Inthr düşünceleri var ve plan kuruyorum sürekli böyle şöyle diye
Ilaclar ise yaramadı
Yatış verir mi
Inthr düşünceleri var ve plan kuruyorum sürekli böyle şöyle diye
Ilaclar ise yaramadı
Yatış verir mi
Yani bunu doktora sormak lazım. Paranoid düşünceler, kişilik bozuklukları sonucunda oluşuyor. Değersizlik ve kaybetme korkusu sonucunda ilerleyen anksetiye sonucu olmayan şeyler kafanda olmuş gibi canlanır.
Ne demişler, sen zihnini iyileştirmenin yolunu bul, ruh zaten kendisini iyileştirir. Geçmiş olsun. Yatış vermez ilaç verir. Numara yapanı da anlıyorlar
Numara yapmıyorum yemin ederim iyi değilim ya
Bende bi ara camdan atladım ara sıra aklıma geliyor geceleri herkes uyurken evden kaçıp intihar mı etsem diyorum arkamdan mektup veya video da bırakmak istiyorum saçma sapan şeyler düşünüyorum ve Antidepresan kullanmaya başladım sende kullan bence saçma sapan şeyler düşünme yoksa sonsuza kadar cehennemde yanarsın bende ALLAH korkusu olduğu için yapamıyorum
Bende Ama işte o anlık şeyle yapar insan
Cevap
5Cevap
yatış olabilir doktora sormak lazım.
Neden, niye ne sebebsen dolayı o düşünce oluyor
Bilmiyorum ki bende ama artık biktim
Mutsuzluk korku kaygı endişe panikatak heyecanları , zamanı gelecek bazı kaygılı beklentilerin verdiği tesirginlik korkular varsa bunlar düzeltilebilir. Özgüven kazanimiyla yok olur. Zannedersem bu gibi şeyler sendeki ve baş edemiyorsun
Durumun gerçekten ciddi ise, akıl hastanesine sevk edebilir.
Nasıl gerçekten mi Ama bu şekilde yazdığım gibi yatırırmi peki
Evet ilaçlar verdi ise yaramadı bende obsesyonel düşünceler ve eylemeler karışık anksiyete depresif bozukluk var doktora bunları anlattım yatış vermedi tekrar gittiğimde verir mi acaba
Ayrıca dini inanışın ne bilmiyorum, ancak intihar etmek hiçbir şekilde bir çözüm değil, öldüğünde sadece Bu dünyadan gideceksin, acıların dertlerin çektiğin çileler sadece, görünüşte kaybolacak, ancak bir yere gitmeyecekler Allah'ın verdiği canı Allah alır, onu da zamanı gelince Alır onun haricinde biz kullara sıkıntılara karşı sabretmek ve pes etmemek düşer, diğer tarafa eninde sonunda gideceksin zaten, istesende istemesende kaçışı yok. Ama bir düzgün ve iyi bir insan olarak gitmek var, birde günahkar olarak gitmek seçim senin.
Biliyorum Ama şu an kendime engel olamıyorum mi olsam zaten asla böyle şey yapmam
Ve yatış verimi acaba
Ben demem ya doktor der mi acaba diye merak ettim
Analdim teşekkür edrim
Özel pisikatrist e gitmek istersen durumun varsa birini önerebilirim ben onun sayesinde iyi oldum devlete gidip geldik çözüm bulamamistik
Merhabalar
Geçmiş olsun neden böyle düşünüyorsun peki yaş kaç be oldu ki
18 bilmiyorum doktor neder ki
İntihar düşüncen varda teşebbüs var mı
Evet vardı eskiden yaomisligim
Xper yetmiyor
Orada mısın
Bende yaşadım senin gibi yardımcı olacam
Ne için Peki
Burdan anlattın
Ya anlatabilecek olsam anlatırım istemiyorsan sorun değil
Iyi verim ig