Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar konuştuk telefonda ve spor konusunda sana yardımcı olurum egzersiz falan atarm dedi hocaymış kendisi shcjdjc
Ya ben fazla kilosu olan birisiyim ama böyle çok değil sadece bacaklarim kalın ve göğüslerim büyük biraz da göbeğim var. Birisiyle konuşuyorum spor konusu açıldı ben ilgiliyim spor yapıyorum falan dedi. O zaman kocluk yap bana kilom var vermem gereken dedim o da kilomu sordu ama nasil direkt 100 kiloyum diyeyim ki mesajda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani biraz fazla kilom var kalıbını bence 70 kilo taş çatlasa 75 kullanmalı o da taş çatlasa 100 kilo sanki biraz fazla kategorisinde değil
Aslında bunu deme sebebim insanların bana 80 duruyorsun demesinden kaynaklı
Kibarlık için diyorlardır yoksa 80 kilo olan bı insanın 70 durması bile imkansız orta boyda ise. 10 kilo büyük bı fark ve 20 kilo çok çok büyük bı fark. Bu arada 80 olan da aşırı kilolu zaten
İyi de ne bu bu kadar eleştiri ben anlamıyorum ben ne söylendiyse onu söyledim çocuğa da kilom var zayıflamam gerek dedim zaten
Bence baliketli be büyük göğüslu seven erkekler de var olay aranızdaki çekim ama kilonu baştan soyle
Kilomu söylemedim söyleyemem dedim
Sorun olmaz işte bence
Yüzün nasıl
"sadece bacaklarim kalın ve göğüslerim büyük biraz da göbeğim var" ulen geriye ne kaldı :D :D
Ayyy 😂😂
:D Allah da seni güldürsün. Dombili seni :D
Hemen güvenme ya, belki adamın derdi cinsellik, sen niye hemen kaptırdın kendini
Ne guzel bence sen oyle guzelsin
Ya teşekkür ederim
Rica ederim hafif gobek kadinda en cekici sey 😋😍
Ya ben ilk buluşmaları falan yaptım ama ilk buluşmada cinsellik düşünüyorlar ben cirkin miuum beğeniliyor muyum asla anlamadım
Cinsellik bi iliskinin temelidir guzellik
Yanlis anlama siz kullanilmak diyorsunuz ya
Kadinliginla sende onu elinde tutacaksin ki ask sevgi net olsun
Ayip bilmem ne de diil bu
Tanimak isterim seni
Spor yap zaten ama bence guzelsindir oyle 😋😍
beraber antrenman yaparsınız işte ne güzel :D
Ben çocuğu da beğendim yani ama kiloluyim diye tepki verir mi yani ben anlamıyorum çok daha fazla kilolu arkadaşım var sevgilisi taş gibi yani bu işler nasil oluyor bilmiyorum
valla bu işler öyle kiloya bilmem neye bakmıyor, bir şekilde etkilersin yani ilginle sevginle veya büyük olan yerlerinle
Neyy
halledersin sen
Ay nasil
ya işte azıcık cilve yaparsın bir şeyler yaparsın da :D
ooo hadi yine iyisiinn :D
boyun kaç
164
evet oldukça fazla... bi şekilde söylemen gerekiyor
Çok da kilolu durmuyorum ya
yani boyuna göre kg fazla ama demekki çok orantılısın... ya da sanamı öyle geliyor acaba... sana gelmeyip başkasına gelebilir.. görmeden bilmek zor
100 deme 0,1 ton de
Çocuk seni rahat kucaklar merak etme
Kililoyum dersin
Fazla kilom var söylemem dedim
Kac yasindasin ki
24
Kilolu Seven erkekler cok var
Bu akrep ben oğlak
Fark etmez ya