Bak canım referans aralığı 03 ve 07 ama çocuğunun 078 yani fazla demekki hala var ama eskisinden daha iyidir amaliyat olmuş doktora sormadınız mı bu sonuçları
Keratinin uzun süreli susuz kalma, tansiyon düşük, enfeksiyonlar gibi nedenlerden yükselir ve doktorun bahsettiği şey çok yüksek dereceli olunca böbrek yetmezliği oluyor yani keratinin 5 olduğu zaman böbrek yetmezliği oluyor çocuğa bolca su içirin ama aşırı fazla da vermeyin bu sefer tuvaleti geldiği zaman yapmaz ve idrar geri gider böbreklerini kaybeder ama şimdiki çok yüksek değil yani korkmanıza gerek yok da tedavisi falan var mı bunun yanı doktor ne diyor? Bu arada bolca yeşillik ve meyve yesinn keratinin yüksekliği idrarla ilgili biseydir bazen idrar yolunda tıkanıklık sonucu yükselir ama aşırı yüksek olması lazm heralde çocuğunuz sadece susuz kalmış olabilir bolca su içirin ve doktora görünün tekrar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hala böbrek hastalığı var demektir
Naısl var nasıl anlıyorsun
Ne kadar çalışıyor böbrek
Bak canım referans aralığı 03 ve 07 ama çocuğunun 078 yani fazla demekki hala var ama eskisinden daha iyidir amaliyat olmuş doktora sormadınız mı bu sonuçları
76 pardon
Sordum ama buna bakarak
10 seneye kadar anca böbrek iflas olur dedı
Fazla olunca ne oluyor?
Keratinin uzun süreli susuz kalma, tansiyon düşük, enfeksiyonlar gibi nedenlerden yükselir ve doktorun bahsettiği şey çok yüksek dereceli olunca böbrek yetmezliği oluyor yani keratinin 5 olduğu zaman böbrek yetmezliği oluyor çocuğa bolca su içirin ama aşırı fazla da vermeyin bu sefer tuvaleti geldiği zaman yapmaz ve idrar geri gider böbreklerini kaybeder ama şimdiki çok yüksek değil yani korkmanıza gerek yok da tedavisi falan var mı bunun yanı doktor ne diyor? Bu arada bolca yeşillik ve meyve yesinn keratinin yüksekliği idrarla ilgili biseydir bazen idrar yolunda tıkanıklık sonucu yükselir ama aşırı yüksek olması lazm heralde çocuğunuz sadece susuz kalmış olabilir bolca su içirin ve doktora görünün tekrar
yüksek çünkü
Yüksek olunca ne oluyor
böbrekte protein kaçağı olabilir veya taş vs. olabilir
Protein kaçağı vardı ama amelıyat oldu
az su icmesinden de kaynakli olabilir
Yok aksine cok su içıyor a
bobrekte bir sorun var ama
Ne yapayım
Sondalı filim çektirecem ben
ultrasona gir
Girdim ooo ben ne ler yaptım
en son ne zaman girdin
Bir ay önce
doktora tahlilleri gosterdin mi
Normal dedi ultrason için
Ama daha önceden hasar olmuş böbreği biri küçük maalesef 😔
aslinda ciddi derecede yuksek değil sonucun ama bi sorun yoksa boyle olmamasi gerek
bobregin biri kucukse sorun var işte ondan kaynaklidir korkmana gerek yok canim
Ben 4 senedir nefroya takipteyim bakacam iyi olmasa ben vercem kendı böbregımı ama onun için zaman var
vücuduna zarar veriyosa ver tabi gecmis olsun
Teşekkür ederim canım benim
bilemedim
Tamam sagol