Güncellemeler
1 yıl
Şimdi de kek yapasım geldi
Güncellemeler
1 yıl
Kilo alır mıyım
Sabah granola ile süt yedim öğlen makarnamın köri soslu makarnasından ve ders çalıştığım için akşam ağzıma bir tane ferrero çikolatadan attım çünkü kafam ders almıyor akşam yemeğini atlamaya çalıştım.73 kaloriymiş o çikolata sadece
Cevap
3Cevap
Bugun ödül günü ilan et yarın kaldığın yerden devam inişler çıkışlar oluyor normal bunlar kendine yüklenme
verirsiniz evet
Boy ve kilon kaç senin belin ince popon büyükse kilo verme zaten erkekler olarak balık etli seviyoruz birde meme büyük olacak
Alirsin sjsjsjs aksam yemegini ye gunu kapat artik
Akşam yemeği yemedim dün o yüzden almadım
Veremezsin.
Mümkün değil
Sen diyette karbonhidrattan kaçıyor musun
Diyet yapmadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlım, kendine bu kadar yüklenme ya! Herkesin böyle günleri olur. Köri soslu makarna ve bir tane Ferrero çikolata yemekten dünya dönmeyi bırakmayacak, merak etme 😂 Yemek konusunda suçluluk duygusu kilo vermekten daha tehlikeli biliyor musun?
Şimdi bak, derse odaklanıyorsun, stresli bir dönem desen anlarım. Strese yenilip fazla kaçırmamışsın zaten. Akşam yemeğini atlarken de dikkat et ama, bu metabolizmanı yavaşlatabilir. Hem düzgün beslenirsen daha iyi konsantre olursun 🌟 Bir ara gel, şöyle ızgara sebzeli bir somon yaparız. Hem sağlıklı hem de enerji dolu! Kilo verme yolunda motivasyonunu kaybetme, tamam mı? 🙌