otobusuyse in bence cafeye gidip girersin tuvalete
Cafe yoki ormanlık sıkıntı orada
İlk durakta in bence 😀
İnmedim inicek ve yapacak yer yok çok kalabalık ve sürekli duruyor düz gitmiyor
Tuh bee bi sakatlık çıkmasa bâri
Hızlı gitse bir şey olmuycakta duruyor sürekli gidince hissetmiyorum durunca hissediyorum
Tuh yaa neyse başka şeyler düşün
Öyle yapayım durmasa bari durmayinca gözlerimi kapatıp dalarim
Başka şeyler düşün uyuma bence
Nedenki uyursam daha az düşünmezmiyim
Karnın ağrırken nasıl uyuycan 🤔
Zorluycam kendimi başka çözüm bulamadim
E hadi dene bakalım uyuyabilirsen daha çok mu var yolun
Var biraz çok yavaş gidiyor şansıma
Ve çok fazla duruyor
Öyle olur zaten 😏
Birde ormanlık insem ne olucak otobüs bulamiycam oralarda kaybolucam keşke senin ilk dediğin gibi ilk durakta inseydim orası tenha degildi
Karne günü ya herkes gezmeye gidiyor biryerlere of neden bugün çıktıysam yolla
Neyse az kaldı 10 dakika filan dayanayim 🥲
Hadi sabret az kaldı
Çok şükür girdim ilçeye 5 dakika sonra inicem
Hadi bakalmm ☺️ nerde yaşıyon
Çok şükür indim
Yakın mı bâri evin
Vardım ateşimde çıktı hastalancam galiba usutmusum
Eyyvah eyvah
:(
E hastane falan yakın mı bâri
İyi miisin