Hormon tedavisi ne tek başıma başlamak istiyorum, çapa cerrahpaşa fatih ve bakırköy yerkeşi aradım hiç. Cevap yok Marmara hastanesi aradım cevap yok. Lütfen kullanman gereken hormon ilaçı nedir diye yazarmısın. Gerçekten zor durumdayım anlayışlı kızlar varsa onlara teşekkürler ederim
Estradiol cyclo - progynova 2 mg
Progesteron 100 mg
Aldactone
Androcour 50 mg
Estradiol cyclo - progynova 2 mg
Progesteron 100 mg
Aldactone
Androcour 50 mg
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de dün başlamiştım ama ne yazikki aldatici yorumlar nedeniyle 300 mg aldactone kullandim ve tansiyonum yerlere düştü. Kendimi sersemlemis hissediyordum ve her yarim saatte bir çişe cikiyordum ayrica aldactone un yan etkileri beni biraz korkuttu kullananlarin yoeumlarini falan okudum. Aynsi anda cyclo progynova da almistim 2 koyu 1 beyaz maalesef koyular daha zararliymis bu ilacin da yan wtkileri korkunç. Yemin ederim 1 günde anca düzeldim hala pek iyi degilim. Ayrica aldactone u guvenilir dozlarda kullan lutfen cunku potasyum tutuyor ve elektroliz dengen çöküyor vucudun alismasi lazim eger patates domates mercimek findik ispanak yani türk yemeklerini yememen lazim uzun sureli kullanimda muz falan yasak ama her gun elma yiyebilirsin cunku potasyum da lazim. Onu gectim cok sikintili yanlari var tansiyonun duatugu icin yukseltmek isticeksin yani tuz falan yemen gerek ancak vu ilaci kullandigin icin tuz ywmemen gerek hadi yukseldi diyelim duşurmek çok zor uzun sirrli kullanim benim gozumu korkuttu dün il kdefa hormon aldim ve yan etkileri beni mahfetti (asiri doz aldigim icin) bir süre baslamayi düşünmüyoeum kendine dikkat et bol su ic aldactone bobrekleri çok yorucak cyclo ise pek arastirmadim ama etkisi cok hizli damarlarim daraldi tek kullanimda ve libidon aldactone nun da etkisiyle yerlere dustu resmen yaşamiyorum libidomu özledim uyarilmak cok hos bir ozellikmiş
He bu arada ilacin afir gelmesinin benim yasimla da alakasi olabilir 17 nin ortalarindayim ve aldactone ve cyclo progynova reçetrwiz satikiyor eger satmazlarsa nöbetci eczanelere saat gece 10 da git onlari satmiyacagi ilaç yok
Hangi hormon gögüs büyütür progesteron Aldactone cyclo progynova birde Androcour diye hapta var. Sen tek başına kullandın ya da doktor gözetiminde mi tek başıma kullanırsam herhangi bir bayılma vb. Gibi etki eder mi?
Cevap verdiğiniz için çok sevindim 🙏
Psikiyatriye gittin mi? ya da gitmeyi düşünüyon mu?
Ben 17 yasindayim kafama gore aldim ve kulkandim ailemin haberi bile yok. Androcurdan bahsetmissin. Sana tavsiyem kullanma karacigerin mahfolur. Ayrica eczanelerde de zor bulunuyor sanirsam receteli satiliyor onu kullanmani tqvsiye etmem aldactone ona gore cok cok daha hafif bir ilac ayni derecede andtojen (testestronu) baskiliyorlar haftaya belki tekrar baslarim ama hala tansiyonum duzelmedi dndndnw. Bunu yazarken ellerim titriyor. Psikiyatriye gitmem gidemem.
Profewtron un etkisi erkeklerde bilinmiyir henuz ama yine de aliyorlsr daha kadinsi olmak icin cyclo da ikisi de oodugu icin esit derecede ostrojen ve progrstrin aliyosun sanirim etkisini hizli gosterir estrofeme gore (estrofem yasaklandi bu arada) ama yan etkileri var
Peki neden psikiyatri gidemiyon ekonomik durumun mu yok
Reşit degilim ayrica psikiyatrinin ise yarayacagini sanmam
Sen kaç yasindasin bu arada
Bende bu durum 2018 de başladı
2018 den beri cinsiyet değişikliği olmayı düşünüyorum ve istiyorum istemem 2019 da başladı
2018 den berî kadın kıyafeti ne bakıyorum mini askılı uzun elbise kolsuz bluz vb.
2018 den berî cinsiyet değişikliği araştıyorum
Eğer bu ameliyatı olursam asla pişman olmayacağımı ve memnun kalacam diye düşünüyorum
Karşı cinse geçme isteğim içten gelen duygu diye düşünüyorum
Kendimi kadın olarak görüyorum
Yani kararsızım
21 yaş
Ben her gün 100 mg alayim diye dusunuyorum ama cok dusirmez testoyu 200 mg ideal ama o zmn da riskler olusuyor 150 mg mi alsam acaba cyclo 3 tablet aliyorum zaten bi sorun cikmaz diye dusunuyorum bu hafta zaten baslayamam potasyum iceren cok fazla sey yedim depresyona girdim resmen
Ergrnligin son asamalarindasin yerinde olsam hemen alirdim eger eminsen şahsen ben femboy olucam jdnfndnf kiz olarqk hayal edemyorum kendimi cocuklarim da olsun istiyorum ya da sadece vesvese aliyorum sacma sapan bir sekilde
Yani genelde doktora endokrine gitmemiz lazim ancak kendi kendine de olabikirsin bu acidqn daha şanslisin ben resit olmadigim icin doktora gidemiyorum
Bu iki ilaç 300 tl tutuyor bu aradq ve her gun 2 aldacton 3 de cyclo alirsan tam 1 hafta yetiyor yani ayda 4 defa ilac almalisin bu da 1.200 tl ediyor :/
Reçetesiz vermiyor
Psikiyatri gitinmi
Başlaya bilirsiniz
Tek bumu sıradan mesaj insan bir yorum yapar öyle değil böyle vb. Gibi