Kilo konusu canımı çok sıkıyor?

80 kiloyum spor yapıyorum ama diyet yapınca 2 hafta sonra bırakıyorum bir türlü devamlı yapamadım, 5 kilo verdim daha 20 kilo vermem lazım. Asıl sorun o değil, ben zamanla veririm ama erkek arkadaşım sporcu fit kaslı bir vücudu var beraber spora gidiyoruz o bana tavsiye veriyor falan destekliyor. Ama memnun olmadığını biliyorum benim zayıflamamı istiyor, bugün canım çok sıkkındı spora gitmek istemedim haftada 5 gün git diyor ben bazen kaytarıyorum. canımı sıkan şey, geçen instagramda ablanı gördüm ablan ne kadar zayıfmıs dedı bi sessizlik oldu evet öyledir dedim. bilerek mi dedi anlamadım hani ben hevesleneyim iyice spora diyete asılayım diye ama üzüldüm. Kırıldım açıkçası tamam doğru olabilir ama ben zaten vermek istiyorum memnun değilim bu durumdan ama ha diyince bi anda verilemiyor. O da farkında bir anda veremezsin zamanla sen de istediğin gibi bir fiziğin olacak diyor. Ama ben ayrılmaktan da korkuyrum galiba fizik konsuunda özgüvenim yok, diğer her konuda ondan üstün görüyorum kendimi :D şaka şaka kendime güveniyorum tabi ama durumu anladınız siz. Ne yapmalıyım?

Kilo konusu canımı çok sıkıyor?