Cilt Bakım Bu kırmızı nokta nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sivilce değil anlaşılıyor. Dün çıktı galiba. Bir tane var. İz gibi ama oraya bir şey olmadı. Nasıl geçer? Bu kırmızı nokta nedir? Cevapla Sivilce Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Senin de bir kırmızı noktan var demek ki bu hayatta :D 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Takıldığın şeye bak yediğin birşey dokunmuş alerji olmuştur kaşıma orayı geçer bir kaç güne :) 0 0 Yorumla
C-J-N-G Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar büyük derdiniz var, bir nokta kırmızılığı bile dert ediyorsunuz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim beyefendi. Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kırmızı ben vücudun farklı yerlerinde olur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nerede? Yorumla gezgin-34 +1 yıl Bacak sırt kol fark etmez ki olan bir şey bunun için doktora gittim ben doktor dedi Yorumla gezgin-34 +1 yıl Seninki nerde Yorumla Soran +1 yıl Kolumda Yorumla gezgin-34 +1 yıl Normal boşuna takma kafaya olağan bir şey yani Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla gezgin-34 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ufddd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Neren birasi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kolum Yorumla Ufddd +1 yıl Kanka bi dktora git Yorumla Soran +1 yıl Bu zamanda mı? Hastaneler virüs yuvası Yorumla Ufddd +1 yıl Sz bilsnz Yorumla Soran +1 yıl Peki, teşekkür ederim yine de Yorumla Ufddd +1 yıl Rica Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin de bir kırmızı noktan var demek ki bu hayatta :D
Takıldığın şeye bak yediğin birşey dokunmuş alerji olmuştur kaşıma orayı geçer bir kaç güne :)
Ne kadar büyük derdiniz var, bir nokta kırmızılığı bile dert ediyorsunuz.
Merak ettim beyefendi.
Sinek ısırığı falan olabilir galiba
Kırmızı ben vücudun farklı yerlerinde olur
Nerede?
Bacak sırt kol fark etmez ki olan bir şey bunun için doktora gittim ben doktor dedi
Seninki nerde
Kolumda
Normal boşuna takma kafaya olağan bir şey yani
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Neren birasi
Kolum
Kanka bi dktora git
Bu zamanda mı? Hastaneler virüs yuvası
Sz bilsnz
Peki, teşekkür ederim yine de
Rica