Kimileri var hiç hissetmedim diyor kimileri var acidan ağrıdan öldüm diyor benim canım tatlı net bir cevap verebilir misinizz
Kanal tedavisi çok mu acıtıyor çok korkuyorum?

Sadece anestezi iğnesi yapılırken sinek ısırığı gibi bir acı hissedersin.. Sonrasında acı yok.. İstanbul Anadolu yakasında olsaydın iyi bir doktor tavsiye ederdim. Diş tedavimi yaptırmıştım... Ben henüz başlamadığını düşünürken, doktor tedavin bitti dedi.. Yani o derece hissettirmedi.
kanal tedavisi yapılırken ağzını devamlı açmak zorunda kalıyorsun, tedavi esnasında ağrı falan çok hissetmezsin ya da acı, ama daha sonrasında çenen ağrıyor bir süre. Merak etme, yaptıran ne ilk ne de son insan olacaksın.
Canım tatlı benim ya
haklısın, diğer herkes mazoşist zaten :)
Hayır ben dis konusunda hassasım mesela dişimi çektirmek daha kolay benim için cektirsem sıkıntı olmaz ama kanalda sinir alınıyor çoook kötü ve acıyan olduğunu söyleyen fazla
zaten acısını hissetme diye sinirler alınıyor, ama özel bir diş hekimine gidip ücretsiz muayene olup onlarla tartışabilirsin. Eminim uzman görüşü buradakilerden çok daha iyidir.
Görüş
6Görüş
7 8 tane yaptırdıkdan sonra artık acıyı unutuyorsun canın yansa bile hareket edemiyorsun zaten matkap bi yere deymesin diye :D
Bir buçuk ay falan olacak yanlış hatırlamıyorsam yaptırırken neredeyse uyuyordum 🤣🤣
acıdan ölmessın hafıf agrır oraya oturmak önemli gerisi basit
Anestezik iğne acıtıyo biraz onun haricinde bişey hissetmiyosun. Baya etkili, çeneni çekiçle dağıtsalar bişey hissetmezsin. Mesela işlemden sonra bir şeyler yiyip içmen yasak bu yüzden. Yanlışlıkla yanağını çiğneyip parçalama diye yasak.
Tamam da neden o zaman acidigini söyleyen insanlar bir hayli fazla.
Tam siniri alırken acidan havaya hopladik diyolar
Ama sinir bu ya
Sen Kanal oldun mu hiç
Düşündüğün kadar dwğil aslında bence biz birazda abartarak kafamızda kuruyoruz
Hayır acıtmıyor sadece başlangıçta biraz
Ben hiç acı hissetmedim.
Tamam da neden o zaman acidigini söyleyen insanlar bir hayli fazla.
Sinir alınırken acidan havaya uçtum diyenler bile var
Offf çok korkuyoruyummmm
Hayır
En İyi Görüş