+1 yılKardes bak omrum boyunca dr'dan uzak durdum. Sirf korktugum icin sonra yasadigim srnin gibi agrilar yuzunden ebem agladi afedersin. Neyse ilk once kanal trdavisi kadar kolay bir sey yok! Inan bana ! Simdi sen doktora diyeceksin ki ilk once uyusturucu sprey sik o bolgeye sonra igne vur 2 adet bir on taraf bir de arka tarafa igne vuracaktir sonrasinda bekleme suresi onemli agzini hissetmediginde doktor baslar isleme sonrasini duymayacaksin serefsizim bak! Kanal tedavisi bazen 2 kere syni islrmyapilmak zorunda kaliyor sakin kacma o dis kilirsa cekilmez zorunda kalinir. Neyse kardesim dr'unda kadin degil erkek olsun eger gittiginde islem bittikten sonra buyuk problem yasarsan gel essek gibi anircam burada kendine guven cikarken guleceksin oha ne kadar kolaymis bos yere korkmusum l*n dye
51 Yorumla
Soran+1 yılAhaha tesekkurler yorum icin :D devlete gidersem sprey sık falan diyebilir miyim ki :/
En İyi Cevaplar
ben oldum. benden önce 12 yaşındaki yiğenim de oldu. Kesinlikle acımıyor. Zaten yanağının içine iğne yapıyorlar hiçbirşey hissetmiyorsun tedavi boyunca. Üç seans oluyor benim bildiğim. Sadece sinirlerini alırken biraz acıyacak. Çok değil. Korkulacak birşey değil. Güven bana.*Sakın gece seanslarına gitme doktorlar uykulu oluyor. Öğle saatinde. de yemek yiyorlar en iyisi sabah.
04 Yorumla
Soran+1 yıl13.51 randevu saati :/
Soran+1 yılDimi :) tesekkur ederim :))
+1 yılBenim babam diş teknisyeni ve ayrica 2 kere kanal tedavisi olmus birisi olarak Doktor senin disin sanirim cok curuktu o yuzden onu kurtarabilicekmi veya kurtaramiycakmi dişin ilac tedavisine yanit vericekmi diye bakmak icin ilac vermistir veya disinde apse varsa onun icin vermistir :) Disinin durumuna gore ilk gun disini temizleyebilir sonra 2 gun sonra gel der veya direk tedaviye baslar Hic kendini kasmana gerek yok gercekten o igneyi anlamiyosun bile disinin curuk kenarlarini makinesiyle cilaliycak sekil vericek ve disinin icine kucuk civilerden sokucak sonrada doldurucak merak etme korkacak birsey yok sorun olursa burdayim :)
19 Yorumla
Soran+1 yılCivi mi sokucak 😱
- +1 yıl
Civi dediysem insaat çivisi degil canim :) toplu igne gibi birsey disinin icindeki sinirleri temizliycek disin kaniyormu arada?
Soran+1 yılHayir kanamiyor
- +1 yıl
Senin dişin iyi o zaman benimki surekli kaniyordu ilerlemisti cok Seninkine gecici dolgu yapabilir bir hafta sonra gel diyip normal dolgu yapar :) Korkman cekinmen icin bir sebep yok :) Dişini çekse dahami iyi olurdu sence
Soran+1 yılGecici dolgu yaptiginda disim agrir mi peki?
- +1 yıl
Hayir sadece disinin icine o kucuk civileri soktugunda biraz aciyabilir gozlerini kapat en sevdigin sarkiyi soyle ya da dua et ben oyle yapmistim :) gecici dolguda zaten oyun hamuru gibi birsey sadece yemek yiyince disinin icinin zarar gormemesi icin yapiyor onu Gercek dolguya hazir olsun diye veya pamukta koyabilir :)
Soran+1 yılAnladim cok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Umarim disin eski sagligina geri doner.
Soran+1 yılİnsallah doktorun eli hafif ve anlayisli olur bide :) tesekkur ederim
Doktorun marifetli bir adamsa inan hiçbişey hissetmiyorsun. Bende daha yeni yaptırdım 1 ay falan anca oldu sadece ağzını manyak gibi ayırıyorsun başka hiçbişey olmuyor korktuğuna değmez bizzat yaşadım ve söylüyorum gram acı hissetmiyorsun. Ve o dişçiden çıktıktan sonra oh be dünya varmış diyorsun. Rahat ol hiçbişey olmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılKime, nereye gittin 😞 Devlet secme hakkin yok galiba, zaten bastan savma is yapiyolar kaba diyorlar %80ni oyle diyor. Ozele gidiyim diyorum şu an . Bu kocaman rahatlatici gorus icin cok cok cok tesekkur ederim. Girmeden disciye tekrar gorusunu okucam.
- +1 yıl
Ben özele gittim. Kayseride. Ama devlette gerçekten işini hakkıyla yapan doktorlar var. Ben gram acı hissetmedim gerçekten korktuğuma hiç değmedi. Sana tavsiyem acıyor diyenlere fazla takılma bana da çok dediler korka korka gittim ama korkmaya gerek yokmuş doktora gittiğindede gözlerini kapat hiçbirşeye bakma daha rahat olursun. Zaten iğne öyle bir uyuşturuyor ki doktordan çıktıktan sonra peltek peltek konuşuyorsun bişey hissedemezsin o durumda rahat ol doktor bana bikaç saat bişey yiyip içme yanağı dilide arada götürürsün haberin olmaz dedi :) ve herşey bittikten sonra ağrı olmamasının rahat rahat yemek yemenin tadıda hiçbişeyde yok :)
Soran+1 yılÇok çok büsbüyük kocamanından teşekkür ederim. Evet naptım gittim bu dediklerinizi not olarak kaydettim dişci icin birebir bir gorus. Tekrardan tesekkur ederim, sanirim ozele gidicem. Sanki ozel de tek olunca o hastane kalabaligi olmayinca daha rahat hissederim gibi. Tekrardan cok cok tesekkur ederim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tekrardan, amin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu korku hatta kabus benide yakın zaman içerisinde etkisi altına almıştı. Bu sebeple 5 (beş) 6 (altı) ay dişciye gitmeyip kıvranmıştım. Fakat sonunda bütün ön yargılarımı bir kenara bırakarak özel bir doktora gittim. Kalçamıca vurulan iğneyi ağzıma götürdüğünde biraz korksam da hiç bir şey hissetmedim ve kanal tedavisinin anlatıldığı kadar korkunç olmadığını hatta hiç korkunç olmadığını gördüm. Şimdi şükür ki çok rahatım istediğim her şeyi hamd olsun yiyebiliyorum.
362 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için. Artık gidicem zaten, kacis yok :)
Soran+1 yılPek sanmıyorum işim bitince düşman olarak görmeye devam :D
Soran+1 yılSanmiyorum :D
Soran+1 yılVariimm :D
Soran+1 yılBilemedim ki şimdi, nesine olsun? :)
Soran+1 yılYa ama :D ımm ne olabilir ki şimdi :D 1-2 sonra buraya yazsam olur mu ki? :D
Soran+1 yılşu an o kadar berbat durumdayım gün yazmayı unutuyorum sen düşün artık :D hı hıı evet gün olarak :D
Soran+1 yılYok yok unutmam :D bir şey bulup mutlaka yazıcam olmadi buraya sorarim :D
Soran+1 yılAğrıyan diş zaten uyutmuyordu, şu an daha fazla sızlıyor. Bir de sabah 7de kalkmam gerekiyor saate bakarsak nasıl olucak bilmiyorum :)
Soran+1 yılşu an şımarabiliyor muyuz :) gerçekten çok sevindim çok kocaman tesekkur ederim. Yarin ilk isim eczaneye ugramak olucak. Tekrardan kocaman tesekkur ettim :)
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim ya :D ama maalesef ki cok pis bir huyum var ne kadar calarsa calsin o telefon duymam. Zaten annem varken telefona da cok gerek kalmiyor acikcasi :) ama gercekten dusundugun icin cok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ben teşekür ederim. =) O pis huy ne yazık ki bende de ara ara oluyor -k çalan telefonsa sürekli oluyor. Birde en büyük alarm "anneleri" unutmamak lazım. Sustur gibi bir fonksiyonu olmayan ve sürekli kendini tekrarlayan =P Peki o halde madem 07.00'de kalkacasın ben seni yazarak sohbete tutmayım. Fakat sevdim seni umarım başlayacak olduğun gününde güzel geçer. =)
Soran+1 yılBende cok sevdim ve ayrica cok tesekkur ederim tekrardan beni dusunup ugrastiginiz icin. İnsallah yeni gunun ve diger gunlerin istegine gore olur. Artik hayirli sabahlar mi desem, iyi geceler mi desem bilemedim :) hoşcakalin :)
Soran+1 yılHahaha tehdit mi ediyorsun :D görücez bakalım :D
Soran+1 yılşu an gargaranın bir ise yaramaması icin dua mı etsem napsam :D
Soran+1 yılMaalesef ki kalkamadım. Günaydın :)
Soran+1 yılAnne gibi erteleme özelliği olmayan alarmla uyanmadım, telefonla uyanacagimi hic sanmiyorum :)
Soran+1 yılYa tuzlu suyla gargara yaptim gece boyunca. Uzman Tvde falan da gormustum bunu. Dis etlerim yara oldu ondan dolayi, bide hala da agriyor. Nasil yemek yicem onu dusunuyorum :/
- +1 yıl
Marketlerde satılan hazır çorbalar var. Hani bu kupalara koyulmaj için... Bence onlardan alarak bir kaç gün idare etmelisin. Bende şu an internetten senin için baktım da en iyisi bu. Sonuç itibari ile diş etlerinde yara oluşmuş ve hangi gıdayı tüketirsen tüket canın hiç istemediğim halde birazda olsa ayıcak en azından yemek çeşitini indirebildiğim kadar aza indirirsek çok daha az yanacaktır canın =/
Soran+1 yılEvde var o çorbalardan artık bir süre öyle olucak maalesef. Artık devleti beklemeden özele mi gitsem dedim ama pazartesi olmaz gibi benim istediğim yer. O yüzden pazartesi gidicem artık dişimi mi kesiyolar, damağımı mı kopartiyolar, oyuyolar mı napıyorlarsa yapsınlar geçsin artık. Teşekkür ederim baktığın için.
- +1 yıl
aaa! Böyle olmaz ama =/ Negatif düşünceleri bir kenara atacaksın -ki şu an zaten canın yanıyor birde canını sıkmanı istemem -ki sıkmayacaksın da =/ Ne yapıyoruz? Pozitif düşünüyoruz. Bunlar neler olabilir? Büyük bir korku ile hatta korku demeyelim heyecan ile dişciye gidiyorsun ve görüyorsun ki hiç kötü bir şey olmuyor kimse senin canını yakmıyor ama bu da iddayı kayıp etmene sebep oluyor. =)
Soran+1 yılDediğin gibi olursa iddiayi kaybetmeye raziyim :) acimasa bile sonuc olarak aglicam, o ayri bir rezillik ya.
- +1 yıl
Hayır hayır böyle yaparak şu an kendini şartlandırıyorsun ama =/ Psikolojik olarak kendini çöküntüye sevk ediyorsun ve o gün geldiğinde hiç ağlamayacak olsan bile ağlayabilirsin. Bu yüzden dolayı lütfen böyle düşünce. Hem ağlamak bayanların yüzünü kırıştırmıyor mu? Bence sen gülmelisin, gülmekte ömrü uzatıyormuş hem. =)
Soran+1 yılYok ya acimasa bile aglamicam dedigimde bile agladim. Kan verirken bile. İgne vucuduma girince aglamicam desem bile agliyorum. Acimasinda aglamak yine sıkıntı degil :) o zaman disci koltugunda gulsem x2 omrum uzamasi gerekir? Cunku zor bir yerde gulucem ama :D
- +1 yıl
Zaten şu an x1 uzadı diyebiliriz. =) Sürekli "kanal tedavisi" başlıklı bir yazıda konuşuyor ve sen gülücükler saçıyorsun. =P (Allah c. c bozmasın.) Bunu aşamalı aşamalı olarak dişci koltuğuna taşıyacağız. Hayır o değil o gün güldürmek için seni elimden bir şey gelse kesinlikle yapayım ama ne gelebilir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılO gün hiç bir şey yapamazsın guldurmek icin. Sen degil kimse yapamaz o yuzden takma kafana :D o disci koltugunu dusunmuyorum şu an , insallah anlayisli guleryuzlu biri gelirde aglamam yarim saatten fazla surmez :)
- +1 yıl
Senin ağlamana kafayı taktım. Ağlamanı istemiyorum özellikle dişci koltuğunda hiç istemiyorum. Bu yüzden dolayı seni o güne kadar sürekli pozitif düşünceye itme gereksinimi hissettim kendimde. Hem sohbet olarakda güzel birisin -ki sohbetin kötü olmuş olsaydı bile seni pozitif düşünceye itmek için elimden geleni yapmaya çalışırdım ki yapacağım da =)
Soran+1 yılBana fazla katlanamazsin ama onuda soyliyim :D
Soran+1 yılŞimdi mutlu oldum bak, teşekkür ederim 😆
- +1 yıl
Buna sevindim. Ben dünyanın üzülmek için çok kısa olduğuna inanıyorum ve bir daha gelemeyeceğimiz bu yerleşkede hep eğlenerek zaman geçirmeyi istiyorum en azından felsefem bu yönde -ki bunuda sana empoze edeceğim. =) Tabi şimdi inanmaya bilirsin ama olurda sohbetimiz daha uzun devam ederse zamanla sende göreceksin. =P
Soran+1 yılAhahah hadi bakalim :D
Soran+1 yılDur buraya sorayim aklima hic bisey gelmedi :D
Soran+1 yılSordum bile :D
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBisey olmaz :D farkinda bile degilim ama :)
Soran+1 yılYa onun icin adres gerekiyor sıkıntı ama :D
+1 yıl2 kanal tedavisi oldum ek olarak 20lik dişimden ameliyat oldum sıkıntı yok 5 yaşından beri o koltukla kanka oldum acı hissi yok eğer hissediyorsanda 2. iğne vurdurabilirsin hala hissediyorsan psikolojik acı yok sadece garip bir karıncalanma var... ama operasyon bittiğinde kanal tedavisi o kadar kötü değil ama ameliyat wuuuuw felaket... geçmiş olsun şimdiden
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :))
Ben oldum kanal tedavisi doktorun marfietine bağlı dişteki çürük kısmı ayıklayıp bunuda bir seferde yapmayıp belirli günler giderek yavaş yavaş temizleyip ardından dişinin renginde bir parça takıyor oraya korkulcak bişey yok ama sadece oluşan o boşluğa hava ya da yiyecek veya içecek gelirse acıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılO aci bir sey sayilmaz bir sey yemeden icmeden zaten fazlasiyla aci cekiyorum şu an :) kanal tedavide cok acimasinda gerisi muhim degil :)
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim yorum icin. Artik oyle dusunuyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır seni korkutmuşlar 2 gün önce yaptrdm kanal tedavisi hiç birşey hissetmiyorsun, iğnede çok acıtmıyor. bnde korktum gitmedim sonra gidy yaptrdktan sonra pişman oldum bekldiğime keşke dha erkn gelsymişim dedim. hatta başka dişim için randvu aldm onuda yaptrcam hiçççç korkmaa sen.
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :) ozele mi devletemi gittin?
Cevap sahibi+1 yılrice edrm :) devlete gittim
Soran+1 yılHangi sehirdesin :)
+1 yıldoğrusunu söylemek gerekirse bende çok korkarım gittim paşa paşa çektirdim kanalda yapıldı iğne acıdı ama sadece 2 dakikalık acıydı sonra uyuştu stres yapma gerçekten bizzat yaşadım 4 kere iğne yedim acıdan haline şükret yinede uyuşmamıştı
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki ozel mi devlete mi gittin?
- +1 yıl
özele
Soran+1 yılOzel daha iyi gibi galiba :(
- +1 yıl
bencede devlette naz çekmiyo elleri bin beter
Soran+1 yılEvet ben bir kere bir dakika bekler misiniz igneden korkuyorum dedigimde gelmeseydin o zaman demisti. Ozel diyorum bakalim. İnsallah iyi bir doktor gelir
- +1 yıl
hadi bakalım geçmiş olsun :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :)
Asla acı yok için rahat olsun. Ben 6 ay önce yaptım, iğneden sonra hissettiğin tek şey gıcırdama :-)
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılÇok sagolun :)
+1 yılbende korkuyordum gecen yil nasil olduysa kanal tdv. yaptirdim. cook acimadi. ama ustumden harika bir yuk kalkti. simdi gecen yine gittik bu sefer yanindakininde kanal olmasi gerekiyirmus. tirsiyorum hala dusunuyorumda antibiyotik acisini dindirdi rahatim Şu an . ama acidigi zaman uyuyamazdim. mecbur yaptircaz korksakta.
00 Yorumla
+1 yılO agriyi cekmeye degmez igne buyuk igne değil ufak biseyle uyusturuyor hic bisey anlamiyosun tabi kaliteli calisan isini bilen disciye gidersen
05 Yorumla
Soran+1 yılDevlete gidicem..
- +1 yıl
Oooo o zaman herseye hazir ol :) takma dislerii bile yapip takamiyolar ozensiz bastan savma
Soran+1 yılYa korkutmayin daha fazla 😞 3 hafta sonra ozel bir doktorda yaptirabilirim aslinda tanidigim iyi bir doktor var. Ama kanal tedavisi bildigim kadariyla 2-3 seansta bitiyor.200 tl ile her gittig seans icin mi 200 tl yoksa tek seferlik mi ki
- +1 yıl
Ben artik oturup agliodum dis agrisindan uc seans filan bilmem gittim uyusturdu sinirleri aldi doldurdu kapladi toplam 45 dk surdu tek ucret verdim
Soran+1 yılBende. Sabah is var uyuyamiyorum. Ne yemek, ne uyku
Korkuya bakma bence cok rahat gececk bisi 3 aralikta kendim yaptrdim ignedwn snrasi kasinti gibi bisi sadece. cunku duymuuosun. disini oyuyor. gercekten korkutma kendini igne vurunca biter is
113 Yorumla
SoranDevlete gidecegim icin korkuyorum daha cok
Soran+1 yılNasildi acisi ilk gittiniz noldu hangi hastane anlatir misiniz tam olarak?
- +1 yıl
Agiz ve dis sagligi poliklinigidi benm gtim yer. Kurban bayramnda basladi agri acile gitmistim agiz sagligi hastanasine. orda bakti megersem ben alt damagi gostermsm bisi yok dedi. sobra hastaneye gittim ama ben yemek yiyemedim sutle beslendim damagim birlesnce agzimdakini cikartiyordum ve agliyorsum. Alveles ve klamofon verdi. 10 gu snra gel dedi. 3 4 gun icinde dis agrim gecti. sonra 10 gn snra gittim damagin cesitli yerlerine igne yapti. sonra uyusunca bisile disini oyuyor matkap gibi ama sen sadece gidiklandgni hissediyosun. o sinire dis koku gibi bisi soktu yapay sanki. ama hic hiseeetmedim igne vurunca emin ol sende ayni hissedeceksin korkma bence. bem ignesizde tedavi oldum ama inan igne rahatlatiyor
Soran+1 yılHangi sehirdesiniz? Tesekkur ederim bu arada da bilgiler icin.
Soran+1 yılİnsallah dusundugum kadar kotu olmaz ve acimaz. Tesekkur ederim tekrardan.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim, evet gercekten biticek :) cok cok kocaman tesekkur ederim, Rabbim gonlunuzdeki isteklerinizi gerceklestirsin :)
Soran+1 yılAmin :)
+1 yılsadece ağzını açmaktan çenen ağrıyor, ben hiç acı çekmedim :)
10 Yorumla
+1 yılİgne yaptiktan sonra uyusuyor zaten hicbir sey hissetmiyorsun banada olmustu. Sadece biraz agri yapiyor daha sonra ama aci olmuyor o esnada
16 Yorumla
Soran+1 yılDevlette mi yaptirdin ozel mi peki?
- +1 yıl
Ozelde
Soran+1 yılNe kadar verdin? Bir de mesela 200 dedi. Kanal tedavisi 2-3 seansta bitiyormus galiba. Her seanstami 200 tl yoksa bir kere mi veriyoruz?
- +1 yıl
Evet 200du. Bir kere veriyorsun parayi tum seanslar icin. Benim 3 seansti zaten :)
Soran+1 yılTesekkurler bilgi icin
- +1 yıl
Rica :)
Korkulacak hiç bir şey yok. Bence rahat olmalısın. Ben morfin alamayan biri olarak gayet rahat yapıldı. gitmezsen daha beter bir son yaşayabilirsin.
10 Yorumlaacımıyorki. ilk sokulan iğneden başka. kendini kasma. ağzına sokacağı aletlerin sesleri seni korkutmasın o kadar (:
00 Yorumla
+1 yılBırak kanallar açık kalsın kardeşim böyle delikanlıya pamuk mu tıkanır diyesim geldi istemsizce
01 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum
Benim anlamadığım neden iğneden bu kadar insan korkuyor, yahu iğneden sonra hala hissedicem diye korkan kimseye rastlamadım, acaba problem bendemi :S
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun allah dumanimin basina vermesin coookkk kotu cokkk bak hala icim bir garip hatirlayinca
01 Yorumla
Soran+1 yılAmiiiin. şu an tek istedigim su dis agrimin gecmesi insallah gecer
2ay önce yaptırdım benide korkutanlar vardı acıyor diye aksine hiçbir şey hissetmedim. İyi bir doktora gittiğinden emin ol ama önce
11 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesinde yapilcak mecburen
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi bir doktora gidersen hic acimaz ben hicbir sey hissetmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılOzele mi gittin?
Cevap sahibi+1 yılEvet kendi muayenehanesi yani
+1 yılBen yaptırıyorum şu an cok hafif acıyor ama dayanılmayacak gibi degil
12 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun devlet mi ozel mi?
- +1 yıl
Tesekkur ederim özel
+1 yılbişesi yok ya ağrıdan korkmuyon ufacık şeydenmi korkuyon
02 Yorumla
Soran+1 yılUfacık mı? İğnenin ufacigi kocamani mi olur ya 😢
- +1 yıl
ama pak anlamıyosun dokdaki gbi değil daha az anlıyosun
kanal yaptırdım diş çektirdim dolgu yaptırdım hiçbiri acıtmadı korkucak bişey yok. ağrıdan kafamı duvara vurduğum oldu ama :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim durum şu an o resmen ya
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim insallah
Bn daha dun kanal tedavisi yaptirdim sadece ignenin agrisi var ondan sonra zaten uyustugu icin agri sizi hissetmiyosun
10 Yorumla
+1 yılOlmuyo acimaz bende kanal tedavi yaptirdim bir defa
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılvalla ben yazın yaptırdım hiçte beklediğim kadar kötü değilmiş. kesin bilgi yayın :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
Igne mi saniosun sadece :) o kanala girdgnde sen aciyi ozqman gor cokkkk agriyor cookk sizliyor hele bde kanallar duz seilse yandin
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaa amaa 😭
Soran+1 yılOf napicam ya ben 😞
Soran+1 yılArtik nolcaksa olsun sabah 6da uyudum dis yuzunden
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor dua et işini adam gibi yapsın. her gün agrı yapacagına sık dişini rahat et. ben iğnesiz dolgu falan yaptırdım. çektiğim acıya ragmen serefsiz adam gibi yapmamaış. şimdi ugrascam o kadar..
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor iyiyse korkmana gerek yok. Uyuştuyolar zaten. Ağrıyı çekmek daha kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılDevlete gidicem en kotusu de bu zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğne en hafifi duyacağın o ses ve dişin içindeki sinirlerin alınması offff aman aman :))
011 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa 😩
Cevap sahibi+1 yılben bir kez kanal yaptıracaktım dişim bir türlü uyuşmadı 3 morfin damaktan 3 morfinden dişin içinden vuruldu ama yine uyuşmadı :))
Soran+1 yılOha 😱
Cevap sahibi+1 yılciddiyim bak diş iltihap olmuş uyuşmadı bir türlü eve gittim başımın sağ tarafı komple uyuşmuş hissetmiyorum :)
Soran+1 yılAma senin iltihap olmuş ki
Cevap sahibi+1 yıl:) korkma hiçbir şey olmaz acımaz takılıyorum sana ama yaşadığım olay gerçek.
Soran+1 yılDevlet mi daha iyi ozel mi peki? Ozel daha iyi gibi, devlette bastan savma is yapiyorlar gibi?
Cevap sahibi+1 yılben dur bakam 12 yıl kadar özelde oldum ki o zaman devlet hastaneleri berbattı ama şimdi öyle değil endişen olmasın. aklından sil acır ilgilenmezler falan gibi düşünceleri. yarın gelip yazarsın korktuğum kadar değilmiş diye
Soran+1 yılGitcegim hastanede yakinim soyledi kotu diye. Bilmiyorum ya aklim karisti simdi galiba ozele gidicem
Cevap sahibi+1 yılimkanın varsa özele git çunku omurluk bir şey bu
Soran+1 yılBiraz zorlucam imkanlari ama tek 1 dis zaten onda da kanal olsun kurtulayim
+1 yılÖzele gitmiştim , çok kötüydü.. artık sen düşün..
042 Yorumla
SoranYa of ama 😞
- +1 yıl
Korkutmak istemezdim ama, ölmek isteyeceksin ve ölmeyeceksin.. artık dusunmesende olur..
Soran+1 yılYaptirmazsam bu disim nolucak ama? Cektirsem mi acaba o daha basit? Of Allahim of 😢
- +1 yıl
Ölmeyeceksin dedim o zaman salla gitsin :)
Soran+1 yılÖlmek isticeksin dedin ama 😢
- +1 yıl
Evet tekrar söylüyorum isteyeceksin ama ölmeyeceksin :) iki defa soyletmesen olmaz dimi :))
Soran+1 yılAma acımıyor diyenlerde var 😱
- +1 yıl
O koltoktan nefret ediyorum.. benimde acımadı ama o matkap agzina girince anliyacksin
Soran+1 yılValla super moral verdin, simdi butun korkum gitti ya sagol 😭
- +1 yıl
Gidince korkma valla benim iğneden sonra kanal tedavisinde yinede hissediyordum iğneyi de damağa vuruyor.. işte o dediğim alet kötü iğne gibi batırıyor içine döndürüp çekiyor sinirleri aldıktan sonra artık zaten bişey hissetmezsin :) offf anlattıkça yaşıyorum sanki.. beni dinle kaçarak kurtulamassin.. k. bakma dost acı söyler ;)
Soran+1 yılZaten kurtulma gibi bir sansim yok ya olucak olucak. İnsallah eli en hafif, en yumusak doktor bana gelir 😊
- +1 yıl
Amin... Ìns bnde ölünce cennete girerim.. :) keşke her duamiz kabul olsa :))
Soran+1 yılNiye ki ayet var Rabbimiz yok mu bana dua eden kabuk edeyim diyor :) İnsallah gonlunuzde ki tum dualar gerceklesir :)
- +1 yıl
Ìnş Tskler.. gönlü güzel insan :)
Soran+1 yılGuzel bakan guzel gorurmus :)
- +1 yıl
Aynen öyle , söyleyene değil soylettirene bak'ta derler :)
Soran+1 yılİlk başta biraz gıcık olsam da sana cok iyi biriymissin ya sen :D
- +1 yıl
k bakma ama gercekleri soylerim.. hep
Soran+1 yılBazen pembe yalan mi gerekiyor ne :D
- +1 yıl
Hastalara ya da daha başka durumlarda soylenir.. ama sen yaşayacaksın :D
Soran+1 yılTamam yasicam da insan olmek isteyeceksin ama olemiceksin de demez ki yahu :D birak disciyi discinin onunden gecesi gelmez insanin :D
- +1 yıl
Tm ablacim ne kızıyorsunuz yaw :P
Soran+1 yılTamam tamam sakinim :D
- +1 yıl
Sen diş ağrısı , ben baş ağrısı , bak şu tesadüfe :)) uykumuz kacipta bir yerde buluştular mı kinee senle bu kadr uzun konuşuyorum :D
Soran+1 yılBas agrisinin kiymetini bil derim ben :D benim şu an deli gibi uykum var ama disten uyuyamiyorum. Yani benim uykumun kactigi falan yok burada :D ay keske benimde disim yerine basim agrisaydi ya :D
- +1 yıl
Üstüne para versen yer değişmem :D
- +1 yıl
Herkesin acısı kendine ;)
Soran+1 yılAhaha insan biraz der elif sen cekme su aciyi, ben alirim falan yok nerde :D
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya, diyolar yaa gerçekten öyle bişey yok.. yeminleee istesemde alamam ondan öyle dedim yaw bizde öküz deiliz yani dimi :) elif sadece dayan diyebilirim :)
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık dayanmaktan başka bir çarem yok çünkü :)
- +1 yıl
Bnde ne diyosam , sen bAşka çarem yok diyorsun :D ala ala
Soran+1 yılE nolmuş yani katlan şurda 5-10 dk zaten birazdan uyuyakalirim ben :D
- +1 yıl
Yaw ben yeminle agridan acile gidip ağrı kesici iğne vuruyordum geceleri uyumak için etkisi geçince tekrar uyaniyordum:( düşün ne çektiğimi... demekki sen uyuya kalirsan seninki bişey değilmiş :P
Soran+1 yılAnaa bende mi iğne vurdursam napsam :D
Benim durum biraz değişik.5 gibi uyuyakliyorum genellikle.20-30 dakika da bir uyanarak 9a kadar uyuyorum sonra sıfır uyku. Ama senin ki bir tık daha kötüymüş benden kurtulmuşsun :D- +1 yıl
Sesli güldüm :D
Soran+1 yılNe ya, ne dedim şimdi :D
- +1 yıl
O bir tık ı nerden anladın :))
Soran+1 yılBen adam gibi uyuyamiyorum sende hic uyuyamiyormussun. Yani bir tik daha kotu olsaymis disim bende uyuyamazdim. Gec uyuyup cok rahat uyusaydim o zaman sen iki tik kotu olurdun :D
- +1 yıl
Tık tık tık orda kimse varmı? Hahhahaa :))
Soran+1 yılHahaha :D
- +1 yıl
Bu sohbet için tskler elif, ilerde tekrar denk gelinceye dek kendine iyi bak , kafana takma acı tatlı herşey geçer.. önemli olan geçici olmayan hayat :) , sağlıcakla kal :) :)
Soran+1 yılBen tesekkur ederim bana katlandigin icin. Hersey istedigin gibi gonlunce olsun ve kimsenin disi agrimasin :D sende kendine iyi bak, hoşcakal :)
Hangi kanal bizde izleyelim
06 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah askina gidin dalganizi baska bir yerde yapin. Herseyi gectim agrim varken canim acirken bayat espirilerle ugrasmicam. İyi gunler.
Soran+1 yılEh peki madem zoraki 'iyi cevabiniz' icin tesekkur ederim
Soran+1 yılEn azindan bir kusura bakma cevabini gordum :) kesinlikle cok kotu, rabbim herkese acil sifalar versin. Tesekkur ederim cevap icin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar