ust dislerin gayet guzel. akli basinda bir dis hekimi ust dislerine zarar vermeni istemezdi. konusurken gulerken alt dislerin gorunmuyorsa, yerinde olsam onlara da dokunmazdim. beyazlatmayi dusunebilirsin tabii zaten gecici bsey
Sadece şu altta önde görünen 3 4 dişe istersen bir şey yaptırabilirsin de geri kalanında bir sorun yok
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Dalga geçilecek kadar kötü dişlerin olduğunu düşünüyorsan ya göz doktoruna git ya da psikoloğa, sürekli diş sorularını görüyorum halbuki o kadar güzel dişlerin var ki çoğu kişi bunlara imrenir
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
keşke benim de böyle olsaydı ön iki dişim ayrık baya çok kötü duruyo seninkiler yine iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kaplama yaparken kendi dişlerini küçültmüyorlar mı bence hiç iyi bir şey değil kaplama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ust dislerin gayet guzel. akli basinda bir dis hekimi ust dislerine zarar vermeni istemezdi. konusurken gulerken alt dislerin gorunmuyorsa, yerinde olsam onlara da dokunmazdim. beyazlatmayi dusunebilirsin tabii zaten gecici bsey
onemli olan senin ne istedigin degil doktorun ne tavsiye ettigi bunu da sadece bir doktora sorarak yapma.. ayni fikirde olsunlar.
Dişlerinin kaplama yapılcsğı bi durumu yok sağlıklı duruyolar sağlıklı dişe kaplama gereksiz olur bence sadece beyazlatma yaptır
Sen bi de benimkini görsen... gayet güzel keşke benimki böyle olsa
Yok ya öyle deme güzel değil kaplama yaptırmayı düşünüyor musun
Para yok ki yaptırayım böylece kalacak gibi
Fiyat sordun mu hiç
Hiç yok ki param
Olur bir gün
İnşallah
Sadece şu altta önde görünen 3 4 dişe istersen bir şey yaptırabilirsin de geri kalanında bir sorun yok
Dalga geçilecek kadar kötü dişlerin olduğunu düşünüyorsan ya göz doktoruna git ya da psikoloğa, sürekli diş sorularını görüyorum halbuki o kadar güzel dişlerin var ki çoğu kişi bunlara imrenir
keşke benim de böyle olsaydı ön iki dişim ayrık baya çok kötü duruyo seninkiler yine iyi
Kaplama yaparken kendi dişlerini küçültmüyorlar mı bence hiç iyi bir şey değil kaplama
Alt dişlerinde biraz sorun var gibi ama gülerken konuşurken görünmüyorsa dokundurtma bence
Yok iyi görünüyor en azından sararma tartar yok
Zaten sarı değil mi?
Çok kötü değil yıkama daha aşındırıyor dişler
Değil ama daha iyi olabilir 👌
hayır güzel hiç yaptırma doğal olması güzel
Gayet güzel aksine beyazlar
Toki konutları gibi hepsi birbirinden bağımsız
Sapsarı
Çokta kötü değil
güzel bu arada
Üstü çok güzel
Gayet normal oynama